- 3 Mart 2018
- 44
- 30
- 38
- 33
İnsallah canım benim test yapmayı düşünmüyorum çok beklicem ama illaki haber vereceğim canimBebisin gelcek olursa insallah hic o hastaliklara falan bakmiyo rabbim saglikli hayirli versin de er ya da gec olck insallah bize haber ver test yaparsan.. bu topik bize ugurlu gelmsti insallah sana da gelir
Ben yarin gidiyorum canim sabahtan gerci hsaplamama gore daha 4 haftalik ama yinede gitmek istiyorum bakalim sabah randevum var 10:15 te cok heyecanliyim allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bize canimHadi bakalm canm guzel haberlerle gel insallah.. ben de yarn kan vercm degerim ne durumda bi baktirm dye.. benm randevum haftaya cuma dha cook varnasl beklicm bilmiyorm
Amin canim gidip gelince yaz hemenBen yarin gidiyorum canim sabahtan gerci hsaplamama gore daha 4 haftalik ama yinede gitmek istiyorum bakalim sabah randevum var 10:15 te cok heyecanliyim allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bize canim
HEmen haber vericem canimmAmin canim gidip gelince yaz hemen
Çalışıyo mu çalışmıyor mu ?Benim troid problemim de var bu arada
Calisiyor canımÇalışıyo mu çalışmıyor mu ?
Hımm bnmkş çalışmıyorCalisiyor canım
İlac ne kullaniyor snHımm bnmkş çalışmıyorhipo troit.
Eoutrox du sanırım yanlış yazmadıysam eger. Siz ne kullanıyornszİlac ne kullaniyor sn
Aynen bende onu kullaniyorum 50 mg kim olaniEoutrox du sanırım yanlış yazmadıysam eger. Siz ne kullanıyornsz
Aynen bnde. Ama bnm şuan iyi durumda ama haşimato hastasıyım. Troitin bir çok çeşiti var ve ihmale gelmiyor. Süründürüyor insanıAynen bende onu kullaniyorum 50 mg kim olani
Gerçekten oyle inan bebegim ondan düştüAynen bnde. Ama bnm şuan iyi durumda ama haşimato hastasıyım. Troitin bir çok çeşiti var ve ihmale gelmiyor. Süründürüyor insanı
Bnmde kimyasal oldu. O ara ilaç kullanımını bırakmıstm. Ve sanırım ondan tutunamadı bebegim. Troit büyük bir rol oynuyor çünkü.Gerçekten oyle inan bebegim ondan düştü
Gerçekten suan beni anlayan biri var insallah sonu guzel olur canım yillardir çekiyorum bu hastalığı cok zor hele de bebek söz konusu olunca daha da zorBnmde kimyasal oldu. O ara ilaç kullanımını bırakmıstm. Ve sanırım ondan tutunamadı bebegim. Troit büyük bir rol oynuyor çünkü.
Off ya bn yeni yeni basladm inşallah rabbim aratmaz allahın izniyleGerçekten suan beni anlayan biri var insallah sonu guzel olur canım yillardir çekiyorum bu hastalığı cok zor hele de bebek söz konusu olunca daha da zor
Canimmm durumlar nasilll neler oldu doktorda heyecanli mydi gorebldn mi bebisiniBen yarin gidiyorum canim sabahtan gerci hsaplamama gore daha 4 haftalik ama yinede gitmek istiyorum bakalim sabah randevum var 10:15 te cok heyecanliyim allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bize canim
Canimm gidemedim ben bugun esim cok gec geldi aksamCanimmm durumlar nasilll neler oldu doktorda heyecanli mydi gorebldn mi bebisini
Yaa nyse saglik olsn bsver dha iyi braz dha gec gdersen dha buyums olur rhat gorulur insallahCanimm gidemedim ben bugun esim cok gec geldi aksamrandevuyu iptal etmek zorunda kaldim sanirim en cok ben heyecanlaniyorum
Canimmm dayanamadim annemle gittimmm drumuz keseyi gordu daha 4 haftalik 2mm sok oldum kese gormeyi beklemiyordum minicigiz su an,haftaya kese buyumus mu diye kontrole cagirdi,agir kaldirmak kesinlikle yok dedi gun icinde agir is yapmiyorsun ve dinlenmeye calis dedi baska birsey demedi simdilikYaa nyse saglik olsn bsver dha iyi braz dha gec gdersen dha buyums olur rhat gorulur insallah
Ayy cok sevindm canimm cok sukur gorms doktrn keseyi insallah bebisini de gorur.. nezamana bebegi gorur kalp atisini dinlersin dedi peki bsy syledi miCanimmm dayanamadim annemle gittimmm drumuz keseyi gordu daha 4 haftalik 2mm sok oldum kese gormeyi beklemiyordum minicigiz su an,haftaya kese buyumus mu diye kontrole cagirdi,agir kaldirmak kesinlikle yok dedi gun icinde agir is yapmiyorsun ve dinlenmeye calis dedi baska birsey demedi simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?