Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Kizlar buarada ben ogretmenim.. cevrenizde ogretmen olan varsa bilirsiniz.. kac aydir bekliyorum varya resmen tam zamaninda geldi bu ay.. ikinci donemi full kapatim eylule kdr evde olcm insallah saglikla dogumu atlatrsam
Zamanlama gercekten guzel olmus canim..okulda calisiyorum butun ogretmenlwr hamileydi nerdeyse etrafimda hepsi de zamanlama olarak yanlis zamana denk getirmistihehehbsaka bir yana hayirlisi ne zamansa rabbim o zaman veriyor demek ki

Zamanlama gercekten guzel olmus canim..okulda calisiyorum butun ogretmenlwr hamileydi nerdeyse etrafimda hepsi de zamanlama olarak yanlis zamana denk getirmistihehehbsaka bir yana hayirlisi ne zamansa rabbim o zaman veriyor demek ki
Yaa cok haklisin gercekten rabbim herseyin en guzelini en hayirli zamanda verir.. canm buarada yarn doktora gdnce neler sordun ne cevaplar aldn bana anlat tmm mi mrk edyrmm

Kizlar saka gibiyim koca bir kis gecti bi defa bile grip olmadim.. adananin kavurucu sicaginda grip oldm. Hamile kalmami beklemis resmen napcm smdi ilac fln da alamam btki cayi da iclmiyo sanrm bildgm kadaryla

Kizlar saka gibiyim koca bir kis gecti bi defa bile grip olmadim.. adananin kavurucu sicaginda grip oldm. Hamile kalmami beklemis resmen napcm smdi ilac fln da alamam btki cayi da iclmiyo sanrm bildgm kadaryla
Canimmm cok gecmis olsun ama ben zaten yeni hamileliklerde boyle grip nezleye yakalanilabiliyor diye biliyorum,sakin bitki cayi filan icme bugun pazar ama yarin hemen dr a git o seni yonlendirir,icini ferah tut ve kendine dikkt et sadece,pardon kendine ve bebisine

Yaa sagol canm benm dikkat etmeye calisiyorm insallah bi sknti olmadan atlatrm cok agirlasmadan grip

aynen ole diyo belli ztn..sende durumlar nasl canm leke oluyo mu bitti mi artk
Canim en son dun oglen gibi geldi sonra tamamen kesildi cok sukur..bende 4 hafta olsun oyle gitmeye karar verdim,gerci su an 3 hafta 3 gun diye hesapliyorum ama kendi kafama gore:)))birde bugun ve ya yarin adet gunumdu ille gecsin diyorum sonra dr ne kadar acelecisim demesin

Ben de o yuzden gtmedm canm bide memleketteym kendi doktoruma gtmek icn gtmedm bosver dha iyi yapiyosun yoksa bu defa bikac defa gdip gelmek gerekecek tek seferde hem kalp atisini fln da duyarz belki yeternce buyurseler

Ben de o yuzden gtmedm canm bide memleketteym kendi doktoruma gtmek icn gtmedm bosver dha iyi yapiyosun yoksa bu defa bikac defa gdip gelmek gerekecek tek seferde hem kalp atisini fln da duyarz belki yeternce buyurseler
Ayyy ayni benim gibi dusunuyorsun canim:))su an tek yaptigim dinlenmekinsallah cok guzel seyler duyariz gittigimizde

Merhaba kızlar bana da yardımcı olur musunuz? Yumurtlamadan sonra inmeyen ateş, akıntı, kasık ağrısı batması ve göğüs ucu acıması var ama en net olarak hiç kesilmeyen kasık ağrısı ve göğüs acısı yaşıyorum bata 9 gün var sabah test yaptım beyaz gri değişik bir şey çıktı anlayamadım sürekli test yapmakta istemiyorum ama ümitlenmeli miyim?

Eklentiler

• FD38DA6D-6280-425C-A124-91ACA38452D9.jpeg
    15,8 KB · Görüntüleme: 71
Canim net goremiyorum ama cok erken yapmissin cok zor cikmasi cnku ben 1 hfta kala erken gebelik yaptm silik bile cikmamisti 5 gun kala normal gebelik testnde cokk silik cikmsti.. bunu flashli cek bakalm bide oyle bakalim

Canim erken gebelik testi bile yapsan bu zaman da cikmayabilir,3 gun sonra tekrar dene aralaiklarl ben oyle yakalamistim silik cizgiyi..insallah en kisa zamanda seninde guzel haberlerin gelirbu arada benimde yumurtlama gununden cok kisa sure sonra hissetigim belirtiler oldu olmaz diye birsey yok bence

Hafta içi 3 4 gün kala tekrarlamayı düşünüyorum insan kendi vücudunu tanıyor hiç böyle yaşamamıştım doktora gittim yumurtlamam çok erken oluyor ve gerçekleşmişti lh testi de çok silik çıkıyor yumurtlama belirtilerim değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…