- 2 Mayıs 2018
- 276
- 178
- 53
- 37
Canim benim gecmeden idrar testinde yakaldim..adetime 4 gun kala da kan testi yaptirdim cikti,ben baya sabirsizdim yaniİki gün geçti canım senin ki nasıldı ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim gecmeden idrar testinde yakaldim..adetime 4 gun kala da kan testi yaptirdim cikti,ben baya sabirsizdim yaniİki gün geçti canım senin ki nasıldı ki
Peki sende oldu mu akıntı canimCanim benim gecmeden idrar testinde yakaldim..adetime 4 gun kala da kan testi yaptirdim cikti,ben baya sabirsizdim yani![]()
Benim tam adet gunumde acik renkli akintim oldu hala ara ara oluyor..adetten bir hafta oncede lekelenmelerim olmustu bittiPeki sende oldu mu akıntı canim
İlk silik çizgi çıktığında kaç gün vardı çıkmıştıCanim benim gecmeden idrar testinde yakaldim..adetime 4 gun kala da kan testi yaptirdim cikti,ben baya sabirsizdim yani![]()
Ben adete 1 hfta kala eeken gebelik yapmstm tek cizgydi cok net. Sonra adete 5 gun kala normal gebelik yaptm silik ckmsti canmİlk silik çizgi çıktığında kaç gün vardı çıkmıştı
Tamam canım sağolBen adete 1 hfta kala eeken gebelik yapmstm tek cizgydi cok net. Sonra adete 5 gun kala normal gebelik yaptm silik ckmsti canm
Canimm insallah onumuzdeki aya gelecek bebis sagliklaKızlar sanırım bu ay da olmadı hepinize cevaplariniz icin çok teşekkür ederim hamisler bebislerinizi sağlıkla büyütüp kucaginiza almak nasip etsin Allah inşallah neyse hepinize tekrar çok teşekkür ederim beni dinleyip cevap yazdığınız için ...![]()
Canim ben 6 gun kala erken test yaptim cok cok silikti sadece ben goruyordum hattaİlk silik çizgi çıktığında kaç gün vardı çıkmıştı
Tamam canım sağol bakalım bu ay ne olacak :) eğer bu ay hamilelik olursa ve zamanında dogarsa iki bebeğimde Nisan doğumlu olmuş olacakCanim ben 6 gun kala erken test yaptim cok cok silikti sadece ben goruyordum hattasonra hemen hemen hergun kaset test yaptim once cok silikti sonra yavas yavas koyulasti
İnsallah canim ne guzel tesaduf olurTamam canım sağol bakalım bu ay ne olacak :) eğer bu ay hamilelik olursa ve zamanında dogarsa iki bebeğimde Nisan doğumlu olmuş olacak![]()
İnşallah canımİnsallah canim ne guzel tesaduf olur![]()
Sorma canim hemen basliyor insan dusunmeye isim konusunuİnşallah canımbir de siz isim düşünmeye başladınız mı? Bende tik var hamilelik bile olmadan isim bulma peşine düşüyorum . Hamile kalmadan karar veriyorum hep isimlere ama bu sefer hangi ismi desem eşim beğenmiyor
![]()
Kızımın ismi Zeynep Reyyan ikinci kız olursa Zümra Ebrar diyorum beğenmedi güzel değil mi ?Sorma canim hemen basliyor insan dusunmeye isim konusunuo kadar cok isim var ki aklimda hem kiz hem erkek..hep yaziyorum kenara eleyecgiz artik
![]()
Zumra isminide cok severim,gecen gun komsumun torunu oldu ebrar koydular bence gayet guzelKızımın ismi Zeynep Reyyan ikinci kız olursa Zümra Ebrar diyorum beğenmedi güzel değil mi ?
Anlamı da güzel ikisinin deZumra isminide cok severim,gecen gun komsumun torunu oldu ebrar koydular bence gayet guzel![]()
Belli olmaz olabilir bende adete bir hafta kala başlamıştı belirtilerÇatlatma iğnesi olalı bugün 7. gün iki gündür sürekli uyuyorum halsizim iştahım çok açıldı birde bel ağrım var bu kadar erken belirti olur mu yoksa iğnelerden midir yani şuan adetime 7 gün var
Hayırlısı artık beklicez mecburBelli olmaz olabilir bende adete bir hafta kala başlamıştı belirtiler