- 2 Mayıs 2018
- 276
- 178
- 53
- 37
İnternetten sipariş vererek alma düşüncesini atıyorum . 3 tane aldım biri erken gebelik ikisi normal test
Cok iyi yapmissin canim zaten gelene kadar bir kac gun gecer belki kafan rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten sipariş vererek alma düşüncesini atıyorum . 3 tane aldım biri erken gebelik ikisi normal test
Aynen öyle canım bir kaç gün geçer . Yapmak istersem de birini yaparım .iinternetten alınca daha uyguna geliyor hemde kapıya geliyor dışarı cikmana gerek yok hava çok sıcakCok iyi yapmissin canim zaten gelene kadar bir kac gun gecer belki kafan rahat olsun
Hangi marka aliyosunuz kizlarAynen öyle canım bir kaç gün geçer . Yapmak istersem de birini yaparım .iinternetten alınca daha uyguna geliyor hemde kapıya geliyor dışarı cikmana gerek yok hava çok sıcak
Aynen öyle canım bir kaç gün geçer . Yapmak istersem de birini yaparım .iinternetten alınca daha uyguna geliyor hemde kapıya geliyor dışarı cikmana gerek yok hava çok sıcak
Ben erken gebelikte predictor almistm digerHangi marka aliyosunuz kizlar
Evde suan bitane var kendimi zor tutuyorm yapsam mi dyeBen erken gebelikte predictor almistm diger
Kaset testler cokta farketmiyordur bence canim
İşte ben dayanamaz gider alırdım kenarda dursun :)Bugun pazar olmasa dayanamazdim belki bende gider alirdim iyi ki pazar,yarindatutmaya calisacagim kendimi![]()
Kaç günün var adeteEvde suan bitane var kendimi zor tutuyorm yapsam mi dye![]()
Prodictor erken gebelik testi ya da hızlı gebelik testi alıyordum . Bu sefer comfort erken gebelik testi ile ovula marka normal test aldım iki tane . Bakalım ne zaman gelecekHangi marka aliyosunuz kizlar
Bugunu saymazsak 4 gunum var 20 temmuzda batKaç günün var adete
Geç döllenme olursa çıkmıyor normal gebelik testi ile belki kanda çıkar ya da erken gebelik testi ile ama idrar negatif çıkarsa adet öncesi kesin sonuç olmuyorBugunu saymazsak 4 gunum var 20 temmuzda bat
Neyse bi sekilde vakit gecirip yarin sabah ilk idrarla yapaym bari ama negatif cikar dye de korktgmdan yapmaktan da cekiniyorum karmakarisik duygularGeç döllenme olursa çıkmıyor normal gebelik testi ile belki kanda çıkar ya da erken gebelik testi ile ama idrar negatif çıkarsa adet öncesi kesin sonuç olmuyor
İlk doğum yaptığım testi de yaparken amaaan bu seferde çıkmayacak biliyorum ama yine yapayım bir daha ki ay yine test alırım diye test yapmaya karar verdiğim zaman ki şans sana da gelsin. Lavaboya girdim predictor hızlı gebelik testi idi . İdrar batırdım süreyi sayarken teste bakmadım . Saydım sayarken bir baktım ikinci çizgi var . Testi aldım yatağa geri döndüm bir saat teste baktım sonra gittim kan verdim :) bakalım bu sefer nasıl olacak :)Neyse bi sekilde vakit gecirip yarin sabah ilk idrarla yapaym bari ama negatif cikar dye de korktgmdan yapmaktan da cekiniyorum karmakarisik duygular![]()
İlk doğum yaptığım testi de yaparken amaaan bu seferde çıkmayacak biliyorum ama yine yapayım bir daha ki ay yine test alırım diye test yapmaya karar verdiğim zaman ki şans sana da gelsin. Lavaboya girdim predictor hızlı gebelik testi idi . İdrar batırdım süreyi sayarken teste bakmadım . Saydım sayarken bir baktım ikinci çizgi var . Testi aldım yatağa geri döndüm bir saat teste baktım sonra gittim kan verdim :) bakalım bu sefer nasıl
İsteyen herkesw versin rabbim o sanstan insallahhhhh![]()
Ayyy nekadar guzel konustun oyle canim benimm insallah hepimiz cift cizgiyi gorruz sagliklaİlk doğum yaptığım testi de yaparken amaaan bu seferde çıkmayacak biliyorum ama yine yapayım bir daha ki ay yine test alırım diye test yapmaya karar verdiğim zaman ki şans sana da gelsin. Lavaboya girdim predictor hızlı gebelik testi idi . İdrar batırdım süreyi sayarken teste bakmadım . Saydım sayarken bir baktım ikinci çizgi var . Testi aldım yatağa geri döndüm bir saat teste baktım sonra gittim kan verdim :) bakalım bu sefer nasıl olacak :)
Amin inşallah canımAyyy nekadar guzel konustun oyle canim benimm insallah hepimiz cift cizgiyi gorruz saglikla
Az önce banyo da kaydım düştüm kan geldi adet ağrısı ve bel ağrısı var. Hamilelik oluştuysa bile gitmiştir![]()
İnşallah canım sağol eşim dışarıdaydi gelsin hastaneye gidicezCanimmm gecmis olsunn insallah birsey olmamistir,olumsuz dusunme sakin ben bisey oldugunu dusunmuyorum allahin izniyle sakin oyle dusunme ve kendine cok dikkat et![]()
İnşallah canım sağol eşim dışarıdaydi gelsin hastaneye gidicez