Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Sende bendensin dua ediyorum hepimizin insallah olur ya cok tuaf bi duygu oldu mu oluyo iste nasip etsin rabbim bekletmesin aratmasin insalllahhh olur bende test yapmaktan korkuyorum tekrar yok dediler diye
Ben korunmayi biraktiktan sonra hic sasmayan adet duzenim bozuldu. Gecen ay resmen cökmüstum ya 2 test yaptim ikiside silik cikti buraya attim kizlar var hadi gozun aydin falan dediler iyice havaya girmistim sonra 5 gun gecikmenin ardindan adet olmustum resmen çöktüm ya resmen o yuzden 10 15 gun geçmeden kesinlikle test yapmayi dusunmuyorum beynimiz vucudumuz bile bize oyun oynuyor ve pskolojimiz hic iyi degil Allah sonumuzu hayir etsin ve bizimde yuzumuzu guldursun inşaAllah..

Duzenin de strestten bozulmustur benimde bu ay gecikirse stresten diycem cunku kan testim 1.20 cikti negatif doktorumda gel demedi ama icimde hala bi umut var iste o umutta stres yapiyo off ya gebe kalmak vallahi zor

Canım nasıl anladın gebe olduğunu adet oncesi belirtin var miydi testlerde ne zaman cikti bizle paylasirmisin bilgilendirmeye ihtiyacim var :)
Canım 5 eylülde adetm bitdi ilişkide olduk.bi süre sonra mide bulantısı var sabah uyandıgımda bide sol kasıgımda agrı vardı.sonra karnm agrıdı bi kaç gün sarı akıntı geldi baw donmem vardı.ayın 18de test yaptım cokk silik bi cizgi vardı ama belliydi..sonra ayın 28de bi test daha yaptım onda artık iki cizgiydi.adetm ya bu gun ya yarın ama test belli etti.inşAllah cok guzel duygu her kes yaşar.

Kızlar Merhaba ben yeni gebe olmuş bi anneyim 5 hafta 4 günlük henüz konuları en başından okudum ama siz kendinize çok zarar veriyorsunuz bu şekilde olmuyo inanın adeti geçmeden idrar testi yapanı okudum felan olmaz arkadaşlar olmazzz benim 2 gün geçti adetimden ondan sonra direk kan testi yaptırdım idrar testleri adetten önce doğru cevap vermez ve sizin bu belirtileriniz 15 gün kala adete başlamaz böyle yaparak psikolojinizi bozarsiniz ve zaten sonucu hüsran olmuş çoğu belirtilerin. isterseniz belirtiler hakkında size bilgi verebilirim

Doğru söylüyorsun cnm stres çok zarar veriyor zamana bırakmak gerekir sanırım , neydi senin belirtilerin cnm benim 7 gün var bata ama 3 gündür çok şiddetli kasık Ağrı'm var daha doğrusu yatarken ve kalkarken oluyor birde bel ağrısı

Canım benim bitmez tükenmez mide kazintim vardı ve sürekli acikiyordum hiç bulantı felan yok zaten hemen bulantı olmaz belim çok ağrıdı ve kasik ağrım çok oldu ve bol bol tabiki dua Allahım isteyen herkese versin çok güzel bi duygu

Duzenin de strestten bozulmustur benimde bu ay gecikirse stresten diycem cunku kan testim 1.20 cikti negatif doktorumda gel demedi ama icimde hala bi umut var iste o umutta stres yapiyo off ya gebe kalmak vallahi zor
Yok canim ilk etapta hic stres yapmadik ki daha yeni korunmayi biraktim diye o ay basladi duzenim bozulmaya sonrasinda 5 gune cikti gecikmem hic gecikmeyen adetlerim duzensizlesti o yuzden test yaptim 2side silik cikmisti sonra aksamina adet olmustum yikildim resmen

Yani tek iliski sonrasi mi bu belirtileri yasadin yoksa iliskiler sonrasi mi kfam karisti her belirtiyi ayni zamanlrda yasamissin gibi yazmissinda

Yani tek iliski sonrasi mi bu belirtileri yasadin yoksa iliskiler sonrasi mi kfam karisti her belirtiyi ayni zamanlrda yasamissin gibi yazmissinda

Simdi kasik agrisindan doktora gttim ben kist zannetim. Gebe olabilirsin dedi kan testi yapti ama 1.20 cikti adetime 6 gun vardi bana iliski yasak 6 gun dedi. Ama test negatif napayim. Bidaha gel de demedi.

Cok zor ya uyku uyuyamiyorum cok istiyorum ama negatif ciktigi halde ümidimi kesemiyorum Allah isteyen herkese versin canim cok saol

ccanım catlatma ıgnesı kullandın mı? adetine 6 gün var ise su an cıkmaması bence normal geç döllenmiş te olabilir adeti 2-3 gün geçenlerin bile bazen belli olmayıp 4. günü değerleri aniden pik yapıyor
bence biraz erken geldi bana adetten 6 gün önce kan testi ne kadar doğru olur bence hemen umudunu kaybetme derim

Yavrum ben kistten gittim bebek yoktu aklimda ama doktor kurcaladi kafami kist yok ama bebek olabilir 6 gun birliktelik yasak dedi. Sonra kan testi yapti 1.20 cikti bana yumurtan catlamis ama gebelik yok dedi yine de birlikte olma alti gun dedi. Ama bidaha gel falan demedi. Risk var mi merak ediyo insan iste aklimda yokken bebek soktu kafama cunku ilk denememiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…