Canım adet olmam gereken günde 81,2 çıkmıştıCanım geç dollenmede ne zaman kanda çıktı benimde geç döllenme merak ediyorum belirtisi varmıydı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adet olmam gereken günde 81,2 çıkmıştıCanım geç dollenmede ne zaman kanda çıktı benimde geç döllenme merak ediyorum belirtisi varmıydı acaba
Canım benim adet döngüm 35 günde bir ovulosyon tarihi 21.gun olması lazım ama benim 25.gun ovulosyon gerçekleştiCanım adet olmam gereken günde 81,2 çıkmıştı
4 gün geç döllenme olmuş demek ki canım adet günün gelmeden test yapma adet olmazsan yaparsın bende bekliyorum bakalım benim ortalama 28 günde bir oluyor 8-9 günüm kaldıCanım benim adet döngüm 35 günde bir ovulosyon tarihi 21.gun olması lazım ama benim 25.gun ovulosyon gerçekleşti
Ovulosyonda sonra kaçıncı gün kanda çıkar acaba ovulosyonda sonra bugün 10 gün gecti4 gün geç döllenme olmuş demek ki canım adet günün gelmeden test yapma adet olmazsan yaparsın bende bekliyorum bakalım benim ortalama 28 günde bir oluyor 8-9 günüm kaldı
Kanda çıkma ihtimali var evetOvulosyonda sonra kaçıncı gün kanda çıkar acaba ovulosyonda sonra bugün 10 gün gecti
Ben normalde evde egzersiz yapiyorum yani o egzersiz sirasnda hareket edemiyorm goguslerm harek ettkce agirlasiyo ve bi yuk binmis gbi agriyo.. cok asiri buyume yok goguslerde ama uclarinda asiri bi buyume var yani bu benim aklmi karstrdi yoksa cok umitlenmek istemiyorm.. polip hikayem falan da var benm biraz karisikCanim batlarimiz cok yakin bende ilk defa bu sekilde bir gogus agrisiyla karsilastim,yumurtlamadan hemen sonra basladi ve hala devam ediyor,ayni sekilde bende baska belirtileri dinlemek istemiyorum insallah allah bize de nasip etsin..gogus agrin ne sekilde? Yani benim koltuk altlarimdan baslayip yayiliyor,gogus uclarimda kararma ve ya buyume farketmedim ama dokununca aciyor,bende 12 gun kala predictor erken gebelik testi yaptim ve tabii ki negatif cunku cok erken yapmisim:)))) en az 5 gun kala yapmak gerekiyor belkide erken olanlari
Kanda çıkma ihtimali var evet
İnşallah yerleşme ile alakalıdırİyi aksamlar tekrar:) bugun aksamustune dogru kremsi cok hafif pembe bir akintim olmus ve adetime daha 9 gun var cok saskinim![]()
İnsallahhhİnşallah yerleşme ile alakalıdır
Benim ilkinde öyle olmuştu . Adetime daha varken kanlı akıntı gelmişti ondan iki gün sonra mı ne acayip derecede asermistim ilk defa öyle olmuştu hatta ben hamileyim galiba canım çok istedi dedim . 1 hafta sonra idrar testi pozitif çıktı asermeden sonra ama gelişimi durduğu için sonlandı gebelikİnsallahhh![]()
Benim ilkinde öyle olmuştu . Adetime daha varken kanlı akıntı gelmişti ondan iki gün sonra mı ne acayip derecede asermistim ilk defa öyle olmuştu hatta ben hamileyim galiba canım çok istedi dedim . 1 hafta sonra idrar testi pozitif çıktı asermeden sonra ama gelişimi durduğu için sonlandı gebelik
Ayyy insallah yerlesmedir ve insallah saglikla yerlesir canmİyi aksamlar tekrar:) bugun aksamustune dogru kremsi cok hafif pembe bir akintim olmus ve adetime daha 9 gun var cok saskinim![]()
Ayyy insallah yerlesmedir ve insallah saglikla yerlesir canm
Bizi sole bi 10 gun uyutsalar sonra biz uyansak ve mutlu haberi alsakkİnsallah canim nasil gececek gunler bilmiyorum![]()
Bizi sole bi 10 gun uyutsalar sonra biz uyansak ve mutlu haberi alsakk![]()
Bende soz verdim
Kendimi dinlemeyecegim diye adetim gecsin diye bekleyecegim diye ama bu aksam krem gibi ama cok acik pembe bir akinti olunca acaba mi dedim,hayirlisi olsun insallah,allah neyi nasip ederse o oluyor...ama cok heyecanlandim boyle olunca![]()
Canım ya yumurtlama döneminde akıntıyla beraber kan gelmişti acaba dollwndiginemi isaretkiAmin inşallah güzel haberlerle
Canım ya yumurtlama döneminde akıntıyla beraber kan gelmişti acaba dollwndiginemi isaretki
Yumurtlama döneminde de olurmuş canım kanama ama bende tahmini yumurtlama olduğu günden beri leke geliyor azar azar onu anlamadım ama normalde yumurtlama olacağı zaman ve yerleşme başladığı zaman yerleşme yeri kılcal damara filan denk gelirse küçük bir kana yapar diyor doktorlar . Bende de bugün acayip derece de göğüsler de şişlik acı ve damarlar görünmeye başladı. Kasık batması bel ağrısı adet olacak gibi ağrı ve ara ara bulantı geliyor . Psikolojikse iyice kafayı yedim demektir . Bu kadar belirti psikolojik olursa hunilik oldum demek![]()
Al benden de o kadar canim
Yasasin huni kardesligi![]()