• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

arkadaşlar merhaba benim sat gecikmeli olarak 29 eylül...bugün 24.günüm karnımda ve bacaklarımda acaip bi ağrı var belim çok ağrıyo ve kasıklarıma özellikle ağırlıklı sağ kasığıma sancı giriyo salı günü çamaşırımda pembe renkli bi leke vardı sonrada kahverengi bikaç damla akınım oldu ve öle kaldı devam etmedi...sizce hamile olabilirmiyim yoksa iltihap falanmı vardır :( bazı belirtilerim var mesela 2 gündür çok uyuyorum göğüslerim çok kaşınıyo :( halsizim keyifsizim ama adet sendromuda olabilir die düşünüyorum :( 8 aydırda korunmuyoruz bana fikir verin çok istiyorum bebişim olsun ayrıca aşırı derecede sık idrara çıkıyorum hai böle ayaklarınızı üşütünce olur ya aynen öle...

arkadaşlar merhaba benim sat gecikmeli olarak 29 eylül...bugün 24.günüm karnımda ve bacaklarımda acaip bi ağrı var belim çok ağrıyo ve kasıklarıma özellikle ağırlıklı sağ kasığıma sancı giriyo salı günü çamaşırımda pembe renkli bi leke vardı sonrada kahverengi bikaç damla akınım oldu ve öle kaldı devam etmedi...sizce hamile olabilirmiyim yoksa iltihap falanmı vardır :( bazı belirtilerim var mesela 2 gündür çok uyuyorum göğüslerim çok kaşınıyo :( halsizim keyifsizim ama adet sendromuda olabilir die düşünüyorum :( 8 aydırda korunmuyoruz bana fikir verin çok istiyorum bebişim olsun ayrıca aşırı derecede sık idrara çıkıyorum hai böle ayaklarınızı üşütünce olur ya aynen öle...

canım gebelik belirtilerine çok benziyor hatta yerleşme kanaması yaşamış gibi geldi bana bi kaç gün daha bekle test yaparsın inş hamilesindir tatlım ama belirtiler öyle gösteriyor.

merhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim...
bi sorum olcak bugün benim 18.günüm...14.günümdede çatlatma iğnesi vurunmuştum...normalde bende yumurtlama günleride dahil hiç akıntı olmuyodu...ama dün akşamdan beri krem kıvamlı bembeyaz bi akıntı gelmeye başladı...bu beyaz akıntının anlamını bilen varmı?acaba daha yenimi yumurtluyorum yaa

kızlar bana da yardım edin ilişkiden bir hafta sonra kanda gebelik testi çıkar mı düşükte olsa? daha fazla bekleyemeyeceğim ölücem meraktan hamile miyim değil miyim?

arkadaslar ben 2.5 senelik evliyim ve 2 senedır korunmuyorduk ama bebısım olmuyordu...
ve suan 4 haftalık hamileyimm...darısı sizin basınıza....ben iki sene boyunca domestosla test yaptım evde pıskolojim cok bozulmustu....her defasında bır bardak ıdrarıma az domestos dokuyordum ve hemen kabarıp duruyordu ve icinde kucuk beyaz beyaz seyler vardı ama bu ay yaptım idrarim resmen zorla kopuruyordu ve durmadan fokurduyor gıbıydı....ben o teste ınanıyorummm...evde deneyın :)))))))

ALLAH ALLAH böyle bişeyi ilk kez duyuyorum kızlar aranızda başka deneyen varmı?yani köpürürse hamile değilsin köpürmezse hamilesin oylemi?delikafadulden

kızlar...ben de iliskimden bi hafta sonra adet gormem gereken zamanda normal miktarda ve normal sekilde adet oldum.ama hala icimde bi suphe var hamile miyim diye(iliskide icime bosalma durumu olmadı)...iki gundur de sanki basım donuyo midem bulanıyo gibi..psikolojik mi bilmiyorum ama:(( ...su an iliskimin ustunden 19 gun gecti...idrar testi yapsam cıkar mı acaba???..korkuyorum yaaaa:((((

sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım

Uzmanimmm banada yardimci olur musun?? Benim günlerdir ara ara kasiklarimda sizi, belimde agri, gaz ve sik idrara cikmak oluyor. Bütün gecede gögsümde sizlama oldu... Ama hepsi bir arada degil, biri gidiyor öbürü geliyor sanki.

