Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Canım benim adet döngüm 35 günde bir ovulosyon tarihi 21.gun olması lazım ama benim 25.gun ovulosyon gerçekleşti
4 gün geç döllenme olmuş demek ki canım adet günün gelmeden test yapma adet olmazsan yaparsın bende bekliyorum bakalım benim ortalama 28 günde bir oluyor 8-9 günüm kaldı

4 gün geç döllenme olmuş demek ki canım adet günün gelmeden test yapma adet olmazsan yaparsın bende bekliyorum bakalım benim ortalama 28 günde bir oluyor 8-9 günüm kaldı
Ovulosyonda sonra kaçıncı gün kanda çıkar acaba ovulosyonda sonra bugün 10 gün gecti

Ben normalde evde egzersiz yapiyorum yani o egzersiz sirasnda hareket edemiyorm goguslerm harek ettkce agirlasiyo ve bi yuk binmis gbi agriyo.. cok asiri buyume yok goguslerde ama uclarinda asiri bi buyume var yani bu benim aklmi karstrdi yoksa cok umitlenmek istemiyorm.. polip hikayem falan da var benm biraz karisik

Benim ilkinde öyle olmuştu . Adetime daha varken kanlı akıntı gelmişti ondan iki gün sonra mı ne acayip derecede asermistim ilk defa öyle olmuştu hatta ben hamileyim galiba canım çok istedi dedim . 1 hafta sonra idrar testi pozitif çıktı asermeden sonra ama gelişimi durduğu için sonlandı gebelik

Bende soz verdim
Kendimi dinlemeyecegim diye adetim gecsin diye bekleyecegim diye ama bu aksam krem gibi ama cok acik pembe bir akinti olunca acaba mi dedim,hayirlisi olsun insallah,allah neyi nasip ederse o oluyor...ama cok heyecanlandim boyle olunca

Amin inşallah güzel haberlerle

Canım ya yumurtlama döneminde akıntıyla beraber kan gelmişti acaba dollwndiginemi isaretki

Yumurtlama döneminde de olurmuş canım kanama ama bende tahmini yumurtlama olduğu günden beri leke geliyor azar azar onu anlamadım ama normalde yumurtlama olacağı zaman ve yerleşme başladığı zaman yerleşme yeri kılcal damara filan denk gelirse küçük bir kanama yapar diyor doktorlar . Bende de bugün acayip derece de göğüsler de şişlik acı ve damarlar görünmeye başladı. Kasık batması bel ağrısı adet olacak gibi ağrı ve ara ara bulantı geliyor . Psikolojikse iyice kafayı yedim demektir . Bu kadar belirti psikolojik olursa hunilik oldum demek

Al benden de o kadar canim
Yasasin huni kardesligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…