- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
- Konu Sahibi Misk-i amber
O zaman hayirlisi olsun canım ne guzel insalah dogrudur
Amin canım ins :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hayirlisi olsun canım ne guzel insalah dogrudur
Bu ay yemeden icmeden calisalim ama bebek dusuncesini aklimizdan cikaralim bi daha ki adete kadar sonra belirti olursa yine paylasiriz bakalim adetime 3 gun kaldi bndede olsun bitsinde bari kasim icin cabalariz napalim.sBeraber aglayalım adasım ya
Bu ay yemeden icmeden calisalim ama bebek dusuncesini aklimizdan cikaralim bi daha ki adete kadar sonra belirti olursa yine paylasiriz bakalim adetime 3 gun kaldi bndede olsun bitsinde bari kasim icin cabalariz napalim.s
Ahaaha canim dediklerini suan da bende yasiyorm adetim 4 gundur geciyor adeten 1 gun sora test yapmstm sonuc negatif ti
Merhaba, siteye yeni uyu oldum. Bende hamile olmadan once bu siteye girer okurdum.
6. Denememizde hamile kaldim cok sukur:)) suan minnakim 6 haftalik ama hic bir belirti yasamiyorum adet zaman sanci oldu, adet olcam sandim ama olmadim ve bir hafta gecince test yaptim. Yani ne goguste hassasiyet, ne bulanti hic bisey cok sukur insallahta boyle devam eder.
Allah herkezi evlat sahibi yapsin
aminnnnnnnnn agustos 23 den beri olmuyorum test negatif1 hafta onceMerhaba, siteye yeni uyu oldum. Bende hamile olmadan once bu siteye girer okurdum.
6. Denememizde hamile kaldim cok sukur:)) suan minnakim 6 haftalik ama hic bir belirti yasamiyorum adet zaman sanci oldu, adet olcam sandim ama olmadim ve bir hafta gecince test yaptim. Yani ne goguste hassasiyet, ne bulanti hic bisey cok sukur insallahta boyle devam eder.
Allah herkezi evlat sahibi yapsin
Merhaba yazınız eski ama aynı belirtiler bende de var, kendimi isitamiyorum, birde ilk kez böyle fazla akıntı oldu ama bir kez oldu. Kokusuz süt gibi bir akıntı.. acaba mi dedim. İnşallah hamileyimdir.Kizlar belirtti cok fazla olmuyor aslinda ve kisiden kisiye de degisiyor. Bizim ilk denemeydi cok beklemiyordum ama hissetmistim acikcasi bir gun namaz kilarken birden icime doğmuştu. Sonra adete yakin degisik kasik agrilarim olmuştu, canimi acitan. Bir de bi kere beyaz akinti geldi baya beyaz ve kivamliydi ona sasirmistim. Adet gunumden onceki gun bacaklarim cok ağrıdi. Ablamda da aynısı olmustu bi test yapayim dedim silik ikinci cizgi cikti:) bir de ayaklarim cok üsümüstü. birkac gun çorabin icinde bile usuyordu. Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin:)
Bat 12 Nisan, daha 6 gün var. Beklemek zorMerhaba yazınız eski ama aynı belirtiler bende de var, kendimi isitamiyorum, birde ilk kez böyle fazla akıntı oldu ama bir kez oldu. Kokusuz süt gibi bir akıntı.. acaba mi dedim. İnşallah hamileyimdir.