Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Canım çok saol:) baş dönmelerim var ara ara bulantilarim sabahlari ama psikolojik mi diyorum doktorda bi daha gel falan demedi sadece 6 gun iliski yasak dedi napicagimi bilemedim
Bnce kasık ağrından dolayı ilişkiyi yasaklamistir sen yarın tekrar kan testi yaptir bakalım sonuç ne olacak :)

Amin canım çok kafaya takma dediğin gibi nasip gerçekten bnde evlendikten sonra bir kere adet oldum sonra mutlu haberi aldık darısı başına olsun inşallah :)

Ben ilk hamileliğimde kasık agrısı çok yaşadım herhalde üşüttüm reglim ağrılı geçicek falan dedim şok hamileymişim. Şimdi de kasıklarımda batma var belirtiler yaşıyorum ama bekliycem mecbur

Sağol canım benim darısı başına inşallah :)
Ben evlendikten sonra 2. Ayda tuttu çok şükür dışarı akan akıyor ama bn iliskiden sonra hiç kalkmadım 2 saat bacaklarim hep yukarıda tuttum yastık koydum bazen hepsi içeri gitti nerdeyse nasip birazda

hissettim biraz tabi ama çokda surpriz oldu ne biliyim sabahları biraz bulantim oluyordu bide ishal oldum buda belirtiymiş insallah seninde mutlu haberini alırız hiç kafaya takma yumurtlama günlerini değerlendir yeter

Arkadaslar merhaba esımle cock istyoruz adetımın bttıgı gun ılişkye girdik ıkı gun sonra kasıklarmda agrı halsizlik mide bulantsı yasadm yrgnlk cok var yatga grmmlr uyumam bır oluyr oncefen böyle dgildi dün merktan gidip. Kan tsstı gsptım 0.2 cktı dehlsndedi kızlar adet gunume daha 20gun var erkn yaptgm icin ckms olabirmi sonuc arkadaslar sızce hamilemiyimdir?

Daha 1 ay olmuş cnm evleneli niye dert ediyorsun kendini strese sokuyorsun daha 1 aylık evlisin
Ben aslinda esimle nisanliyken kactim nikah oldu dugunu bekledik baya bi uzun zaman gecti yani ben kendimi bir aylik evli olarak gormuyorum canim :) stresim ondan birazda

Yavrum senin yumurtlama gunun gelmis sanirim ondan oyle olmussun. 20 gun varken mumkun degil cikmasi ben 6 gun kala yaptirdim 1.20 cikti ve kesin sonuc degil

Igne batmasi gibi batmalar demi benimde var surekli hemde bidee sabahlari bulanti var yemek goresi gozum yok ama son 3 gun adete bakalim neler olucak kanda negatif cikti 6 gun kala erken sanirim bilmiyotum bende

Bende ayni bizde istiyoruz hatta elimden telefon dusmuyo surekli yorumlari okuyorum icim kipir kipir oluyo ama test yapmayada korkuyorum negatif olucak diye mecbur beklemek kaliyo geriye

Aynen bende korkyrm canm test yapmaya morlim bozuluyor canm ben bhrda gordum birkaç kişi adetten sonra hamile kalmış o yuzden dedm bendr hamilemiyimdir acaba

Yumurtlama olmadan hamile kalamazsin ki onlarin yumurtlamasi adet sonrasina denk gelmistir hemen belki yumurtlamani biliyosan o hafta her aksam dene yumurtlamadan sonraki 2 gun de dene devamli Allah nasip eder insallah canim benim :)

Yumurtlama olmadan hamile kalamazsin ki onlarin yumurtlamasi adet sonrasina denk gelmistir hemen belki yumurtlamani biliyosan o hafta her aksam dene yumurtlamadan sonraki 2 gun de dene devamli Allah nasip eder insallah canim benim :)

Amin canım inş sanada banada nasip eder

Ne guzel insallah Rabbim aratmadan bana da verir insallah :/ yani demekki hissediliyor ben bu ay da fos ciktim hic bisey hissetmiyorum cnku.

Igne batmasi gibi batmalar demi benimde var surekli hemde bidee sabahlari bulanti var yemek goresi gozum yok ama son 3 gun adete bakalim neler olucak kanda negatif cikti 6 gun kala erken sanirim bilmiyotum bende
Canım benim uykuda midem bulanıyordu ama gece test yaptım negatif çıktı batıma 5 gün var bekliycem tekrarlıycam inşallah tez Zaman'da alırsın yavrunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…