Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Ya bilmiyorum ama benim ilişkimizden 1 hafta sonra migdem bulanmaya baslamıştı o sırada da ramazandı bende orucluydum ondan oluyor sandım birde adetime daha vardı 10 11 gün filan sonra takmadım hep böyle geçti ama bel ağrım filan yok eşime soruyordum hatta sende de yemeklerden sonra miğde bulantısı oluyormu diye hayır diyordu üstünden geçti 4 5 gün daha adetime 6 gün kala test yaptım ikinci cizgi silik çıktı kan verdigimde de degerim 38 cıkmıştı zaten adette olmadım sonrasında keseyi filan 1409 da gördüm yani demek istedigim adetinden öncede öğrenirsin hamileliğini eger hamileysen 2000 lerde kese gözükür anca diyorlar onuda 1000 den sonra görebilirsin herkes kendine göre yorumlar cunku ama herkesin ki farklı sonucta :)

Gunaydin canim,o kadar cok belirti ariyorum ki kendimde,mesela sabah bakiyorum kirpiklerim karismis mi,goguslerin acisi artmis mi,surekli kasiklarimda batma var mi,ama dedigin gibi herkesin belirtisi de ayni olacak diye birseyde yok ama kendimden hic boyle bir performans beklemiyordum delirdim bebek dusunmeye basladigimizdan beri galiba allah sana da bebisinle ve ailenle mutlu bir omur nasip etsin canim

Başkasını bilmem ama bende kirpik karışması olmadı hamilelik boyunca

adetime 10 gün varken aşırı karın ağrısı yaşayıp erken gebelik testi almıştım silik 2. çizgi çıkmıştı sonra kan verdim ve pozitif çıktı. Erken belirti olmaz diyenlere aldırış etmeyin erken yumurtlama olduysa adete 10 gün varken pozitifi görebilirsiniz bebeğin haftası da son adet tarihinden daha büyük çıkar.

Bende belirti var ama psikolojik olabilir belki diye tahlil yapmıyorum.

psikolojik demek ki..kafaya takarsan olmayan belirtileri de hissedersin Akışına bırak..Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten
Adetten önce çıkmadı ama adet olmam gereken günde test sonucu pozitifti. Kızım doğdu büyüdü bile

Adetten önce çıkmadı ama adet olmam gereken günde test sonucu pozitifti. Kızım doğdu büyüdü bile
kuzenime de şey olmuştu adeti gecikti kan verdi negatif çıktı hala adet olmadı haftalar geçti bir daha test yaptı pozitif çıktı geç döllenme olmuş meğer

Erkem gebelik testini bata 12 gun kala yapmistim
Negatif cikti

12 gün kala çok çok erken idrarda cikmaz çok acele ediyorsunuz testte . Adet gününü bekle

Oyle yapacagim bu sefer artik adet gecmeden test yok,gogus agrilarim devam ediyor ve cok hafif olarak kasiklrda batma hissediyorum,en net belirti su an icin sadece gogusler

Oyle yapacagim bu sefer artik adet gecmeden test yok,gogus agrilarim devam ediyor ve cok hafif olarak kasiklrda batma hissediyorum,en net belirti su an icin sadece gogusler
İdrara geçmesi için kanda bhcg en az 20 olması gerekiyor ki yerleşme olmadan 10 a bile çıkmaz . 12 gün kala henüz yerleşmemiş oluyor ama beyine hamilelik mesajı gittigi için vuctta hormon salgılanması başlar gebelik olussun vücut atmasın diye . O yüzden erken hamilelik belirtisi başlayabiliyor fakat test sonuc vermiyor hemen

Cok enteresan gercekten,daha once hic yasanmayan birseyi kafana taktigin icin yasiyorsun,allahim gercekten bu belirtiler gercek olsun ya da insallah en yakin zamanda

Mrblar kizlarr insallah hepimizin beklemesi bosa cikmaz ve hep birlkte nisan anneleri grubuna geceriz.. ben de beklemedeyim sat 26 haziran dongum 19+5 seklinde gidiyo bat 20 temmuz bu ay hic onceleri olmyan bsy oldu goguslerm agirlasti ve kucucuk olan ucu nerdeyse 2 katini gecti damarlar belirgnlesti dger belirtilere dkkat etmemeye calsyrm psikolojik kendim yaparm dye. Dun dayanamadm laboquick in ultra erken gebelik testini yaptm yani adete 1 hafta varken. Ve kocaman bi negatif gordum.. umitszlge kapilmali miyim ne diyosunhz icinzde bu testi kullanan oldu mu

Canim batlarimiz cok yakin bende ilk defa bu sekilde bir gogus agrisiyla karsilastim,yumurtlamadan hemen sonra basladi ve hala devam ediyor,ayni sekilde bende baska belirtileri dinlemek istemiyorum insallah allah bize de nasip etsin..gogus agrin ne sekilde? Yani benim koltuk altlarimdan baslayip yayiliyor,gogus uclarimda kararma ve ya buyume farketmedim ama dokununca aciyor,bende 12 gun kala predictor erken gebelik testi yaptim ve tabii ki negatif cunku cok erken yapmisim:)))) en az 5 gun kala yapmak gerekiyor belkide erken olanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…