• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

erken gebelik testi mi yaptın normal test mi. silik de olsa iki çizgi gördüysen tamamdır.:KK76: Ben erken gebelik testi alıp yapacam yarın. Dayanamıyorum
Erken gebelik testi değil normal test yaptim ama şimdide normal adetim başladı vede karnimda çok ağrı var sağlık ocağına gittim idrar testi yapıldı negatif çıktı bebiş yok galiba hayırlısı bakalım

Erken gebelik testi değil normal test yaptim ama şimdide normal adetim başladı vede karnimda çok ağrı var sağlık ocağına gittim idrar testi yapıldı negatif çıktı bebiş yok galiba hayırlısı bakalım

sağlık ocağına gitmişken kana baktırsaydın aslında. Hayırlısı şimdi olmaz sonra olur.. Canını sıkma

Yumurtlamamdam iki gun snra bi kasik agrisi cektim ck farkliydi bacagima vuruyordu acaba hamilelige isaret mi bu

:anneadayı:Merhaba herkese,1 senelik evliyim ve 3 aydir korunmuyoruz,bu sefer yumurtlama gunumu tam zamaninda degerlendirdik diye dusunuyorum:) ve yumurtlama gunumden sonraki 3. Gunden itibaren goguslerimde agri ve buyume basladi,daha once adetten 2-3 gun once baslar adet gunumde biterdi,bunun yaninda zaman zaman adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim oluyor,adetime su an 10 gun var..acaba boyle bir belirti yasayan var mi? İsteyen herkese en kisa zamanda Allah bebis nasip etsin insallah:KK33:

Tam.beni anlatmissiniz valla duygularıma tercuman :)

Hamileyiiiiiiiiiiimmmmm 3 haftalik teyzeleriiii:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Hamileyiiiiiiiiiiimmmmm 3 haftalik teyzeleriiii:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Tam 46 sayfa yazışmayı şu mesajını okuyabilmek için tek tek tek okudum. Ve her idrar testi resimlerini gördükçe saçma saçma gülümsedim ☺️ Senin belirtilerinin aynısı bende var kahverengi leke hariç. Sitede dolaşırken senin açtığın konuya rastladım. Belirtiler bu kadar aynı olunca deli gibi mesajlarını okumaya başladım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben dahil rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah

Back