• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Benim yumurtlamadan sonra sol kasik sancim olmustu 1 aydan fazla sürdü ara ara sag kasigimada vuruyordu sonra karin agrisi olmustu arkasindan göğüste siskinlik 1 ayi gecincede goguste sizlama olmustu

Kızlar sanırım bu ay da olmadı hepinize cevaplariniz icin çok teşekkür ederim hamisler bebislerinizi sağlıkla büyütüp kucaginiza almak nasip etsin Allah inşallah neyse hepinize tekrar çok teşekkür ederim beni dinleyip cevap yazdığınız için ...:KK200::KK200::KK200:

Kızlar sanırım bu ay da olmadı hepinize cevaplariniz icin çok teşekkür ederim hamisler bebislerinizi sağlıkla büyütüp kucaginiza almak nasip etsin Allah inşallah neyse hepinize tekrar çok teşekkür ederim beni dinleyip cevap yazdığınız için ...:KK200::KK200::KK200:
Canimm insallah onumuzdeki aya gelecek bebis saglikla:dua::KK200:

Canim ben 6 gun kala erken test yaptim cok cok silikti sadece ben goruyordum hatta:110:sonra hemen hemen hergun kaset test yaptim once cok silikti sonra yavas yavas koyulasti
Tamam canım sağol bakalım bu ay ne olacak :) eğer bu ay hamilelik olursa ve zamanında dogarsa iki bebeğimde Nisan doğumlu olmuş olacak :KK76::KK56:

İnşallah canım :dua: bir de siz isim düşünmeye başladınız mı? Bende tik var hamilelik bile olmadan isim bulma peşine düşüyorum . Hamile kalmadan karar veriyorum hep isimlere ama bu sefer hangi ismi desem eşim beğenmiyor :KK43:
Sorma canim hemen basliyor insan dusunmeye isim konusunu:110:o kadar cok isim var ki aklimda hem kiz hem erkek..hep yaziyorum kenara eleyecgiz artik:KK49:

Zumra isminide cok severim,gecen gun komsumun torunu oldu ebrar koydular bence gayet guzel:dua:
Anlamı da güzel ikisinin de
Zümra 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın

Ebrar Hayır sahipleri.
İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
İyilik seven, hayır seven, itaatkâr, iyi ve salih kullar.
Kuran’ı Kerim’de bir çok ayette geçmektedir: “Şüphesiz ki iyiler (ebrar), karışımı kafur olan bir kadehten içerler.(İnsan Suresi 5)

Çatlatma iğnesi olalı bugün 7. gün iki gündür sürekli uyuyorum halsizim iştahım çok açıldı birde bel ağrım var bu kadar erken belirti olur mu yoksa iğnelerden midir yani şuan adetime 7 gün var

Çatlatma iğnesi olalı bugün 7. gün iki gündür sürekli uyuyorum halsizim iştahım çok açıldı birde bel ağrım var bu kadar erken belirti olur mu yoksa iğnelerden midir yani şuan adetime 7 gün var
Belli olmaz olabilir bende adete bir hafta kala başlamıştı belirtiler

Back