Test yaptın mi?Hepinize merhaba kızlar beni hatırladıniz mi ben hala adet olmadım ama olacak gibiyim göğüs agrilarim dün basladi adet geçti ama adet olacak hissini yasiyorum bide saffaf akintim başladı dün bu ne şimdi anlamadim göğüs ağrım adete bir hafta kala olurdu ama adet geçti oyle başladı kafam karıştı kizlar yaaa
Sarı akıntı enfeksiyon olduğunu gösterir . Yumurtlama akıntısı sarı olmazGünaydın kızlar bu sabah beyaz akıntım vardı acaba yumurtam yeni mi çatladı çamaşırmda sarı akıntı olmustu yumrtam yeni çatlamıssa adetime 8 gün var olabilr mi bu zaten catlasada bişey olamaz çünkü ben artık bıraktım tek başıma çabalamayı sürekli bişeyleri yalnız başıma araştırmayı bıraktım
Yok canim yapmadım cesaretim yok ki ya yine hamile değilsem ooooffff bilmiyorum iki yıl dir hep husran sonucTest yaptın mi?
Benim pik ten 17 gün sonra adet oldum testi kullandığım için biliyorumAdet bir hafta gecikme olduysa yumurtlama bir hafta geç olmuştur. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet oluyormuşsun gebelik oluşmazsa
Bu ay relax olacam inşallah senin ovulosyon gerçekleşti mi bu ay iyi haber alır herkes insallahSıkıntı etme kuzum
Takıyoruz kafamıza elimizde değil ama sen onu tatlı bir heyecana dönüştür :)
Her ay bizim Allaha şükür sağlıklıyız umutlar da bitmez
Rabbim ol der oluverir :)
Bu ay relax olacam inşallah senin ovulosyon gerçekleşti mi bu ay iyi haber alır herkes insallah
Bende doktorlardan duydum öyle oluyor diyolarBenim pik ten 17 gün sonra adet oldum testi kullandığım için biliyorum
Eki Görüntüle 2174154 kızlar banada yardımcı olurmusunuz b ateş olçme nasıl oluyor benim ateşmi çok düşük anlamadim
inşallah sağlıkla olur hamilelikCanım pik yakaladım
Hatta ovularım yeniden koyulaşıyor
İnşallah pik olur bugün de yapıcam
İkinci kez pik olunca hamileydim daha önce
Aynı saatte olçüyorum 6da uyanıyorum yataktan çıkmadan ama duşüyor sanki gittikçeHer sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüm olacakmış ama ben hiç yapmadım
inşallah sağlıkla olur hamilelik
Inşallah canım allah nasip ederCanım pik yakaladım
Hatta ovularım yeniden koyulaşıyor
İnşallah pik olur bugün de yapıcam
İkinci kez pik olunca hamileydim daha önce
Bildiğim kadarıyla vücut sıcaklığı arttığı gün oluyormuş yumurtlama . Eşim bana çok sicaksin dediği gün gece yoğun yumurta akı gibi akıntı kasık batması ve meme hassasiyeti olduAynı saatte olçüyorum 6da uyanıyorum yataktan çıkmadan ama duşüyor sanki gittikçe
Hepinize merhaba kızlar beni hatırladıniz mi ben hala adet olmadım ama olacak gibiyim göğüs agrilarim dün basladi adet geçti ama adet olacak hissini yasiyorum bide saffaf akintim başladı dün bu ne şimdi anlamadim göğüs ağrım adete bir hafta kala olurdu ama adet geçti oyle başladı kafam karıştı kizlar yaaa
İki gün geçti canım senin ki nasıldı kiCanim adet gunun ne kadar gecti? Seffaf akintim benimde oldu cunku adet gunum gectikten sonra,evde test yaptin mi ?
Test yapmadımİki gün geçti canım senin ki nasıldı ki
Hemen bir test yap bence . Varsa çıkarTest yapmadım
Bugün yapamam da yarin olur ancak bakalım hayırlısı inşallah vardir bu sefer iki yıldır bekliyorumHemen bir test yap bence . Varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?