• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

8 günüm geçtii kanda idrada bişi yok kandaki değer 1,20 ama ben hala adet olmuyorumm göğüslerim çok büyüdü ve damarlar gün geçtikce dahada belirginleşiyoo midem bulanıyooooo offf napcam ben yaaa

ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dediieyvahedigeldismilegeçmez bu 10 günnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

Arkadaşlar merhaba,
Benim de kasıklarımda bügün iyice artmak üzere,birkaç gündür, ağrı var. Kasılma şeklinde.Bugün yanmaya çevirdi.Kasıklarım, hatta bacak içlerime doğru yanma, sızlama yapıyor. Alt karın bölgemde hassasiyet, şişkinlik var gibi. Son birkaç aydır regl dönemlerimde olan göğüs hassasiyeti bu sefer yok. Regl tarihine 5 gün kadar var...Son bir haftadır grip olduğum için ateş ölçemedim.İdrara çıkmada da biraz artma var. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi?
Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi...:emir_bebek:

canım 4-5 gün gecikince kan tahlili yaptır benimde aynen adet gecikmenin 2.-3.gününde pembemsi bir kan geldi ki o da yumurtlamanın olduğuna dairmiş bende adet olurum diye beklerken 6.adet gecikmenin gününde kan tahlilimde hamile olduğumu öğrendim

canım hayırlı olsun bebişin....

ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dediieyvahedigeldismilegeçmez bu 10 günnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

hadi hayırlısı,evet gerçektende geçmez sayılı günler,herşey rabbimden,gönlünüzce bir sonuç olusn diliyorum:nazar:alkisalkisalkis

kızlar adetime 5 gün kaldı belirtilerim şöyle belim çok ağrıyor bacaklarım halsiz ve kasıklarımda resmen adet olacakmışım gibi sızlıyor ayakta durup 2 dk iş yapamıyorum halsizim ve yorgunum her zaman 8 9 gibi kalkarken bugün saat 10 da zor kalktım.
şimdi 1 saat önce de akıntı başladı kokusuz sarı renkte öyle yoğun değil su gibi ama çok fazlada değil yalnız vajinamın ıslak olduğunu hissedebiliyorum sanki böyle akıntı çok ama içerde dolaşıyor dışarıya çıkmıyor gibi.
şimdi adetime yakın böyle kasık bel gögüs ağrısı olurdu bende ama ilk defa vajinam adetime yakın ıslak acaba gebelikte akıntı aşırımı olmalı yoksa böyle ıslak olmasıda normalmi?

Belirtilerin hmen hepsi benimle aynı
Ben bugün test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı
Eğer adet olmazsam yarın yine yapçam bakalım inşallah ikimizde hamileyizdir :Saruboceq:

benimkide silik çıkmıştı ve hamileyimmmmmmm

Hayırlı olsun öncelikle hamileliğin inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Benim testte de çok silik ama var yok arası belli oluyo olduğu ama ben emin olamadım yahu
offfff offffffffffffffffffff

Kızlar ne zaman test yaptınız da silik çıktı?
Ben de bazı belirtiler yaşıyorum, karnımda gerginlik ve adet görecek gibi ağrı. kasıklarımda yanma ve batma, kasılma gibi bişeyler...
Bir de ateşim de biraz yüksek, 36.9C.
Adetime 4 gün filan var, test yapsam çıkar mı sizce?
Bekliyimmi yoksa?

benimde adetime 4 gün var bende bekliyorum canım olsa bile çıkmaz falan moralin bozulur bence adet gününü bekle inş hamilesindir.

İnş. canım ya...Bekliyim haklısın...Benim de bu sabah erken saatlerde senin gibi bulantım oldu...kalkmadan yani...o halde uyumaya çalıştım...belirtilerimiz çok benziyor, inş. güzel haberi de birlikte alırız :Saruboceq:

arkadaslar ben 2.5 senelik evliyim ve 2 senedır korunmuyorduk ama bebısım olmuyordu...
ve suan 4 haftalık hamileyimm...darısı sizin basınıza....ben iki sene boyunca domestosla test yaptım evde pıskolojim cok bozulmustu....her defasında bır bardak ıdrarıma az domestos dokuyordum ve hemen kabarıp duruyordu ve icinde kucuk beyaz beyaz seyler vardı ama bu ay yaptım idrarim resmen zorla kopuruyordu ve durmadan fokurduyor gıbıydı....ben o teste ınanıyorummm...evde deneyın :)))))))

İnş. canım ya...Bekliyim haklısın...Benim de bu sabah erken saatlerde senin gibi bulantım oldu...kalkmadan yani...o halde uyumaya çalıştım...belirtilerimiz çok benziyor, inş. güzel haberi de birlikte alırız :Saruboceq:

ya kime bulantıyı sorsam günün geçtikten sonra olur falan diyor acaba budamı psikolojik ama şimdiye kadar psikolojik bulantım hiç olmadı ayrıca çok dengeli besleniyorum 6 öğün falan yiyorum yatmadan 4 saat önce yeme işini kesiyorum hani desemki yağlı yedim dokunacak birşey yedimde böyle oldu yok öyle birşey.
birde şunu düşünüyorum günü geçmeden midesi bulanan insan genelde gebelikten şüphelenir ya test yapar falan bi bakar aaaa hamile biz filmlerden böyle öğrendik ama bakalım neye alametmiş bunlar.kaydirigubbakcemile3
birde canım akıntı varmı sende bende öyle yoğun kıvamlı akıntı falan yok.
ara sıra su gibi birşey geliyor birde vajinam yumuşak ve ıslak.

ya kime bulantıyı sorsam günün geçtikten sonra olur falan diyor acaba budamı psikolojik ama şimdiye kadar psikolojik bulantım hiç olmadı ayrıca çok dengeli besleniyorum 6 öğün falan yiyorum yatmadan 4 saat önce yeme işini kesiyorum hani desemki yağlı yedim dokunacak birşey yedimde böyle oldu yok öyle birşey.
birde şunu düşünüyorum günü geçmeden midesi bulanan insan genelde gebelikten şüphelenir ya test yapar falan bi bakar aaaa hamile biz filmlerden böyle öğrendik ama bakalım neye alametmiş bunlar.kaydirigubbakcemile3

kızlaarr,
benım adetlerım cok gecıkıyor ortalama 35 -36 gunde bır adet oluyorum , bır hafta once adet belırtılerı yasadım hepsını ama olmadım . tek farklılık sureklı akıntım olması , sızce hamıle olabılme sansım yuzde kactır? yoksa ben dusundugum ıcın mı gecıktırorum bu adetı yanı psıkolojık olarakm ı?

pptya87 canım ben bi gebelik geçirdim o zaman 4.aftada bulantım başlamıştı çok deil az az o zaman doktor demişti herkesde aynı olmaz die hatta aynı anda iş yerimden bi bayanda hamile kalmıştı bana o zaman seninki psikolojik 6.haftadan sonra başlar dedi...şöle düşün nasılki bazılarımız acaip belirtiler yaşıyoruz bazılarıysa hiçbişi hissetmeden hamile olduğunu öğreniyo onun gibi...kişiden kişiye değişir...gebe olduğumu adetim geçmeden anladım ben mesela ve 1 hafta kalada çıktı...öğrendim 2 hafta sonrada düşürdüm :( şimdi 8 ay oldu uğraşıyorum olmuyo :(

Son düzenleme:
Back