• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Cok iyi yapmissin canim zaten gelene kadar bir kac gun gecer belki kafan rahat olsun
Aynen öyle canım bir kaç gün geçer . Yapmak istersem de birini yaparım .iinternetten alınca daha uyguna geliyor hemde kapıya geliyor dışarı cikmana gerek yok hava çok sıcak

Aynen öyle canım bir kaç gün geçer . Yapmak istersem de birini yaparım .iinternetten alınca daha uyguna geliyor hemde kapıya geliyor dışarı cikmana gerek yok hava çok sıcak
Hangi marka aliyosunuz kizlar

Bugun pazar olmasa dayanamazdim belki bende gider alirdim iyi ki pazar,yarindatutmaya calisacagim kendimi:hamarat:

Geç döllenme olursa çıkmıyor normal gebelik testi ile belki kanda çıkar ya da erken gebelik testi ile ama idrar negatif çıkarsa adet öncesi kesin sonuç olmuyor
Neyse bi sekilde vakit gecirip yarin sabah ilk idrarla yapaym bari ama negatif cikar dye de korktgmdan yapmaktan da cekiniyorum karmakarisik duygular:olamaz:

Neyse bi sekilde vakit gecirip yarin sabah ilk idrarla yapaym bari ama negatif cikar dye de korktgmdan yapmaktan da cekiniyorum karmakarisik duygular:olamaz:
İlk doğum yaptığım testi de yaparken amaaan bu seferde çıkmayacak biliyorum ama yine yapayım bir daha ki ay yine test alırım diye test yapmaya karar verdiğim zaman ki şans sana da gelsin. Lavaboya girdim predictor hızlı gebelik testi idi . İdrar batırdım süreyi sayarken teste bakmadım . Saydım sayarken bir baktım ikinci çizgi var . Testi aldım yatağa geri döndüm bir saat teste baktım sonra gittim kan verdim :) bakalım bu sefer nasıl olacak :)

İlk doğum yaptığım testi de yaparken amaaan bu seferde çıkmayacak biliyorum ama yine yapayım bir daha ki ay yine test alırım diye test yapmaya karar verdiğim zaman ki şans sana da gelsin. Lavaboya girdim predictor hızlı gebelik testi idi . İdrar batırdım süreyi sayarken teste bakmadım . Saydım sayarken bir baktım ikinci çizgi var . Testi aldım yatağa geri döndüm bir saat teste baktım sonra gittim kan verdim :) bakalım bu sefer nasıl

İsteyen herkesw versin rabbim o sanstan insallahhhhh:rapci:

İlk doğum yaptığım testi de yaparken amaaan bu seferde çıkmayacak biliyorum ama yine yapayım bir daha ki ay yine test alırım diye test yapmaya karar verdiğim zaman ki şans sana da gelsin. Lavaboya girdim predictor hızlı gebelik testi idi . İdrar batırdım süreyi sayarken teste bakmadım . Saydım sayarken bir baktım ikinci çizgi var . Testi aldım yatağa geri döndüm bir saat teste baktım sonra gittim kan verdim :) bakalım bu sefer nasıl olacak :)
Ayyy nekadar guzel konustun oyle canim benimm insallah hepimiz cift cizgiyi gorruz saglikla

Az önce banyo da kaydım düştüm kan geldi adet ağrısı ve bel ağrısı var. Hamilelik oluştuysa bile gitmiştir :(

Az önce banyo da kaydım düştüm kan geldi adet ağrısı ve bel ağrısı var. Hamilelik oluştuysa bile gitmiştir :KK43:

Canimmm gecmis olsunn insallah birsey olmamistir,olumsuz dusunme sakin ben bisey oldugunu dusunmuyorum allahin izniyle sakin oyle dusunme ve kendine cok dikkat et:dua:

Back