Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Bebisin gelcek olursa insallah hic o hastaliklara falan bakmiyo rabbim saglikli hayirli versin de er ya da gec olck insallah bize haber ver test yaparsan.. bu topik bize ugurlu gelmsti insallah sana da gelir
İnsallah canım benim test yapmayı düşünmüyorum çok beklicem ama illaki haber vereceğim canim

Hadi bakalm canm guzel haberlerle gel insallah.. ben de yarn kan vercm degerim ne durumda bi baktirm dye.. benm randevum haftaya cuma dha cook var nasl beklicm bilmiyorm
Ben yarin gidiyorum canim sabahtan gerci hsaplamama gore daha 4 haftalik ama yinede gitmek istiyorum bakalim sabah randevum var 10:15 te cok heyecanliyim allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bize canim

Ben yarin gidiyorum canim sabahtan gerci hsaplamama gore daha 4 haftalik ama yinede gitmek istiyorum bakalim sabah randevum var 10:15 te cok heyecanliyim allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bize canim
Amin canim gidip gelince yaz hemen

Bnmde kimyasal oldu. O ara ilaç kullanımını bırakmıstm. Ve sanırım ondan tutunamadı bebegim. Troit büyük bir rol oynuyor çünkü.
Gerçekten suan beni anlayan biri var insallah sonu guzel olur canım yillardir çekiyorum bu hastalığı cok zor hele de bebek söz konusu olunca daha da zor

Canimmm durumlar nasilll neler oldu doktorda heyecanli mydi gorebldn mi bebisini

Canimm gidemedim ben bugun esim cok gec geldi aksam randevuyu iptal etmek zorunda kaldim sanirim en cok ben heyecanlaniyorum
Yaa nyse saglik olsn bsver dha iyi braz dha gec gdersen dha buyums olur rhat gorulur insallah

Yaa nyse saglik olsn bsver dha iyi braz dha gec gdersen dha buyums olur rhat gorulur insallah
Canimmm dayanamadim annemle gittimmm drumuz keseyi gordu daha 4 haftalik 2mm sok oldum kese gormeyi beklemiyordum minicigiz su an,haftaya kese buyumus mu diye kontrole cagirdi,agir kaldirmak kesinlikle yok dedi gun icinde agir is yapmiyorsun ve dinlenmeye calis dedi baska birsey demedi simdilik

Eklentiler

• 9F101768-EC58-481E-9BDF-273C660F65B0.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 60
Ayy cok sevindm canimm cok sukur gorms doktrn keseyi insallah bebisini de gorur.. nezamana bebegi gorur kalp atisini dinlersin dedi peki bsy syledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…