- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Misk-i amber
Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ki ya hergun mu yapmak lazim ? 1 gun dolu 1 gun bos da iyi degil mi ? Kac ay sonra hamile kaldin canim sen ? Ne bileyim ya cok istiyorum sanki hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorumCanım kötü düşünmeee...bende gecen ay olmıcak dedm olmadı ama bu ay umutluydum olur inşAllah diye ve sonda oldu.pozitiv ol yeter zamana birak hayrlu zamanda olucak merak etme
Ayyy tebrikler canım bnim çok sevindim yaaa çok şükür allahıma:)) sağlıkla kucağımizada alalım insallah güzel gebelikler diliyorumKızlllaaarrr hamileyiiimm
tebrikler canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah :)Ayyy tebrikler canım bnim çok sevindim yaaa çok şükür allahıma:)) sağlıkla kucağımizada alalım insallah güzel gebelikler diliyorum
Canim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir 1.20 az bi rakam değil bnce yükselme ihtimali var sağlık ocağına felan git bnce hamilesin gibime geldi hadi hayırlısı :))Ben 4 eylulde adet oldum en son. Iki gun once kasik agsindan dokora gittim. Kistten suphelendim. Alttan muayene yapti ultrasonla bakti bisey yok sagliklisin yumurtan catlamis bu ay gebelik olabilir dedi. Kan testi yapti. 1.20 negatif cikti. 21.eylul yumurtlamamdi. Daha 4 gun var adetime 6 gun ilskiyi ysakladi sizce durum nedir
Hergün yapmakda olur ama zaten kesin spermler içimizde 2 gün yaşıyor o yüzden ilişkiden sonra sadece 2 saat yat kalkma nasip kısmet hergün diye şart koyma kendineYanlis mi yapiyorum bilmiyorum ki ya hergun mu yapmak lazim ? 1 gun dolu 1 gun bos da iyi degil mi ? Kac ay sonra hamile kaldin canim sen ? Ne bileyim ya cok istiyorum sanki hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorum
Hergün yapmakda olur ama zaten kesin spermler içimizde 2 gün yaşıyor o yüzden ilişkiden sonra sadece 2 saat yat kalkma nasip kısmet hergün diye şart koyma kendine
Hergun istesem de olmaz ki esim yorgun geliyor 1 gun yapip diger gun yapmiyoruz sonra ertesi gunu yapiyoruz yani gun asiri bile zor geliyor onaHergün yapmakda olur ama zaten kesin spermler içimizde 2 gün yaşıyor o yüzden ilişkiden sonra sadece 2 saat yat kalkma nasip kısmet hergün diye şart koyma kendine
Bana mı bu soru cnmEvet canim aman olmasin ilk aydan derken simdi bebek diye tutturdum. Senin nasil adetine var mi daha belirtin falan varmi yeni uye oldum ben geri den geliyorum
Benim reglime 7 gün var ama son 3-4 gündür çok şiddetli kasık ağrılarım var ve bel Ağrı'sı çok yorgun ve halsizim , yatarken ve kalkarken özellikle karnım geriliyor nedenini bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir bende istiyorum ama 4 ay oldu korunmuyoruz olmuyorEvet canim
Benim reglime 7 gün var ama son 3-4 gündür çok şiddetli kasık ağrılarım var ve bel Ağrı'sı çok yorgun ve halsizim , yatarken ve kalkarken özellikle karnım geriliyor nedenini bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir bende istiyorum ama 4 ay oldu korunmuyoruz olmuyorherşey Allahtan tabiki
1 damlayla derken kazara mi oldu yani? Ben iliski sonrasi en fazla 7 8 dk bekliyorum saatlerce yatmaya gerek yok diye düşünüyorum kimisi hemen kalkip banyoya gidiyor olmasin diye ona ragmen tutunuyor bebis olacagi varsa her turlu olur ya aslinda gerçekten tek damla da olsa tutuyor Allahim insallah bize de nasip eder insallahhhhhhhhhhhDisari aksa da giden gidiyo canim benim arkadasim 1 damlayla hamile kaldii simdi 5 aylik bebegi var :) nasip bu isler birazda ama ayni durum bende de var hamilemiyim degilmiyim bilmiyotum cok sikintili bi durum buda acaba mi diyorum hep
Sende bendensin dua ediyorum hepimizin insallah olur ya cok tuaf bi duygu oldu mu oluyo iste nasip etsin rabbim bekletmesin aratmasin insalllahhh olur bende test yapmaktan korkuyorum tekrar yok dediler diye1 damlayla derken kazara mi oldu yani? Ben iliski sonrasi en fazla 7 8 dk bekliyorum saatlerce yatmaya gerek yok diye düşünüyorum kimisi hemen kalkip banyoya gidiyor olmasin diye ona ragmen tutunuyor bebis olacagi varsa her turlu olur ya aslinda gerçekten tek damla da olsa tutuyor Allahim insallah bize de nasip eder insallahhhhhhhhhhh
Saol canım inşAllahh.. Amin isteyen ger kese kısmetAy cok sevindim adina ayni sekilde rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah darisi biz bekleyenlerin basina