- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Misk-i amber
Canim bizimki pskolojik. Yani belirti arayinca insan en ufak biseyi hamilelige yoruyor yok suram agridi hamilemiyim yok karnim guruldadi hamilemiyim bilmem ne ben bunlardan bahsetmiyorum bunlar tamamen pskolojik ben gercekten hamileligi hissetmekten bahsediyorum insanin icine doguyormus annem bile demisti insan hamile kaldigi zaman hissediyor icine doguyor demisti cogu kadin da bunu doğruluyor ben bundan bahsettim belirtilerden degil çünkü belirtiyi her bunye farkli yasar kimisi hic yasamadan gebe kalir.Biz hissettik Noldu asıl biz fos çıktık
Ahaaha canim dediklerini suan da bende yasiyorm adetim 4 gundur geciyor adeten 1 gun sora test yapmstm sonuc negatif tiBat 21 sag kasıkta agri ve batma var belim cok agriyor cok ayakta kaldigimda daha fazla agriyor karnimda ve alt karin bolgemde sislik var yorgunluk ve uyku var goguslerim sis sert ve yan taraflari agriyor ama umutlanmiyorum hayirlisi bakalim Olursa olur olmassada calismalara devam
Can'ım sadece benim değil "babamızın" da içine doğdu ben kendimi hamile gibi hissediyordum zaten ama değilmişim inşallah testi erken yapmışımdırCanim bizimki pskolojik. Yani belirti arayinca insan en ufak biseyi hamilelige yoruyor yok suram agridi hamilemiyim yok karnim guruldadi hamilemiyim bilmem ne ben bunlardan bahsetmiyorum bunlar tamamen pskolojik ben gercekten hamileligi hissetmekten bahsediyorum insanin icine doguyormus annem bile demisti insan hamile kaldigi zaman hissediyor icine doguyor demisti cogu kadin da bunu doğruluyor ben bundan bahsettim belirtilerden degil çünkü belirtiyi her bunye farkli yasar kimisi hic yasamadan gebe kalir.
Insallah canim ne diyeyim kafayi yemeden hayirlisi ile evlat sahibi olsak :)Can'ım sadece benim değil "babamızın" da içine doğdu ben kendimi hamile gibi hissediyordum zaten ama değilmişim inşallah testi erken yapmışımdır
Canim bizimki pskolojik. Yani belirti arayinca insan en ufak biseyi hamilelige yoruyor yok suram agridi hamilemiyim yok karnim guruldadi hamilemiyim bilmem ne ben bunlardan bahsetmiyorum bunlar tamamen pskolojik ben gercekten hamileligi hissetmekten bahsediyorum insanin icine doguyormus annem bile demisti insan hamile kaldigi zaman hissediyor icine doguyor demisti cogu kadin da bunu doğruluyor ben bundan bahsettim belirtilerden degil çünkü belirtiyi her bunye farkli yasar kimisi hic yasamadan gebe kalir.
amin canim insallah ya Allahim bi an once saglikli evlatlar versin hepimize :)Canım benim uykuda midem bulanıyordu ama gece test yaptım negatif çıktı batıma 5 gün var bekliycem tekrarlıycam inşallah tez Zaman'da alırsın yavrunu kucağına
Haydi hep birlikte çıldıralımYok kizlar negatif bi daha ki aya insallah.(((
Bencede aglamak istiyorum artik yaHaydi hep birlikte çıldıralım
Kızlar benim doğum günü Adetim gecikti iki gündür pembe Kızıla dönük Akıntım var sadece lekelenme halinde Adete benzemiyor sancı yapmıyor sizce ne olabilir
Ne olur ne olmaz doktora gitmek lazım bence hem bebişin varsa doktor da kesinleştirmiş olurKızlar benim 10 gün Adetim gecikti iki gündür pembe Kızıla dönük Akıntım var sadece lekelenme halinde Adete benzemiyor sancı yapmıyor sizce ne olabilir
Bencede aglamak istiyorum artik ya
O zaman hayirlisi olsun canım ne guzel insalah dogrudurKatılıyorum sana belirti degilde bnimdr sanki içmdymş gbi hissediyorum ilk defa bu ay hissettim bakalım