- 18 Eylül 2016
- 66
- 72
- 29
- Konu Sahibi Misk-i amber
Kızlllaaarrr hamileyiiimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim ne guzel ya mutlu haberle geri dondun aramiza nasil gececek derken bak guzel.haberi verdin bize insallah Rabbim bize de nasip eder lutfen dua et :)
Bat tarihi ne demek aciklayabilirmisinz? benim de adet gunumden 1 gun gecti test yaptim ve negatif ciktiCanım burada hamile kalmak isteyen herkes ben de dahil sürekli belirti arıyoruz. En garantisi bat tarihini beklemek. Bugün batımdan 4 gün geçti hala bekliyorum. O yüzden biraz sabret tatlım.
Canım üzülme gecen ay bende bes gun gecti adetmden test negatv cknca üzüldüm.ama şimdi adetime üç gün kalmşken pozitiv testi elmde tutuyordum..Bat tarihi ne demek aciklayabilirmisinz? benim de adet gunumden 1 gun gecti test yaptim ve negatif cikti
Evet canm hayırlısı..darısı başınıza tatlim.Allah hiç bir kızıın kucagını boş koymason inşAllah hepinizden guzel haberler alalımHayirlisi olsun canim ne guzel ya mutlu haberle geri dondun aramiza nasil gececek derken bak guzel.haberi verdin bize insallah Rabbim bize de nasip eder lutfen dua et :)
Ay cok sevindim adina ayni sekilde rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah darisi biz bekleyenlerin basinaCanım üzülme gecen ay bende bes gun gecti adetmden test negatv cknca üzüldüm.ama şimdi adetime üç gün kalmşken pozitiv testi elmde tutuyordum..
hadi gözün aydın canım. ilk çocuğun değil miKızlllaaarrr hamileyiiimm
Kızlllaaarrr hamileyiiimm
Insallah canim ya insallah. Gun asiri mi yaptiniz canim tam olarak nasildi iliski gunleriniz ?Evet canm hayırlısı..darısı başınıza tatlim.Allah hiç bir kızıın kucagını boş koymason inşAllah hepinizden guzel haberler alalım
Bu da belirti tabi ama en iyi belirti göğüslerde dolgunduk hissi ve şeşfaf renksiz akıntı Can'ım. Kendini iyi takip et. İnş hayırlı afiyetli hamilesindir.herkese merhaba kızlar benim bata 9 gün var daha ama 2 gündür şiddetli bel Ağrı'sı var birde kalkarken yatarken kasıklarım geriliyor halsiz ve yorgunum bacak Ağrı'sı off KIZLAR bu bi belirti olabilir mi hamilelikte lütfen cvp
Canım evet hamilelik ola bilir.şimdi test yapsan belli etməz sen en iyisi adetini bekle.bide fazla haraket etme agır kaldırma cunki cok yeni hamilelik ola bilir kendini koru...test yaparsan bize sonucu yazarsın..bide cok merak ediyosun kan testi yaptır cunki kanda erken belli oluyoherkese merhaba kızlar benim bata 9 gün var daha ama 2 gündür şiddetli bel Ağrı'sı var birde kalkarken yatarken kasıklarım geriliyor halsiz ve yorgunum bacak Ağrı'sı off KIZLAR bu bi belirti olabilir mi hamilelikte lütfen cvp
Canım biz her gun ilişki yaşadık.adetm biter bitmez ilişkide olfuk cunki o zamanda hamile kalma şansı yuksek.bide adetden sonra 12-17 gunler her gun yawadk ve daha cok dikkat ettim.bende bebiş çok istiyordum surekli aklmda oydu.ama ilişki sırasnda onu duwunmemelisin.bide hemen kalkma ilişkiden sonra ilişki biter bitmez kalcanın altına yastık koy.inşAllah işe yarar.ben böyle kaldm.bide agır kaldırma koşma fazla rısklı haraket etme.Allah tezlikle senide sevindrsin inşAllahInsallah canim ya insallah. Gun asiri mi yaptiniz canim tam olarak nasildi iliski gunleriniz ?
Benim adetime 14 gun kaldi ben hergun degil de adet bittiginden beri 1 gun dolu 1 gun bos yapiyoruz yani gun asiri yapiyoruz hergun Sperm kalitesizlesir diye doktorlar onermedigi icin yapmiyorum hem hergune adam da yapmaz zaten 1 gun yapip 1 gun bekleyince bile zor yapiyoruz gorev gibi geliyor insallah boyle tuttururuz ama gecen ay da boyle denedik tutmadi tutmayacak galibaCanım biz her gun ilişki yaşadık.adetm biter bitmez ilişkide olfuk cunki o zamanda hamile kalma şansı yuksek.bide adetden sonra 12-17 gunler her gun yawadk ve daha cok dikkat ettim.bende bebiş çok istiyordum surekli aklmda oydu.ama ilişki sırasnda onu duwunmemelisin.bide hemen kalkma ilişkiden sonra ilişki biter bitmez kalcanın altına yastık koy.inşAllah işe yarar.ben böyle kaldm.bide agır kaldırma koşma fazla rısklı haraket etme.Allah tezlikle senide sevindrsin inşAllah
Çok teşekkürler cnm göğüslerim zaten büyük olduğu için o durumu pek farkedemiyorum ama hassasiyet yok sadece bel bacak ve kasıklarım çok geriliyor kalkarken yada yatarken inşallah hamileyimdirBu da belirti tabi ama en iyi belirti göğüslerde dolgunduk hissi ve şeşfaf renksiz akıntı Can'ım. Kendini iyi takip et. İnş hayırlı afiyetli hamilesindir.
Evet en iyisi beklemek tabiki sonucu paylaşırım ilginiz için çok sağolun dua edin lütfen inşallah hamileyimdirCanım evet hamilelik ola bilir.şimdi test yapsan belli etməz sen en iyisi adetini bekle.bide fazla haraket etme agır kaldırma cunki cok yeni hamilelik ola bilir kendini koru...test yaparsan bize sonucu yazarsın..bide cok merak ediyosun kan testi yaptır cunki kanda erken belli oluyo
Canım kötü düşünmeee...bende gecen ay olmıcak dedm olmadı ama bu ay umutluydum olur inşAllah diye ve sonda oldu.pozitiv ol yeter zamana birak hayrlu zamanda olucak merak etmeBenim adetime 14 gun kaldi ben hergun degil de adet bittiginden beri 1 gun dolu 1 gun bos yapiyoruz yani gun asiri yapiyoruz hergun Sperm kalitesizlesir diye doktorlar onermedigi icin yapmiyorum hem hergune adam da yapmaz zaten 1 gun yapip 1 gun bekleyince bile zor yapiyoruz gorev gibi geliyor insallah boyle tuttururuz ama gecen ay da boyle denedik tutmadi tutmayacak galiba
İnşAllah canım inşAllah.o ne demek bir birmize yardm için burdayızEvet en iyisi beklemek tabiki sonucu paylaşırım ilginiz için çok sağolun dua edin lütfen inşallah hamileyimdir