Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Bende de bu ay kasık batması bel ağrısı gaz goguslerim şişti acıyor. Ara ara adet olacak gibi hafif ağrı ve kasıkta dolgunluk hissi var

Daha varmış seninki.Ay bu beklemek ne fena ya
Varsa var yoksa yok kendimize yapıyoruz vallahi.
Aynen öyle bakalım herşey kısmet ama bende genelde adet öncesi belirti oluyor . İki hamilelik yaşadım ilkinde adetime 8-9 gün varken hiç aklımda yokken aserdim resmen . İkinci hamilelikte yine adetime günler varken belirtiler başladı . Tabi psikolojikte olabilir bu sefer o yüzden acele etmiyorum bekliyorum :)

Ay negüzel olursa ya olursa 3. olacak :))
Ozaman başından geçtiyse belirtiler daha nettir senin için.Benim ilk olacak kısmetse.

Ay negüzel olursa ya olursa 3. olacak :))
Ozaman başından geçtiyse belirtiler daha nettir senin için.Benim ilk olacak kısmetse.
Olursa ikinci olacak inşallah canım. İlki 5 haftada gelişimi durmuş gittiğim doktor anlamadi . 8 haftaya gelmişti kese vardı bebek ve kalp atışı görünmüyordu kanama vardı . Bir sürü iğne ilaç veriyordu düşük olmasın diye . Kanama durmazsa ne olacak dedik. Hoplasin ziplasin düşürsün dedikten sonra başka doktora gittim. 8 haftalık olması gerekirken .5 haftalık görünüyor gelişim durmuş ne yaparsan yap düşecek o diyip gebelik sonlandırıldı

Tuhaf olan tam 10 sene önce bugün hamile miyim acaba diye düşünüyordum şimdi yine aynı düşüncede yine. O zaman 22 temmuz evde test yapmıştım şimdi 23 temiz bekliyorum :)

Tuhaf olan tam 10 sene önce bugün hamile miyim acaba diye düşünüyordum şimdi yine aynı düşüncede yine. O zaman 22 temmuz evde test yapmıştım şimdi 23 temiz bekliyorum :)

Gerçekten baen doktorları anlayamıyorum en azından birşey söylerken bile insanın yüzüne pat diye vurdum duymazca söylemek ne kadar iyi?
Ama baksana sen terihlere gerçektende çok ilginç.
Ben bu tarihlerle ile ilgili bir anı yaşamıştım.Bazen bazı şeyler nasıl desem ip ucu gibi ya.İnşallah güzel haberlerini alırız bu sefer canım DD

Aynen çok haklısın tarihler istemeden bile denk geliyor. Bir itirafta bulunayım mı eski eşimden bosanma davası açtığımız günle şimdi ki eşimle Nisan tarihimiz aynı çok sonradan farkettim kesinlikle planlı değil denk gelmis

Ben bu tarz şeylere inanırım.Hayatta bazı şeyler tesadüf mü değil mitartışılır ama gerçekten çok ilginç canım ya
O an anlamıyorsun ama bir gün gelip önüne çıkıyor.
Benimde iş yerinde ayağımı kaydıran kıza içimden ''Rabbim sana öyle bir ders versin ki benim çektikğim acının aynısını sende çek'' demiştim.Bir sonraki yıl aynı tarihte kız atıldı.Hemde başka bir kız onun ayağını kaydırmış.

Haketmiş demek ki :)

Bebelerimiz gelsede ev neşelense ya
Erken gebelik testi adetten kaç gün önce yapılır?

İnşallah inşallah az kaldı. 6 gün öncesi sonuç veriyor diyor ama geç döllenme olursa çıkmaz . Kan değerlerinin yükseklip idrara geçmesi ile alakalı . Ben mesela ikinci gebelikte adet olmam gereken günde kan verdiğimde sonuç 81,2 çıkmıştı

Bekleyeceğim bende napim.Sabrediyoruz inşallah mükafatını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…