Acaba kendi kendimi mi kandiriyorum diye cok korkuyorum cünki ben cok umutlandim bu ay birkac gün sonra testi yapinca dünya basima yikilacak büyük ihtimal senağlama

evet sizi tanımadığım için yazdım zaten bunları eğer tanısaydım

evet gercekten çok bilgilidir konu başlığına az bile yazmış

her türlü şeyi sorabilirsiniz derdim

ama ben çok tecrübeliyim aman ne isterseniz sorabilirsiniz bilmem bana pek samimi

gelmedi.....eğer izin verseydiniz biz sizi bi tanısaydık sonra kendinize bi konu

açsaydınız mesela daha güzel olmaz mıydı...Neyse alan memnun satan memnun

ben karışmıyorum sadece düşüncemi bildirdim

siz işinize bakın

saygılar

çok haklısın arkadaşım sana katılıyorum bu sağlık sektörüne yıllarını vermiş dr,ebe,hemşire olan insanlar dahi kesin konuşup insanları yönlendirmiyorlar bir çok tetkik cihazlarıda bu sebeple üretildi zaten (ultrason,röntgen,emar vb) gibi.benim jinekoloğumun bir kelimesi var insan sağlığı ve hayatı çok önemlidir ve ben sana şudur diyemem diğer ihtimal için yüzdebir ihtimal olsa dahi bu göz önüne alınır beklenir farkettiyseniz dr.lar az ve öz konuşurlar onca bilgi ve tecrübeye rağmen anlamadıklarında ise başka uzman dallarına yollarlar onların tecrübelerine rağmen günde kaç hasta baktıklarını düşünürsek siz hesabedin.Banada bu tavır çok yanlış ve cahilce geldi kimse kızmasın üzülmesin şahsi hiçbişi yok fakat bu çok yanlış.Niyetiniz iyi olabilir ama bu insan ve çocuk sağlığı yanlış yönlendirmeniz bir insanın hatta bebeğin hayatına mal olur.nacizane fikrinizi söyleyebilirsiniz fakat ben çok tecrübeliyim gelin bana sorun demek çok yanlış arkadaşa katılıyorum. yasakkelime

sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım

banada yardımcı olursanız sevinirim. normalde adetim 28 günü 1 gün bile geçmezken bu ay 15. gündeyim ve hala gelmiş değil. bazen gelecekmiş gibi karın agrım oluyor ama yarım saate kalmadan geçiyor. idrar testi negatif, kan testi sonuç 0.08. ama kasıklarımda 2 gündür garip bir agrı var yani rahmimin içinde ve kasıklardn sanki bişeyler çekiyormuş gibi ağrıyor. herşeye ragmen hamile olabilirmiyim aceba benim gibi olupta hamile olan insanlarda varmı aceba? yardımlarınızı bekliyorum.

ben göğüslerde yeşil mavi damarları merak ediyorum daha çok uç kısımlarda mı yoksa her yerde mi çıkıyor ve aslında normaldede görünüyor da ben mi yeni fark ediyorum cevapalarsanız sevinirim

arkadaslar merhaba ben yenı katılıyorum bu siteye . benım adetım normalde 19 nda gelmesı gerektı ve 14 de pazar günü geldı 1 gün sürdü ardından kahve leke akıntım oldu sızce hamılemıyım .. inşallah öyledır ama mıgde bulantım yok ve bas dönmesı sadece asırı ıstagm basladı normalde hıc ıstagım yoktu fazla .. 6 aydan berı korunmuyorum ve artık bebış ıstıyorum yaa :(

arkadaslar merhaba ben yenı katılıyorum bu siteye . benım adetım normalde 19 nda gelmesı gerektı ve 14 de pazar günü geldı 1 gün sürdü ardından kahve leke akıntım oldu sızce hamılemıyım .. inşallah öyledır ama mıgde bulantım yok ve bas dönmesı sadece asırı ıstagm basladı normalde hıc ıstagım yoktu fazla .. 6 aydan berı korunmuyorum ve artık bebış ıstıyorum yaa :(

canım merhaba herkesin belirtileri aynı olmuyor benimde sadece kasıklarımda batma ve beklenen adetten tarihinden bir hafta önce hafif lekelenmem olmuştu diğer belirtiler ise 8.haftada başlamıştı inşallah hamişsindir..

İlk sayfaları okudum baht arkadaşımıza fazla yüklenilmiş, neden derseniz hepimiz kadınlar külübünde bişeyler okuyup öğrenip, sonra doktor kontrolünden geçiyoruz.

