Canimm benimde oyle olmustu ilk yaptigimda esim yok dedi bir tek ben goruyordum,fotoda da cikmiyorduu..insallah guzel hberler veririsin bizeKızların adetime yaklaşık bir hafta var test yaptım . Çok çok silik çizgi çıktı ama resimde çıkmıyor . Acaba bana mı var gibi geliyor ama daha önceden böyle de olmamıştı hiç
Canimm benimde oyle olmustu ilk yaptigimda esim yok dedi bir tek ben goruyordum,fotoda da cikmiyorduu..insallah guzel hberler veririsin bize
Benimse 6 gün geçti ama sonra oldumAdetim 3 gün geçti ama idrar testi negatif çıkıyor
İnşallahh hamişsindirBenimse 6 gün geçti ama sonra oldum
Aynen bende bugün oldumBenimse 6 gün geçti ama sonra oldum
Adet oldum dedim ama hala başlamadıidrar testi negatif çıkıyor ve sadece damla damla leke olarak geliyor
Canim biraz daha bekle bakalim belki gec dollenme olduysa olabilir
Kızlar merhaba bu güzel bekleyişe ben de katılayım ama ben aşırı sabırsız ve çok erken olmasına rağmen inanılmaz bir bekleyiş içindeyimBelki de canım hiç bilmiyorum
Sarı akıntı enfeksiyon olduğunu gösterir . Yumurtlama akıntısı sarı olmaz
Kızlar merhaba bu güzel bekleyişe ben de katılayım ama ben aşırı sabırsız ve çok erken olmasına rağmen inanılmaz bir bekleyiş içindeyim
Yumurtlama akıntısı ne renk olur ?
Canim benimde ayni sekilde oldu insallah istedigin gibi olurMerhaba kızlar yumurtlama günümden beridir benimde göğüslerim ağrıyor kasigim ara ara ağrıyordu derken bugün kasik ağrısıyla birlikte leke geldi öğleye dogru akşam oldu hala kahverengi leke inşallah beklediğim sürpriz olur banada inşallah tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip olur
Inşallah canımCanim benimde ayni sekilde oldu insallah istedigin gibi olur
Benim seffaf yumurta aki seklinde oluyordu,ama kisiden kisiye degisiyor canim cok hafif kanama da olanlar oluyormus
Merhaba kızlar yumurtlama günümden beridir benimde göğüslerim ağrıyor kasigim ara ara ağrıyordu derken bugün kasik ağrısıyla birlikte leke geldi öğleye dogru akşam oldu hala kahverengi leke inşallah beklediğim sürpriz olur banada inşallah tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip olur
Bende çok heyecanlandım bu sabah test yaptim silik çizgi çıktı inşallah hamileyimdir kahverengi leke devam ediyo dünden beri hafif kırmızı gibi olmus bugun benim bat 31 ağustos inşallah guzel haberler olur biz bekleyenlereBende aynı durumdayım bi de şişlik var kilom aynı bakıyorum karın kısmım şiş. pantolonu zor giydim çıktım sabah. Heyecanla bekliyorum. bat 3 eylül en erken ne zaman öğrenebilirim acaba bilmiyorum. O kadar sabırsız oldum ki artık sanki öğrenince bebek kucağımda olacakhepimiz çok güzel haberler alalım inşallah.
Bende çok heyecanlandım bu sabah test yaptim silik çizgi çıktı inşallah hamileyimdir kahverengi leke devam ediyo dünden beri hafif kırmızı gibi olmus bugun benim bat 31 ağustos inşallah guzel haberler olur biz bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?