• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Hafta içi 3 4 gün kala tekrarlamayı düşünüyorum insan kendi vücudunu tanıyor hiç böyle yaşamamıştım doktora gittim yumurtlamam çok erken oluyor ve gerçekleşmişti lh testi de çok silik çıkıyor yumurtlama belirtilerim değil yani
Evet canim insan kendindeki degisikligi farkedebiliyor eger dikkatliyse,umarim dusunduklerin guzel gunlerin habercisidir..bize de haber ver olur mu:dua:

Canım birşey sorucam sen testten önce göz bebeklerinde bir değişiklik farkettinmi gebelikte göz bebekleri buyurmuş ya bende iki gündür dikkatimi çeken şey gözbebeklerimin ortasındaki siyah nokta çok büyük geliyor gözüme bu belirtimi acaba
canım kusura bakma ancak girebildim, ilk kez duyuyorum bu belirtiyi :) ama dikkat etmemistim olduysa da... eşim cok guzellestiğimi söylüyordu ama :))

Canım merhabalar nasilgidinası hamişlik:emir_bebek:
Bu arada bu ay coktuhaf birsbi oldu kizlar bende adet olmadan iki hafta önce agridan goguslerime dokunamazdim bile simdi adet e dort gün kaldı tik yok bende bide akintim fazla olurdu o da yok hiç böyle olan varmı arkadaşlar aranizda şimdi den herkese teşekkür ederim

Canim ben kismetse yarin doktora gidecegim hesaplamama gore 4 haftalik oluyor,benim alimti durumum su an sarimsi ve cok az adete bir hafta kala bir kac gun kahverengi lekelenmem olmustu su an tamamen kesildi

Canim ben kismetse yarin doktora gidecegim hesaplamama gore 4 haftalik oluyor,benim alimti durumum su an sarimsi ve cok az adete bir hafta kala bir kac gun kahverengi lekelenmem olmustu su an tamamen kesildi
Canım güzel haberler le gel insallah ne bilim akintim kesildi normalde suan gogus ağrım ve akintim olmalıydı ilk kez oluyor bu ne bilim

Hadi bakalm canm guzel haberlerle gel insallah.. ben de yarn kan vercm degerim ne durumda bi baktirm dye.. benm randevum haftaya cuma dha cook var :uykucu: nasl beklicm bilmiyorm

Cesaret edemiyorum artik testler e canim hep husran oldu biliyorum yine olmicak neyse hayırlısı
Ben de oyle diyerek gidip kan verdm canm cnku lekelenmem oluyodu adet olcm bu ay da olmadi diye dusundm ama cok sukur rabbim bu ayi uygun gorms bzm icin yani nezmn ncgi hic belli olmaz sen kendi vucudunu biliyosn taniyosun ben bska hcbi belirti yasamadm sadce gogslerden anladm eger supheleniyosan yap gtsin testi onun da ayri bi heyecani oluyo rabbim gonlune gore en hayirlisini versin :dua:

Cesaret edemiyorum artik testler e canim hep husran oldu biliyorum yine olmicak neyse hayırlısı
Ve sana soyle soylim ben polipten kurtaj oldm hala da var dedi doktorlar. Polip varken bebek olmuyo fln dediler. Sonra bide ustune esimde varikosel baslangici teshisi kondu hic ama hic umidim yoktu.. bunu da ilk defa burda yaziyorm ki sana umit olsun umitszlge kapilma dye

Ve sana soyle soylim ben polipten kurtaj oldm hala da var dedi doktorlar. Polip varken bebek olmuyo fln dediler. Sonra bide ustune esimde varikosel baslangici teshisi kondu hic ama hic umidim yoktu.. bunu da ilk defa burda yaziyorm ki sana umit olsun umitszlge kapilma dye
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaaa Allah ol der ve o olur inşallah bende bu ay mutlu haberi veririm sizlere inşallah umut oldun bana inan:dua:

Back