Hamilelik belirtisimi

Merhaba tam olarak belirtileriniz neydi acaba?
Canım yumurtalamadan 2 gün sonra belim ağrımıştı ama ağırdı yani kalkamıyordum yataktan sonra ara ara geçti tekrar ağrıdı falan. Bembeyaz baya koyu kıvamlı hala devam eden akıntım var. Bir de adet olmama daha varken adet sancısı gibi sancım olmuştu erken olucam herhalde dedim dayanamadım battan 2 gün önce test yaptım direk çıktı

Çok sağol cevabın için ben geçen ay adetten 1 güm sonra birliktelik yaşadım ve yumurtlama döneminde yaşadım yumurtlama döneminden 3 gün sonra lekelenmem oldu çok az kahverengi ve bi gece kalktım süt gibi iç çamaşırım su oldu ve aşırı kaşık ağrıso sonraki günler yine sağ kasık ağrısı ama yürüyemiyordum adet günü test yaptım negatif şuan 3 gün geçti bugün sabah yine yaptım negatif hamile miyim bilmiyorum

Allah'ım aynıyız seninle benim de eşim varikoselden ameliyat oldu on ay oluyor o zaman beri istiyoruzhenüz gidemedim birazdan isim bitecek gideceğim
10 aydır istiyorduk sorun olmamasına rağmen olmuyordu çok şükür demekki bu zamana kısmetmiş. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…