Hamileyiiiiiiiiiiimmmmm 3 haftalik teyzeleriiii
Aaayyyy masallah canim benim cok sevindimmm.. kac cikti degerinHamileyiiiiiiiiiiimmmmm 3 haftalik teyzeleriiii
Geç döllenme olacağını sanmıyorum canım yumurtamın çatladığı günü biliyorum 8 gün geçti üstünden test sonucu negatif acaba erkenmi verdim kanı ?Geç döllenme olunca çıkmıyor ama olmaya da bilir
Kesin o gün catladigindan eminsen eğer yokturGeç döllenme olacağını sanmıyorum canım yumurtamın çatladığı günü biliyorum 8 gün geçti üstünden test sonucu negatif acaba erkenmi verdim kanı ?
Bu haftalarda öyle çıkması normal canım inşallah güzel ilerler. Ultrason da görünmez ama en azından tahliller yapılırDegerim 27.9 cikti kizlr daha cok yeni insallah saglikli bir sekilde ilerler bugun esim isten yetisebilirse dr a gidecegim yetisemezse yarin,allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
İnsallah guzel ilerler canim hepinize cok tesekkur ederim kafamdaki sorulara hep cevplar verdiniz allah razi olsun sizdenBu haftalarda öyle çıkması normal canım inşallah güzel ilerler. Ultrason da görünmez ama en azından tahliller yapılır
Geç döllenme olacağını sanmıyorum canım yumurtamın çatladığı günü biliyorum 8 gün geçti üstünden test sonucu negatif acaba erkenmi verdim kanı ?Geç döllenme olunca çıkmıyor ama olmaya da bilir
kaç gün var bata canımİnsallah guzel ilerler canim hepinize cok tesekkur ederim kafamdaki sorulara hep cevplar verdiniz allah razi olsun sizden
Canm benm artk hersyi brbrmzle takip ederz insallah.. bakalm once hangimizinki acele edip cikacak.. birmznki kiz birimznki erkek olursa besik kertmesi falanDegerim 27.9 cikti kizlr daha cok yeni insallah saglikli bir sekilde ilerler bugun esim isten yetisebilirse dr a gidecegim yetisemezse yarin,allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh
Yaa bu topic ugurlu geldi bize cok sukur:))heheh valla yapariz besik kertmesi teyy teyyyCanm benm artk hersyi brbrmzle takip ederz insallah.. bakalm once hangimizinki acele edip cikacak.. birmznki kiz birimznki erkek olursa besik kertmesi falan
149 cikmisti canim.. bidaha yaptrmadm test.. haftaya persmbe veya cuma tekrar verrim sanirim.. doktorumun randevulari doluymus napsam farkli birine mi gitsem yoksa gidip hastanede bekleyip musait oldgnda mi girsem ama iste nkdr beklicgm belli degil cok yogun bi doktorYaa bu topic ugurlu geldi bize cok sukur:))heheh valla yapariz besik kertmesi teyy teyyysenin degerin kac cikmisti canim bu arada
Devlette mi özel de mi canım doktor149 cikmisti canim.. bidaha yaptrmadm test.. haftaya persmbe veya cuma tekrar verrim sanirim.. doktorumun randevulari doluymus napsam farkli birine mi gitsem yoksa gidip hastanede bekleyip musait oldgnda mi girsem ama iste nkdr beklicgm belli degil cok yogun bi doktor
Bende yarin gitmeyi dusunuyorum bakalim eger musaitse dr..fazla vakit kaybetmemek daha iyi bence canim149 cikmisti canim.. bidaha yaptrmadm test.. haftaya persmbe veya cuma tekrar verrim sanirim.. doktorumun randevulari doluymus napsam farkli birine mi gitsem yoksa gidip hastanede bekleyip musait oldgnda mi girsem ama iste nkdr beklicgm belli degil cok yogun bi doktor
Ozelde canimDevlette mi özel de mi canım doktor
Tabi canim kisiden kisiye gore degisir o bikac gune tavan yapar insallahBende yarin gitmeyi dusunuyorum bakalim eger musaitse dr..fazla vakit kaybetmemek daha iyi bence canimbenim adete 3 gun kala 27,9 cikti az mi acaba yoksa kisiye gore degisiyor mu
İnsallah canim benimTabi canim kisiden kisiye gore degisir o bikac gune tavan yapar insallah
Canım birşey sorucam sen testten önce göz bebeklerinde bir değişiklik farkettinmi gebelikte göz bebekleri buyurmuş ya bende iki gündür dikkatimi çeken şey gözbebeklerimin ortasındaki siyah nokta çok büyük geliyor gözüme bu belirtimi acabacanım olabilir :) test yapabilirsin bugun ya da yarın:)
Evet canim Eger siyah bolumu baya buyuduyse kesinlikle belirti eminim bundanCanım birşey sorucam sen testten önce göz bebeklerinde bir değişiklik farkettinmi gebelikte göz bebekleri buyurmuş ya bende iki gündür dikkatimi çeken şey gözbebeklerimin ortasındaki siyah nokta çok büyük geliyor gözüme bu belirtimi acaba
Aaa ilk defa duyuyorm hic de dikkat etmemistimmCanım birşey sorucam sen testten önce göz bebeklerinde bir değişiklik farkettinmi gebelikte göz bebekleri buyurmuş ya bende iki gündür dikkatimi çeken şey gözbebeklerimin ortasındaki siyah nokta çok büyük geliyor gözüme bu belirtimi acaba
Canım bazılarında oluyormuş göz bebeklerinde büyüme benimde dikkatimi çektiAaa ilk defa duyuyorm hic de dikkat etmemistimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?