Bi tanesi annem 8 tane doğurdu profesör olurdu demiş, annelerimiz pat diye hamile kalıp çat diye doğurmuş. Nerden nasıl bilgi sahibi olacak ki profesör olsun, bizde hemen bebeğimiz olsa bu kadar bişeyler bilirmiydik, kaç tane çocuğu olan arkadaşlarımız daha ovulasyon gününü bilmiyor, 10 tane doğum yapmış kadına yumurta gününü sordan o ne der. Öylesine hamile kalanlar bırak belirtiyi 2-3 ayda hamile olduğunu öğreniyor. Biz daha günümüz gelmeden hamile olduğumuz haberini almaya çalışıyoz. Birileriyle konuşup rahatlamak istiyoz, karşımızdaki insanlar internete girip kadınlar külübüne üye olduysa, herkesin biraz aklı var, konuştuktan sonra, kendine göre yorumlar oluşturabilir. Burda birilerine yardımcı olmak isteyen kişilerden allah razı olsun, en azından doktora gittiğimizde ne soracağımız biliyoz, adamın yüzüne bakıp bakıp gelmiyoz. bana yumurtan 18 mm olmuş dediğinde ne olduğunu anlıyorum, bilmesem belirsizlik içinde beklerim demi. Analarımız bi dünya doğurmuş, hangisi yumurtanın belli bi milimetre de çatladığını biliyor. Biz çocuk mu doğurduk ama teoride hepsini öğrendik. Yine baht arkadaşımız bişey dememiş, hanfendiliğini korumuş. Allah hepimize hayırlı bebekler versin. Ayrıca bu topinke ilk defa giriyorum yazılanlara gerçekten dayanamadım ve yazma ihtiyacı duydum. Başlıkta dikkat çekilmesi adına iyi olmuş yani.

arkadaşlar ben kadın doğum ve bebek dostu hastanesinde hemşirelik yapıyorum.gebelik ve yenidoğan sorunlarıyla ile iç içe yaşıyorum hergün.

ay_she
arkadaşım sende haklısın söylediklerinde ama sonuçta sağlığımızla ilgili ters giden bir durum olduğunda en yakın arkadaşımıza,annemize,..vs ''ya sendede böyle bişey olmuşmmuydu,olduysa ne gibi beirtileri olmuştu'' diye fikir danışıyoruz..çünkü herkesin her zaman doktora gitmeye ya vakti olmuyor yada doktora gidilecek kadar büyütülmek istenmiyor. buda onun gibi baht arkadaşımız kimseye sen hamilesin sen hamile değilsin gibi net cevaplar vermiyor gördüğüm kadarıyla .

çünkü yapı olarak biz bayanlar çok evhamlıyız,sabırsızız o yüzden kısmen rahatlamak açısından arkadaşlar birbirlerine destek oluyorlar.

merhaba canım benim adetim 23 günde bir olyor ve bugün 23.gün hala olmadım gögüslerimde şişlik var aşırı akıntım var avuçlarımın içindeki damarlar bariz yemyeşil yani çok net belli oluyor arada bulantım oluyor ama çıkaramıyorum sence test için beklemelimiyim biraz daha yoksa yapmam mı gerekiyor hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden yapmıyorum ama bilemiyorum tabi psikolojik te olabilir ne yapmalıyım sence

iyi akşamlar ben sevgilimle bi ilişki yaşadım 20 aralıkta. boşaldı fakat içimde değildi ve vajinama değdi. fakat iki kez düzenli olarak adet gördüm.hamileliğin pek bi belirtisi yok. bu zamana kadar midemde bulanmadı kusmadım. böyle düşününce olmaz diyorum fakat kendimi rahatlatamıyorum. yardım edin lütfen...

merhaba arkadaşlar benimde sorularım olucak..

ilk olarak sağ kasığımda batma ve çekme oluyordu yani hareketlerim zorlanıodu ama son denememizden 1 hafta sonra bu belirtiler oldu bu kadar erken olmasının normal olmadığını duydum yani hamilelikle alakası yokmuş ama benim pek bi rahatsızlığımda yok idrar yolu iltihaplanması yaşıodum çok sık doktora gittim güçlü bi antibiyotik tedavisi görmüştüm 6 ay önce ondan sonra bi daha yaşamadım bu sıkıntıyı hatta doktorlar bu iltihaplanma yüzünden hamile kalamıosunuz demişti. şimdi 3. haftam ve rahimin olduğu yerde kaslarımda seyirme oldu çok tuaf bir duyguydu ilk defa yaşadım bu duyguyu kaslarım kasılıp gevşiyodu ve durup dururken oldu bide tabiki halsizim sol bacağımda ağrılar var hep ve çok uykum geliyor hep yorgun uyanıyorum. bide tabi eskisi gibi yemek yiyemiyorum ve kasıklarımda bi şişlik farkediyorum top gibi ufak bi şişlik ti şimdi adet günümü bekliyorum ayın 7 sinde olucam ama düşünmeden yapamıyorum acaba hamile olabilirmiyim??? bu belirtileri yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirlermi ??:emir_bebek:

arkadaşlar belirtilere bu kadr takılmayın ben 7+4 günlük hamileyim ne ilk günler nede şimdi hiç bir belirti yaşamadım ne bulantı ne baş dönmesi ne kasıkta batma ne başka bişey sadece 1-2 gündür göğüslerimde dolgunluk var o kadar yani illa belirti olmuyor

Back