- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Misk-i amber
Ben korunmayi biraktiktan sonra hic sasmayan adet duzenim bozuldu. Gecen ay resmen cökmüstum ya 2 test yaptim ikiside silik cikti buraya attim kizlar var hadi gozun aydin falan dediler iyice havaya girmistim sonra 5 gun gecikmenin ardindan adet olmustum resmen çöktüm ya resmen o yuzden 10 15 gun geçmeden kesinlikle test yapmayi dusunmuyorum beynimiz vucudumuz bile bize oyun oynuyor ve pskolojimiz hic iyi degilSende bendensin dua ediyorum hepimizin insallah olur ya cok tuaf bi duygu oldu mu oluyo iste nasip etsin rabbim bekletmesin aratmasin insalllahhh olur bende test yapmaktan korkuyorum tekrar yok dediler diye
Saol canım inşAllahh.. Amin isteyen ger kese kısmet
Canım 5 eylülde adetm bitdi ilişkide olduk.bi süre sonra mide bulantısı var sabah uyandıgımda bide sol kasıgımda agrı vardı.sonra karnm agrıdı bi kaç gün sarı akıntı geldi baw donmem vardı.ayın 18de test yaptım cokk silik bi cizgi vardı ama belliydi..sonra ayın 28de bi test daha yaptım onda artık iki cizgiydi.adetm ya bu gun ya yarın ama test belli etti.inşAllah cok guzel duygu her kes yaşar.Canım nasıl anladın gebe olduğunu adet oncesi belirtin var miydi testlerde ne zaman cikti bizle paylasirmisin bilgilendirmeye ihtiyacim var :)
Doğru söylüyorsun cnm stres çok zarar veriyor zamana bırakmak gerekir sanırım , neydi senin belirtilerin cnm benim 7 gün var bata ama 3 gündür çok şiddetli kasık Ağrı'm var daha doğrusu yatarken ve kalkarken oluyor birde bel ağrısıKızlar Merhaba ben yeni gebe olmuş bi anneyim 5 hafta 4 günlük henüz konuları en başından okudum ama siz kendinize çok zarar veriyorsunuz bu şekilde olmuyo inanın adeti geçmeden idrar testi yapanı okudum felan olmaz arkadaşlar olmazzz benim 2 gün geçti adetimden ondan sonra direk kan testi yaptırdım idrar testleri adetten önce doğru cevap vermez ve sizin bu belirtileriniz 15 gün kala adete başlamaz böyle yaparak psikolojinizi bozarsiniz ve zaten sonucu hüsran olmuş çoğu belirtilerin. isterseniz belirtiler hakkında size bilgi verebilirim
Canım benim bitmez tükenmez mide kazintim vardı ve sürekli acikiyordum hiç bulantı felan yok zaten hemen bulantı olmaz belim çok ağrıdı ve kasik ağrım çok oldu ve bol bol tabiki dua Allahım isteyen herkese versin çok güzel bi duyguDoğru söylüyorsun cnm stres çok zarar veriyor zamana bırakmak gerekir sanırım , neydi senin belirtilerin cnm benim 7 gün var bata ama 3 gündür çok şiddetli kasık Ağrı'm var daha doğrusu yatarken ve kalkarken oluyor birde bel ağrısı
Bahsetiklerinin hepsi bende de var adetim 3 gun geciyor adetten 1 gun sora test yaptm sonuc negatifBu da belirti tabi ama en iyi belirti göğüslerde dolgunduk hissi ve şeşfaf renksiz akıntı Can'ım. Kendini iyi takip et. İnş hayırlı afiyetli hamilesindir.
Adetten sonra hamile kalınmaz zaten ki ama dua et olur inşallahBahsetiklerinin hepsi bende de var adetim 3 gun geciyor adetten 1 gun sora test yaptm sonuc negatif
Insallah herkes gibi benim icinde hayirlisiAdetten sonra hamile kalınmaz zaten ki ama dua et olur inşallah
Z Zuzu minnosYanlis mi yapiyorum bilmiyorum ki ya hergun mu yapmak lazim ? 1 gun dolu 1 gun bos da iyi degil mi ? Kac ay sonra hamile kaldin canim sen ? Ne bileyim ya cok istiyorum sanki hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorum
Yok canim ilk etapta hic stres yapmadik ki daha yeni korunmayi biraktim diye o ay basladi duzenim bozulmaya sonrasinda 5 gune cikti gecikmem hic gecikmeyen adetlerim duzensizlesti o yuzden test yaptim 2side silik cikmisti sonra aksamina adet olmustum yikildim resmenDuzenin de strestten bozulmustur benimde bu ay gecikirse stresten diycem cunku kan testim 1.20 cikti negatif doktorumda gel demedi ama icimde hala bi umut var iste o umutta stres yapiyo off ya gebe kalmak vallahi zor
Yani tek iliski sonrasi mi bu belirtileri yasadin yoksa iliskiler sonrasi mi kfam karistiCanım 5 eylülde adetm bitdi ilişkide olduk.bi süre sonra mide bulantısı var sabah uyandıgımda bide sol kasıgımda agrı vardı.sonra karnm agrıdı bi kaç gün sarı akıntı geldi baw donmem vardı.ayın 18de test yaptım cokk silik bi cizgi vardı ama belliydi..sonra ayın 28de bi test daha yaptım onda artık iki cizgiydi.adetm ya bu gun ya yarın ama test belli etti.inşAllah cok guzel duygu her kes yaşar.
Yani tek iliski sonrasi mi bu belirtileri yasadin yoksa iliskiler sonrasi mi kfam karistiher belirtiyi ayni zamanlrda yasamissin gibi yazmissinda
Cnm sen bence Regl olmayı bekleSimdi kasik agrisindan doktora gttim ben kist zannetim. Gebe olabilirsin dedi kan testi yapti ama 1.20 cikti adetime 6 gun vardi bana iliski yasak 6 gun dedi. Ama test negatif napayim. Bidaha gel de demedi.
Cok zor ya uyku uyuyamiyorum cok istiyorum ama negatif ciktigi halde ümidimi kesemiyorum Allah isteyen herkese versin canim cok saolCnm sen bence Regl olmayı bekle
Cok zor ya uyku uyuyamiyorum cok istiyorum ama negatif ciktigi halde ümidimi kesemiyorum Allah isteyen herkese versin canim cok saol
ccanım catlatma ıgnesı kullandın mı? adetine 6 gün var ise su an cıkmaması bence normal geç döllenmiş te olabilir adeti 2-3 gün geçenlerin bile bazen belli olmayıp 4. günü değerleri aniden pik yapıyor
bence biraz erken geldi bana adetten 6 gün önce kan testi ne kadar doğru olur bence hemen umudunu kaybetme derim
Simdi kasik agrisindan doktora gttim ben kist zannetim. Gebe olabilirsin dedi kan testi yapti ama 1.20 cikti adetime 6 gun vardi bana iliski yasak 6 gun dedi. Ama test negatif napayim. Bidaha gel de demedi.