Canimm darisi basina insallah..haftaya yine gel dedi belki bebek gorur mu diye soylemistir bir de ondan sonrakiAyy cok sevindm canimm cok sukur gorms doktrn keseyi insallah bebisini de gorur.. nezamana bebegi gorur kalp atisini dinlersin dedi peki bsy syledi mi
Kiz ben iyi sabirli ciktm varya.. ama kendi doktorumun oldgu yerde degilim ya o cok etkiledi yoksa senden gaza gelip yarin ben de solugu doktorda alirdm kesinCanimm darisi basina insallah..haftaya yine gel dedi belki bebek gorur mu diye soylemistir bir de ondan sonraki
Hafta icim kalp atisina bakariz dedi insallah dogru anlamisimdir o kadar heyecanlandim ki
Canimm olsun acele etmemek daha iyi hepsi bir arada cikarKiz ben iyi sabirli ciktm varya.. ama kendi doktorumun oldgu yerde degilim ya o cok etkiledi yoksa senden gaza gelip yarin ben de solugu doktorda alirdm kesininsallah guzel haberler verir haftaya da diger hafta da canim.. buarada tekrar kan verdn mi kac cikti degerin
Ay insallah canimm.. ben de bugun kan verdm ama sonucumu alamadm. Internetten nerden bakiliyo sen biliyo msn canim bakmadgm site kalmadi bulamadmCanimm olsun acele etmemek daha iyi hepsi bir arada cikarbenim keseyi gordu kan istemedi sanirim onu haftaya isteyecek bilgi verdi sadece yiyebildigini ye ic cunku bulantilari baslayinca zaten yiyemiceksin dedi kilo takibi filan da yapicak sanirim,olsun en azindan 2 mm de olsa keseyi gormus oldum sen hepsini goreceksin insallah
E nabiz.gov dan bakmistim ama ben saglik ocagina gidip almistim sonucu sonra eve gelince cikmisti enabizda,e devlet sifrenle de bakabilirsin canim belki cikmistir ay cok merak ettim bak hadiAy insallah canimm.. ben de bugun kan verdm ama sonucumu alamadm. Internetten nerden bakiliyo sen biliyo msn canim bakmadgm site kalmadi bulamadm
Bakiyorum ama saglik ocagindaki tahliller dusmuyo oraya.. gecen hafta yaptrdgm kan testi de yok cunku.. sabaha kdr beklicm mecbur yaa uyku tutmaz artkE nabiz.gov dan bakmistim ama ben saglik ocagina gidip almistim sonucu sonra eve gelince cikmisti enabizda,e devlet sifrenle de bakabilirsin canim belki cikmistir ay cok merak ettim bak hadi
Aaaa benim dusmustu canim ama dr baktiktan sonra..dua edelim bol bol hersey guzel gidecekBakiyorum ama saglik ocagindaki tahliller dusmuyo oraya.. gecen hafta yaptrdgm kan testi de yok cunku.. sabaha kdr beklicm mecbur yaa uyku tutmaz artk
Aa evet senin gorunuyo bnmki yok ben de anlamadm il il fark mi ediyo acaba.. artk sabah ogrenirm insallah.. amin canm insallah ikmz de guzel gelismelerle saglikla gderz dogumaBak canim benim burda gozukuyor
Yalniz sana bsy sorcm.. sen havaya girebildn mi ben hala inanamiyorm sanki hic ole bse yokms gbi hicbi degsklik yok gbi hissedyorm acaba daha doktora gdip gormedgm icn miBak canim benim burda gozukuyor
Canimm inan ki bende bugun biraz anlayabildim dr a gidince,sanki hep hamile degilmisim gibi geliyordu..bugun dr ultrasona alinca tamam dedim gozumden yaslar akti bak bu minicik olan kese deyinceYalniz sana bsy sorcm.. sen havaya girebildn mi ben hala inanamiyorm sanki hic ole bse yokms gbi hicbi degsklik yok gbi hissedyorm acaba daha doktora gdip gormedgm icn mi
Yaaa insallah canm benm heyecanla bekliyorummCanimm inan ki bende bugun biraz anlayabildim dr a gidince,sanki hep hamile degilmisim gibi geliyordu..bugun dr ultrasona alinca tamam dedim gozumden yaslar akti bak bu minicik olan kese deyincesende anlatacaksin bunlari gorunce ve anlayacaksin
Canim kisiden kisiye degisr ama bnm yumurtlmadan asagi yukari 8 9 gun sonra hassasiyet olmustuKızlar birşey sormak istiyorum size yumurtlama döneminde göğüslerinizde hassasiyet oluyor mu? Benim bugüne kadar regl dışında göğüs hassasiyetim olmadı takvimime göre dün yumurtlama günümdü ama 4-5 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum çünkü sıvı akıntım oldu 2 gün sürdü ve bugün göğüslerim aşırı hassas sızlıyor acaba yumurtlama bugün mü oldu? Hamilelik olsa 4-5 günde göğüslere böyle bi etkisi olur mu?
Ona yormamak daha iyi sanırım sonuçta beklemek zorundayım dimi ne olduğunu öğrenmek için teşekkür ederim cevap verdiğin için... İnşaallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim :)Canim kisiden kisiye degisr ama bnm yumurtlmadan asagi yukari 8 9 gun sonra hassasiyet olmustu
Yumurtlama dönemi herkeste aynı olmaz fakat yumurtlama belirtisi yapışkan uzayan yumurta akı kıvamında akıntı kasık batmasi ve meme hassasiyeti olarak bilinir . Yeni yumurtluyor olabilirsin .Kızlar birşey sormak istiyorum size yumurtlama döneminde göğüslerinizde hassasiyet oluyor mu? Benim bugüne kadar regl dışında göğüs hassasiyetim olmadı takvimime göre dün yumurtlama günümdü ama 4-5 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum çünkü sıvı akıntım oldu 2 gün sürdü ve bugün göğüslerim aşırı hassas sızlıyor acaba yumurtlama bugün mü oldu? Hamilelik olsa 4-5 günde göğüslere böyle bi etkisi olur mu?
Sagol canim bilgilendirdigin icin..benim saglik ocagindaki doktorum da soylemisti geleceksin diye dr kontrolunden sonra..kalp atisi dinlettiklerini bilmiyordum amaasilmisa D dry75 kızlar kese ve bebeği gördükten sonra sağlık ocağına gebe kaydı yaptırın kilo tansiyon aşı takibi için gebelik boyunca arıyorlar. Bir de hamilelik ve doğum eğitimi veren sağlık ocakları var onun içinde arıyorlar . Kan tahlilleri yapiyolar vs mutlaka sağlık ocağına kayıt yaptırın hamilelik için. Bir de belli haftadan sonra sağlık ocağı da kalp atışı dinletiyor
Teşekkürler cevap verdiğiniz için... Akıntı mutlaka oluyor mu peki yumurtlamada benim öncesinde uzayan değilde daha sıvı bi akıntım oldu ondan 4-5 gün sonra meme hassasiyetim oldu ancak akıntı olmadı normalde ovu testi ile takip ediyordum ama testlerim bitmiş bu ay takip edemedim ve daha önce böyle bi belirtim olmamıştı ondan kafam karıştı birazYumurtlama dönemi herkeste aynı olmaz fakat yumurtlama belirtisi yapışkan uzayan yumurta akı kıvamında akıntı kasık batmasi ve meme hassasiyeti olarak bilinir . Yeni yumurtluyor olabilirsin .
Canım benim adet döngüm 35 günde bir ovulosyon tarihi 21.gun olması lazım ama benim 25.gun ovulosyon gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?