Hamilelik belirtisi olarak yumurtlaman sonra yasadigim

Sabah erken git belki sıra verirler canım . Yeni hamileyim leke geliyor doktorun mutlaka bakması lazım randevu alamadım de acil de verirler
Doktor zaten bakiyo ama iste orda nkdr beklicgmz belli degil.. nyse bkalm bi caresini bulcm artk insallah

Kızlar zayıf misiniz ? Benim göbek deliği sanki biraz yukarı çıkmış gibi gelmişti bana normalinden daha yukarıda duruyordu öyle şüphelenmiştim hamile olduğumdan sonra leke başlayınca değilim galiba demiştim sonra leke geçip test yapınca hamile çıkmıştım . Sizde de göbek deliğinde değişimvar mi

Evet canim oyle bisey var cok yakin arkadaslarimdan biliyorum,herkese olacak die birsey yok ama olmuslugu var:)gozbebeginin siyah kismi kocaman oluyor
Hemen kostum aynaya baktm ama ben pek anlayamadm ztn cok dikkatsz biriyim ole seylerde

Hemen kostum aynaya baktm ama ben pek anlayamadm ztn cok dikkatsz biriyim ole seylerde
Bende normalde hiç dikkat etmem dün işten geldim tesadüfen baktım aynaya kocaman resmen bugünde aynı şekilde biraz önce eşimde dedi gözbebeklerinin ici büyük diye

Ya ben memlekete geldm buraya geldgmden beri vucudumu pek dinleyemiyorum eve gder gtmez bakcm gobege ama.. buarada lekelenmem kan sonucunu aldgm geceden beri bitti cok sukur

Anladm canm tmm sagol
Ya da doktoru ara canım öyle git . Ben de hamileyken kahverengi leke gelmişti . Erken doğum riski olduğu halde gidip halı sildim . Kahverengi gelince doktoru aradım . Ağır iş mi yaptın dedi hayır dedim

Bende normalde hiç dikkat etmem dün işten geldim tesadüfen baktım aynaya kocaman resmen bugünde aynı şekilde biraz önce eşimde dedi gözbebeklerinin ici büyük diye
Ayy hadi bakalm insallah canm nkdr var senin bata hic test yaptn mi

Ya da doktoru ara canım öyle git . Ben de hamileyken kahverengi leke gelmişti . Erken doğum riski olduğu halde gidip halı sildim . Kahverengi gelince doktoru aradım . Ağır iş mi yaptın dedi hayır dedim
cok iyi yaa

Kizlar buarada ben ogretmenim.. cevrenizde ogretmen olan varsa bilirsiniz.. kac aydir bekliyorum varya resmen tam zamaninda geldi bu ay.. ikinci donemi full kapatim eylule kdr evde olcm insallah saglikla dogumu atlatrsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…