Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Bu ay yemeden icmeden calisalim ama bebek dusuncesini aklimizdan cikaralim bi daha ki adete kadar sonra belirti olursa yine paylasiriz bakalim adetime 3 gun kaldi bndede olsun bitsinde bari kasim icin cabalariz napalim.s

Aynen kuzum inş diger ay adet olmayız hamile oluruz tek duam odur canım

Ahaaha canim dediklerini suan da bende yasiyorm adetim 4 gundur geciyor adeten 1 gun sora test yapmstm sonuc negatif ti

Ben bata 2 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmışti bat günüde kan tahlili yaptırdım pozitifti ama 3 gün sonra kanamam başladı düşük oldu belirtiler aynı psikojik degil ise inşallah hamilesindir allah isteyen herkese versin AMİN. :)

Arkadaşlar adetimden 12 gün geçti kan testi yaptım 11.7 çıktı doktor belli birşey yok dedi kasıklarım agriyor goguslerim sisti uçları da agriyor karın bolgemde ve kasıklarım da sertlik var hamilemiyim sizce ?? Cevaplarinizi bekliyorum

aminnnnnnnnn agustos 23 den beri olmuyorum test negatif1 hafta once

Merhaba yazınız eski ama aynı belirtiler bende de var, kendimi isitamiyorum, birde ilk kez böyle fazla akıntı oldu ama bir kez oldu. Kokusuz süt gibi bir akıntı.. acaba mi dedim. İnşallah hamileyimdir.

Merhaba yazınız eski ama aynı belirtiler bende de var, kendimi isitamiyorum, birde ilk kez böyle fazla akıntı oldu ama bir kez oldu. Kokusuz süt gibi bir akıntı.. acaba mi dedim. İnşallah hamileyimdir.
Bat 12 Nisan, daha 6 gün var. Beklemek zor

Arkadaşlar merhaba bende umut olmak istiyorum çünkü hep burdan çok araştırdım ve sonunda olumlu yanıt aldım bende 20 yaşımdan beri pcoluydum ve üç senedir adetlerim düzene girmişti ondan önce sürekli adet oluyordum ve 25 yaşımda evlendim pcolu olduğum için hiç beklemeden korunmadan eşimle akışına bırakmak istedik ilk üç ay denedik olmadi sonra folik asit içtim (folidoce) ve hayıt suyu kullandım o ay hamile kalmışım şuan minigimle 6haftaliigiz yani sabredin stres yapmayın ve dua edin Allah ne zaman isterse ozaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…