- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 28
Çok şükür yok bende daha ama 1 2 haftaya başlarBak doğru bir de göğüslerim sis baya
Olsun da razıyım bunaÇok şükür yok bende daha ama 1 2 haftaya başlar
Merhaba tam olarak belirtileriniz neydi acaba?Benim yumurtlamadan sonra belim ciddi derecede ağrımıştı hala da ağrıyor gerçi hep sağ taraf ama. Bembeyaz akıntım vardı bazen bacağa vuruyordu. Mide bulantısı göğüs hassasiyeti hala daha yok
Canım yumurtalamadan 2 gün sonra belim ağrımıştı ama ağırdı yani kalkamıyordum yataktan sonra ara ara geçti tekrar ağrıdı falan. Bembeyaz baya koyu kıvamlı hala devam eden akıntım var. Bir de adet olmama daha varken adet sancısı gibi sancım olmuştu erken olucam herhalde dedim dayanamadım battan 2 gün önce test yaptım direk çıktıMerhaba tam olarak belirtileriniz neydi acaba?
10 aydır istiyorduk sorun olmamasına rağmen olmuyordu çok şükür demekki bu zamana kısmetmiş. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye canımOlsun da razıyım bunane zamandır istiyorsunuz
Canım yumurtalamadan 2 gün sonra belim ağrımıştı ama ağırdı yani kalkamıyordum yataktan sonra ara ara geçti tekrar ağrıdı falan. Bembeyaz baya koyu kıvamlı hala devam eden akıntım var. Bir de adet olmama daha varken adet sancısı gibi sancım olmuştu erken olucam herhalde dedim dayanamadım battan 2 gün önce test yaptım direk çıkt
10 aydır istiyorduk sorun olmamasına rağmen olmuyordu çok şükür demekki bu zamana kısmetmiş. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye canım
Ay bu kadar olamazAllah'ım aynıyız seninlebenim de eşim varikoselden ameliyat oldu on ay oluyor o zaman beri istiyoruz henüz gidemedim birazdan isim bitecek gideceğim
Ay bu kadar olamazbirde bursada yaşıyorum de tam olsun valla komşu çıkarsak şaşırmam
Pes artık derdim zatenYok canım tutmadi Sivas ben
Pes artık derdim zaten
Bende seninle beraber bekliyorum bakalım kaç çıkıcak sonuçAynen kan verdim geldim sonuç bekliyorum şimdi
1118 çıktı canım ne kadarlık oluyor ben bilmiyorumBende seninle beraber bekliyorum bakalım kaç çıkıcak sonuç
Ayyy şuan bende o kadar falanımmm kese görülcek değer nerdeyse yaa inanamıyorummm1118 çıktı canım ne kadarlık oluyor ben bilmiyorum
Maşallah ne kadar aynıyız kızAyyy şuan bende o kadar falanımmm kese görülcek değer nerdeyse yaa inanamıyorummmcanım 17 kasımdan itibaren 32 günlük oluyosun oda 4+4 aynıyızzz
Evet kuzum Allah nasip ederse 24 Ağustos’ta doğum güzüküyor programdaMaşallah ne kadar aynıyız kız
Aynen bakalım salı doktora gideceğim kese görünür diyorlarEvet kuzum Allah nasip ederse 24 Ağustos’ta doğum güzüküyor programda
Bende Pazartesi yada salı gidicem, doktor geçen salı haftaya gel demişti banada ama vajinal ultrasondan bakacakmış buda beni korkutuyoAynen bakalım salı doktora gideceğim kese görünür diyorlar
Ben vajinal istemiyorum zaten soruyor bunu önce ister misin diye bence de baktirmaBende Pazartesi yada salı gidicem, doktor geçen salı haftaya gel demişti banada ama vajinal ultrasondan bakacakmış buda beni korkutuyo
Ya hiçbir tehlike yok diyor araştırdım doktorlar yok diyor ama bu sefer bir dahaki haftayı beklemek zorunda kalıcamBen vajinal istemiyorum zaten soruyor bunu önce ister misin diye bence de baktirma