Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Canım kötü düşünmeee...bende gecen ay olmıcak dedm olmadı ama bu ay umutluydum olur inşAllah diye ve sonda oldu.pozitiv ol yeter zamana birak hayrlu zamanda olucak merak etme
Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ki ya hergun mu yapmak lazim ? 1 gun dolu 1 gun bos da iyi degil mi ? Kac ay sonra hamile kaldin canim sen ? Ne bileyim ya cok istiyorum sanki hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorum :KK43:

Ben 4 eylulde adet oldum en son. Iki gun once kasik agsindan dokora gittim. Kistten suphelendim. Alttan muayene yapti ultrasonla bakti bisey yok sagliklisin yumurtan catlamis bu ay gebelik olabilir dedi. Kan testi yapti. 1.20 negatif cikti. 21.eylul yumurtlamamdi. Daha 4 gun var adetime 6 gun ilskiyi ysakladi sizce durum nedir

Ben 4 eylulde adet oldum en son. Iki gun once kasik agsindan dokora gittim. Kistten suphelendim. Alttan muayene yapti ultrasonla bakti bisey yok sagliklisin yumurtan catlamis bu ay gebelik olabilir dedi. Kan testi yapti. 1.20 negatif cikti. 21.eylul yumurtlamamdi. Daha 4 gun var adetime 6 gun ilskiyi ysakladi sizce durum nedir
Canim 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir 1.20 az bi rakam değil bnce yükselme ihtimali var sağlık ocağına felan git bnce hamilesin gibime geldi hadi hayırlısı :))

Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ki ya hergun mu yapmak lazim ? 1 gun dolu 1 gun bos da iyi degil mi ? Kac ay sonra hamile kaldin canim sen ? Ne bileyim ya cok istiyorum sanki hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorum :KK43:
Hergün yapmakda olur ama zaten kesin spermler içimizde 2 gün yaşıyor o yüzden ilişkiden sonra sadece 2 saat yat kalkma nasip kısmet hergün diye şart koyma kendine

Canım çok saol:) baş dönmelerim var ara ara bulantilarim sabahlari ama psikolojik mi diyorum doktorda bi daha gel falan demedi sadece 6 gun iliski yasak dedi napicagimi bilemedim

Hergün yapmakda olur ama zaten kesin spermler içimizde 2 gün yaşıyor o yüzden ilişkiden sonra sadece 2 saat yat kalkma nasip kısmet hergün diye şart koyma kendine

Valla bir kere denedik tutmus olma ihtimali var gibi bilmiyorum Allah nasip ettikten sonra olur. Sen sadece aklina getirme bende cok istiyorum daha evleneli 1 ay oldu hep hamile goruyorum ruyalarimda Allah hepimize bian once saglikli evlatlar nasip etsin :)

Hergun istesem de olmaz ki esim yorgun geliyor 1 gun yapip diger gun yapmiyoruz sonra ertesi gunu yapiyoruz yani gun asiri bile zor geliyor ona :KK43: 2 gun canlı kaliyodur ama benim hep disari akiyor banyo sonrasi anlamiyorum iceride kalan oluyomudur ki :KK43: ya olacagi varsa tek gecede bile kaliniyor aslinda tamamen Rabbimin kismet etmesi :/ sizde hamilesiniz gordugum kadariyla hayirlisi olsun. Hamile kalmadan once yani ogrenmeden once hamilelik hissi olustu mu icinizde yani hani derler ya inanin hissediyosunuz insan hissediyo derler dogru mu?

Disari aksa da giden gidiyo canim benim arkadasim 1 damlayla hamile kaldii simdi 5 aylik bebegi var :) nasip bu isler birazda ama ayni durum bende de var hamilemiyim degilmiyim bilmiyotum cok sikintili bi durum buda acaba mi diyorum hep

Evet canim aman olmasin ilk aydan derken simdi bebek diye tutturdum. Senin nasil adetine var mi daha belirtin falan varmi yeni uye oldum ben geri den geliyorum

Benim reglime 7 gün var ama son 3-4 gündür çok şiddetli kasık ağrılarım var ve bel Ağrı'sı çok yorgun ve halsizim , yatarken ve kalkarken özellikle karnım geriliyor nedenini bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir bende istiyorum ama 4 ay oldu korunmuyoruz olmuyor :110:herşey Allahtan tabiki

Ayni seyler bende de vardi ama ilk deneme oldugu icin aklima gelmedi kist falan zannetim sol tarafima bazen pit pit diye sanci oluyodu gttim olabilir bebek dedi kanda negatif cikinca 1.20 yok dedi. Ama 6 gun iliskiyi yasakladi 6 gun vardi adetime simdi 4 gun var mide bulantisi ara ara ateş baslamali oluyo yanaklarim kizarik ama yok dedi diyede umitlenmiyorum pkolojim bozuldu ya bida gel de demedi cok istiyorum rabbim yuzumuzu guldursun bu ay insallah ne diyim

Disari aksa da giden gidiyo canim benim arkadasim 1 damlayla hamile kaldii simdi 5 aylik bebegi var :) nasip bu isler birazda ama ayni durum bende de var hamilemiyim degilmiyim bilmiyotum cok sikintili bi durum buda acaba mi diyorum hep
1 damlayla derken kazara mi oldu yani? Ben iliski sonrasi en fazla 7 8 dk bekliyorum saatlerce yatmaya gerek yok diye düşünüyorum kimisi hemen kalkip banyoya gidiyor olmasin diye ona ragmen tutunuyor bebis olacagi varsa her turlu olur ya aslinda gerçekten tek damla da olsa tutuyor Allahim insallah bize de nasip eder insallahhhhhhhhhhh :KK43:

1 damlayla derken kazara mi oldu yani? Ben iliski sonrasi en fazla 7 8 dk bekliyorum saatlerce yatmaya gerek yok diye düşünüyorum kimisi hemen kalkip banyoya gidiyor olmasin diye ona ragmen tutunuyor bebis olacagi varsa her turlu olur ya aslinda gerçekten tek damla da olsa tutuyor Allahim insallah bize de nasip eder insallahhhhhhhhhhh :KK43:
Sende bendensin dua ediyorum hepimizin insallah olur ya cok tuaf bi duygu oldu mu oluyo iste nasip etsin rabbim bekletmesin aratmasin insalllahhh olur bende test yapmaktan korkuyorum tekrar yok dediler diye

X