Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Sizin yine belirtiniz var bende oda yok bugün adet günüm gelen giden yok

İNŞALLAAAAH canım amin olsun dediğim gibi içinde şüphe varsa aynen yap negatif çıkcak diye birşry yok çıkarsa çıkar çıkmazsa adet tarihini beklersin ben 3 haftalıkken öğrenmiştim :))

İNŞALLAAAAH canım amin olsun dediğim gibi içinde şüphe varsa aynen yap negatif çıkcak diye birşry yok çıkarsa çıkar çıkmazsa adet tarihini beklersin ben 3 haftalıkken öğrenmiştim :))

Gunaydinn canimm:))ay icime su serptin,bir iki gun daha mi beklesem diyorum adete daha yakin bir tarihte yapmis olurum diye,icim icimi kemiriyor ama

Gunaydinn canimm:))ay icime su serptin,bir iki gun daha mi beklesem diyorum adete daha yakin bir tarihte yapmis olurum diye,icim icimi kemiriyor ama
Ben de ayni senin gibiyim canm dayanamayrm ama cikmicgni bile bile test yapmak istyrm biri beni durdursunn

Ben de ayni senin gibiyim canm dayanamayrm ama cikmicgni bile bile test yapmak istyrm biri beni durdursunn

Esim bi bilse bu kadar test yaptigimi o da kafayi yedigomi dusunecek,bir umut yapiyorum gizli gizli halbuki pozitif ciksa anons verdirecegim nerdeyse

Esim bi bilse bu kadar test yaptigimi o da kafayi yedigomi dusunecek,bir umut yapiyorum gizli gizli halbuki pozitif ciksa anons verdirecegim nerdeyse
Anons verdirmekkk yakinda kafayi yicez herhlde.. ben 2gune memlekete gtcm insallah orda zaman gecer yaa

Şöyle yapın internetten gebelik testi alın o gelene kadar adet günü ya gelmiş olur ya da yaklaşmış olur . Adet olursanız kullanmazsınız olmazsanız yaparsınız . Ben öyle yapıyorum bazen hemen test yapmamak için sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek

Yaa canimm belirti olmamasi da bir belirti herkeste farkli oluyormus,benimde kasiklarimda batmalar var bugun cok
Net hissediyorum,kaldi 8 gun bekle allah bekle

Yaa canimm belirti olmamasi da bir belirti herkeste farkli oluyormus,benimde kasiklarimda batmalar var bugun cok
Net hissediyorum,kaldi 8 gun bekle allah bekle
Seninde 23 temmuz dimi günün . Bakalım olacak mıyız? Yoksa test yapicaz mi? Benim de 8 gün var

Seninde 23 temmuz dimi günün . Bakalım olacak mıyız? Yoksa test yapicaz mi? Benim de 8 gün var

Evet canim 23 temmuz benimde bat,valla neredeyse simdi yapicam da evde test kalmadi,nobetci eczne yakinlarda olsa gidip alicam seytan durtuyor

İnternetten sipariş vererek alma düşüncesini atıyorum . 3 tane aldım biri erken gebelik ikisi normal test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…