- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
Tam 1 hafta gecikme oldu benimOvulasyon geç olunca adet de gecikiyormu acaba ya
Acaba ovulosyonda 3 gün sonramı tam olarak yumurtlama gerceklestiTam 1 hafta gecikme oldu benim
Ovulosyondan sonra hesaplarsam 17 gün sonra adet oldum normalde 14 gün sonra adet olmam lazımdı şimdi neye göre ovulosyon gerçekleşecek bilmiyorum..
Tam 1 hafta gecikme oldu benim
Ovulosyondan sonra hesaplarsam 17 gün sonra adet oldum normalde 14 gün sonra adet olmam lazımdı şimdi neye göre ovulosyon gerçekleşecek bilmiyorum..
Ama benim ovulosyonda tam 17 gün sonra adet oldum 14.gun adet olmam gerekmiyormuyduCanım işte bu yüzden ovular iyi
Mesela benim şaşmaz 15 pik olup 16 silik çıkardı
Bu ay 17. Gün pik oldu
Ben de geçen ay erken oldum
Ama benim ovulosyonda tam 17 gün sonra adet oldum 14.gun adet olmam gerekmiyormuydu
Geçtiğimiz ay çok stres yaptım bu ay takmiyacam zaten akıntı ile anlıyorum yaklaştığınıBazen 17 ye uzar canım
Sorun olarak görmüyorum ben
Geçtiğimiz ay çok stres yaptım bu ay takmiyacam zaten akıntı ile anlıyorum yaklaştığını
Akıntı çok olmasa bile ıslaklık oluyor mutlaka canım .rica ederim :)Teşekkürler cevap verdiğiniz için... Akıntı mutlaka oluyor mu peki yumurtlamada benim öncesinde uzayan değilde daha sıvı bi akıntım oldu ondan 4-5 gün sonra meme hassasiyetim oldu ancak akıntı olmadı normalde ovu testi ile takip ediyordum ama testlerim bitmiş bu ay takip edemedim ve daha önce böyle bi belirtim olmamıştı ondan kafam karıştı biraz
Cokk sagol canim benim bilgilendirdign icnasilmisa D dry75 kızlar kese ve bebeği gördükten sonra sağlık ocağına gebe kaydı yaptırın kilo tansiyon aşı takibi için gebelik boyunca arıyorlar. Bir de hamilelik ve doğum eğitimi veren sağlık ocakları var onun içinde arıyorlar . Kan tahlilleri yapiyolar vs mutlaka sağlık ocağına kayıt yaptırın hamilelik için. Bir de belli haftadan sonra sağlık ocağı da kalp atışı dinletiyor
Benim de bu ay su gibi akıntım oldu ama uzayan akıntı malesef görmedim. Endişe ediyorum acaba yumurtlama olmadı mı diyeAk
Akıntı çok olmasa bile ıslaklık oluyor mutlaka canım .rica ederim :)
Rica ederim canım evet telefon kadar bir cihaz var . Ultrason cihazı ucu gibi bir şey var ona bağlı .karnına jel döküp dinletiyor :)Sagol canim bilgilendirdigin icin..benim saglik ocagindaki doktorum da soylemisti geleceksin diye dr kontrolunden sonra..kalp atisi dinlettiklerini bilmiyordum ama
Rica ederim canımCokk sagol canim benim bilgilendirdign icn
Yumurtlama olmuştur canım ama her ay çatlama olmaz yumurtada . İnşallah hamilelik oluşurBenim de bu ay su gibi akıntım oldu ama uzayan akıntı malesef görmedim. Endişe ediyorum acaba yumurtlama olmadı mı diye
Çatlamadıysa zaten hamilelik olmaz ki. Umarım çatlamıştır :) ama bugün sağlı sollu kasıklarımda batmalar oluyor bata 12 gün var yumurta yeni mi çatlıyor acaba bilemiyorumYumurtlama olmuştur canım ama her ay çatlama olmaz yumurtada . İnşallah hamilelik oluşur
Adet bir hafta gecikme olduysa yumurtlama bir hafta geç olmuştur. Yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet oluyormuşsun gebelik oluşmazsaAcaba ovulosyonda 3 gün sonramı tam olarak yumurtlama gerceklesti
Yeni çatlıyor olabilir canım benim de bu aralar yumurtlama günü . Dün gece yumurtlama oldu galiba tam emin değilimÇatlamadıysa zaten hamilelik olmaz ki. Umarım çatlamıştır :) ama bugün sağlı sollu kasıklarımda batmalar oluyor bata 12 gün var yumurta yeni mi çatlıyor acaba bilemiyorum
Aman ne zor şu takip işleri onu takip et bunu takip et pfff :) ben yine çalışmalara devam ediyim en iyisi şu ateş takibi dedikleri şeye göre yumurtlamam dünden önceki gün oldu ama olduysa bu sancı neyin nesiYeni çatlıyor olabilir canım benim de bu aralar yumurtlama günü . Dün gece yumurtlama oldu galiba tam emin değilim
Yumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyoruz ya yumurta etrafında sıvı olurmuş sıvı dökülürken ağrı yapabilir . Zaten gelen akıntı o akıntı. Bakalım hayırlısı olsunAman ne zor şu takip işleri onu takip et bunu takip et pfff :) ben yine çalışmalara devam ediyim en iyisi şu ateş takibi dedikleri şeye göre yumurtlamam dünden önceki gün oldu ama olduysa bu sancı neyin nesi
Aa öyle mi bak bunu hiç bilmiyordum ya buraya bayılıyorum işte bu yüzden:) umarım gebelik oluşur beklicez görcezYumurta 24 saate kadar canlı kalabiliyoruz ya yumurta etrafında sıvı olurmuş sıvı dökülürken ağrı yapabilir . Zaten gelen akıntı o akıntı. Bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?