Selam arkadaslar esimle simdi doktordan geliyoruz,kese buyumus ve hatta icinde miniminnacik bir nokta var:))) o nokta benim bebegim
2 hafta sonra kalp atisini dinleyelim dedi
Bu arada ultrason kagidinda 5 w 6 d yaziyor yani bu 5 hafta 6 gunluk mu demek anlayamadim bilen varsa beni aydinlatabilir mi?
Sagol canim insallahMaşallah sağlıkla gelsin inşallah canım. Evet 5 hafta 6 günlük oluyor
Erken döllenme olmuş demek kiSagol canim insallahbende 5+1 gunluk hesaplamistim sata gore onu anlayamiyorum
Hayır belirti değil üşütmüş olabilirsinHamile olan kızlar karnınızda adet olacakmış gibi bir his yada ara ara gelen sancılar oldu mu adetime 6 gün var bu tarz ağrılarım var belirti midir
Tamam canım sağolHayır belirti değil üşütmüş olabilirsin
Bende de bugün bel ağrısı ve kasık batması var ama adetime daha 9 gün olduğu için büyük ihtimalle ikimizde üşüttük. Hava sıcak diye basıyoruz taşlara ağrı yapıyorTamam canım sağol
Bulantın da var mı yemek yiyorum biraz yiyince midem bulanmaya başlıyor ben çatlatma iğnesi yaptırdım iğnenin etkisi de olabilirBende de bugün bel ağrısı ve kasık batması var ama adetime daha 9 gün olduğu için büyük ihtimalle ikimizde üşüttük. Hava sıcak diye basıyoruz taşlara ağrı yapıyor
Bulantı var tabi o da sıcaktan bulantı yapıyor . İnsallİn bebek vardır . Kahvaltı yaptım ondan beri daha çok bulantı varBulantın da var mı yemek yiyorum biraz yiyince midem bulanmaya başlıyor ben çatlatma iğnesi yaptırdım iğnenin etkisi de olabilir
Bazen geç döllenme olunca adet öncesi sonuç çıkmıyor maalesefMerhabalar bende yeni üyeyim birley danışmak istiyorum adetime 2 gün var bundan bikç gün önce üşüme karnımda agrı batma gerilme vardı ama bunlar geçti bugün hiç bir belirtim yok aadece arada kasıklarıma agrı giriyor gece karnım geriliyor idrar testi negatif çıktı sizce umut varmı
İnşallah canımBulantı var tabi o da sıcaktan bulantı yapıyor . İnsallİn bebek vardır . Kahvaltı yaptım ondan beri daha çok bulantı var
İnşallah öyledirBazen geç döllenme olunca adet öncesi sonuç çıkmıyor maalesef
Bundan oncekinde adetime 4 gün vardı evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı . Dayanamadım adet olmam gereken günde sabahında yaptım. Hiç umudum yoktu ama bir şey dürttü beni test yap diye çift çizgi birden çıktı . Kan tahlili verdiğimde sonuç 81,2 çıkmıştı. Doktora kontrole gittiğimde 4 gün geri görünüyordu yani 4 gün geç döllenme olmuşİnşallah öyledir
Hayırlı olsun darısı tüm isteyenlere bende bugün yine yaptım tek çizgi günüm yarın bakalımBundan oncekinde adetime 4 gün vardı evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı . Dayanamadım adet olmam gereken günde sabahında yaptım. Hiç umudum yoktu ama bir şey dürttü beni test yap diye çift çizgi birden çıktı . Kan tahlili verdiğimde sonuç 81,2 çıkmıştı. Doktora kontrole gittiğimde 4 gün geri görünüyordu yani 4 gün geç döllenme olmuş
Canim gunaydinn ayy icime dogdu sanki bu ay olck gbi senin.. foto cekmye calis bakalim cok mrk ettimKızların adetime yaklaşık bir hafta var test yaptım . Çok çok silik çizgi çıktı ama resimde çıkmıyor . Acaba bana mı var gibi geliyor ama daha önceden böyle de olmamıştı hiç
Resimde çıkmıyor canımCanim gunaydinn ayy icime dogdu sanki bu ay olck gbi senin.. foto cekmye calis bakalim cok mrk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?