- 2 Mayıs 2018
- 276
- 178
- 53
- 37
Evet canim oyle bisey var cok yakin arkadaslarimdan biliyorum,herkese olacak die birsey yok ama olmuslugu var:)gozbebeginin siyah kismi kocaman oluyorAaa ilk defa duyuyorm hic de dikkat etmemistimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim oyle bisey var cok yakin arkadaslarimdan biliyorum,herkese olacak die birsey yok ama olmuslugu var:)gozbebeginin siyah kismi kocaman oluyorAaa ilk defa duyuyorm hic de dikkat etmemistimm
Sabah erken git belki sıra verirler canım . Yeni hamileyim leke geliyor doktorun mutlaka bakması lazım randevu alamadım de acil de verirlerOzelde canim
Vucut her seyiyle degisime ugruyor resmen yaaCanım bazılarında oluyormuş göz bebeklerinde büyüme benimde dikkatimi çekti
Aynen canım iki gündür baya büyük geliyor gözüme ve gözbebeklerimin etrafındaki çizgide koyulaşmış gibi sankiEvet canim Eger siyah bolumu baya buyuduyse kesinlikle belirti eminim bundanhayirlisi hakkinda insallah
![]()
Aynen canım bata 4 gün kaldı zaman geçmiyorVucut her seyiyle degisime ugruyor resmen yaa![]()
Doktor zaten bakiyo ama iste orda nkdr beklicgmz belli degil.. nyse bkalm bi caresini bulcm artk insallahSabah erken git belki sıra verirler canım . Yeni hamileyim leke geliyor doktorun mutlaka bakması lazım randevu alamadım de acil de verirler
Ay çok heycanlı yaEvet canim oyle bisey var cok yakin arkadaslarimdan biliyorum,herkese olacak die birsey yok ama olmuslugu var:)gozbebeginin siyah kismi kocaman oluyor![]()
İşte öyle dersen acil durum diye bekletme yapmıyorDoktor zaten bakiyo ama iste orda nkdr beklicgmz belli degil.. nyse bkalm bi caresini bulcm artk insallah
Hemen kostum aynaya baktm ama ben pek anlayamadm ztn cok dikkatsz biriyim ole seylerdeEvet canim oyle bisey var cok yakin arkadaslarimdan biliyorum,herkese olacak die birsey yok ama olmuslugu var:)gozbebeginin siyah kismi kocaman oluyor![]()
Anladm canm tmm sagolİşte öyle dersen acil durum diye bekletme yapmıyor
Bende normalde hiç dikkat etmem dün işten geldim tesadüfen baktım aynaya kocaman resmen bugünde aynı şekilde biraz önce eşimde dedi gözbebeklerinin ici büyük diyeHemen kostum aynaya baktm ama ben pek anlayamadm ztn cok dikkatsz biriyim ole seylerde![]()
Ya ben memlekete geldm buraya geldgmden beri vucudumu pek dinleyemiyorum eve gder gtmez bakcm gobege ama.. buarada lekelenmem kan sonucunu aldgm geceden beri bitti cok sukurKızlar zayıf misiniz ? Benim göbek deliği sanki biraz yukarı çıkmış gibi gelmişti bana normalinden daha yukarıda duruyordu öyle şüphelenmiştim hamile olduğumdan sonra leke başlayınca değilim galiba demiştim sonra leke geçip test yapınca hamile çıkmıştım . Sizde de göbek deliğinde değişimvar mi
Ya da doktoru ara canım öyle git . Ben de hamileyken kahverengi leke gelmişti . Erken doğum riski olduğu halde gidip halı sildim . Kahverengi gelince doktoru aradım . Ağır iş mi yaptın dedi hayır dedimAnladm canm tmm sagol![]()
Ayy hadi bakalm insallah canm nkdr var senin bata hic test yaptn miBende normalde hiç dikkat etmem dün işten geldim tesadüfen baktım aynaya kocaman resmen bugünde aynı şekilde biraz önce eşimde dedi gözbebeklerinin ici büyük diye
İyi iyi sevindim yerleşme ile alakalıdır belkiYa ben memlekete geldm buraya geldgmden beri vucudumu pek dinleyemiyorum eve gder gtmez bakcm gobege ama.. buarada lekelenmem kan sonucunu aldgm geceden beri bitti cok sukur
4 gün var canım hiç yapmadım test inatla batı bekliyorumAyy hadi bakalm insallah canm nkdr var senin bata hic test yaptn mi
Ya da doktoru ara canım öyle git . Ben de hamileyken kahverengi leke gelmişti . Erken doğum riski olduğu halde gidip halı sildim . Kahverengi gelince doktoru aradım . Ağır iş mi yaptın dedi hayır dedim![]()
Insallah canm..İyi iyi sevindim yerleşme ile alakalıdır belki