Bakalım yaparım herhaldeHımm o zaman herşey olabilir 1-2 gün sonra test yapmalısın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım yaparım herhaldeHımm o zaman herşey olabilir 1-2 gün sonra test yapmalısın bence
Yaptım canım var görünüyor Allah'ın izniyleHımm o zaman herşey olabilir 1-2 gün sonra test yapmalısın bence
Gerçekten miii testi çekip atsana bakayım bende. Çok mutlu oldum canım kan testine git bugün bence acil açık oluyor bugünde. Allah sağlıkla sana bağışlasınYaptım canım var görünüyor Allah'ın izniyle
Gerçekten miii testi çekip atsana bakayım bende. Çok mutlu oldum canım kan testine git bugün bence acil açık oluyor bugünde. Allah sağlıkla sana bağışlasın
Kesinlikle var Bariz kop koyu çizgi canım çok mutlu oldum senin adına, sende benim kadarsın nerdeyse 4+4üm bendeEki Görüntüle 2743578
Amiiin inşallah
Kesinlikle var Bariz kop koyu çizgi canım çok mutlu oldum senin adına, sende benim kadarsın nerdeyse 4+4üm bende
Evet canım son adet tarihine göreSon adet tarihime göre mi hesap yapacağım canım bilmiyorum da durdukça da koyulaşti
Benimki 17 Kasım ama sanki geç döllenme gibi geliyorEvet canım son adet tarihine göre
Ben de şu an 5+5 im bir hafta geciktikten sonra bu kadar koyu çıktıEki Görüntüle 2743578
Amiiin inşallah
Değerin kaç çıktı canım benim de gecikmede 3.gunum böyle çıktıBen de şu an 5+5 im bir hafta geciktikten sonra bu kadar koyu çıktı
7 Aralık adet tarihimdi gecikince ertesi gün test yaptım. 51 çıktı üç gün sonra yapınca 321 çıktıDeğerin kaç çıktı canım benim de gecikmede 3.gunum böyle çıktı
Benim de 17 Aralık'tı birazdan gidecegim kan vermeye bu tarihe göre bir aylık olması gerekiyor dmi ama o kadar koyu değil sanki7 Aralık adet tarihimdi gecikince ertesi gün test yaptım. 51 çıktı üç gün sonra yapınca 321 çıktı
Bebeğim benimkide 17 kasımdı ne tesadüf yumurtlamamda 30 kasım ve 1 aralıktı.. ovü testi falan bakmadın mı yumurtlama gününe bence geç yumurtlama değilBenimki 17 Kasım ama sanki geç döllenme gibi geliyor
Keseyi gördün mü ve kalp atışını gerçi onun için erken ama bende haftaya gel demişti doktor pazartesi yada salı gidicem inşallah görünürBen de şu an 5+5 im bir hafta geciktikten sonra bu kadar koyu çıktı
Valla benimki silik olduğu halde ertesi gün 114 çıkmıştı seninkide o civarlarda olabilirBenim de 17 Aralık'tı birazdan gidecegim kan vermeye bu tarihe göre bir aylık olması gerekiyor dmi ama o kadar koyu değil sanki
Benim silik değil kız baya bağırıyordu tam yumurtlama günümü bilmiyorum ki , aynı gün olması ne güzel beraber takip ederizValla benimki silik olduğu halde ertesi gün 114 çıkmıştı seninkide o civarlarda olabilir
Benden gün olarak biraz gerisindir sadece ben 27 günde bir görüyorum sen 30 Değerin yüksek çıkıcak bak gör 114ten bile. Çok sevinirim böyle durumlarımızı falanda paylaşalım :) belirtin var mı senin başka?Benim silik değil kız baya bağırıyordu tam yumurtlama günümü bilmiyorum ki , aynı gün olması ne güzel beraber takip ederiz
Hmmm aynen ben 30 günde bir oluyorum , valla 9 gibi gidecegim hastaneye 10 gibi belli olur herhalde paylaşalım tabi , böyle bacaklarım sızlıyor su gibi akıntım var sadece sendeBenden gün olarak biraz gerisindir sadece ben 27 günde bir görüyorum sen 30 Değerin yüksek çıkıcak bak gör 114ten bile. Çok sevinirim böyle durumlarımızı falanda paylaşalım :) belirtin var mı senin başka?
Benim yumurtlamadan sonra belim ciddi derecede ağrımıştı hala da ağrıyor gerçi hep sağ taraf ama. Bembeyaz akıntım vardı bazen bacağa vuruyordu. Mide bulantısı göğüs hassasiyeti hala daha yokHmmm aynen ben 30 günde bir oluyorum , valla 9 gibi gidecegim hastaneye 10 gibi belli olur herhalde paylaşalım tabi , böyle bacaklarım sızlıyor su gibi akıntım var sadece sende
Bak doğru bir de göğüslerim sis bayaBenim yumurtlamadan sonra belim ciddi derecede ağrımıştı hala da ağrıyor gerçi hep sağ taraf ama. Bembeyaz akıntım vardı bazen bacağa vuruyordu. Mide bulantısı göğüs hassasiyeti hala daha yok