• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar bende de birsürü belirti oldu 11 gün kala başladı.şimdi kaldı maksimum 4 gün sadece adet olcakmışım gibi ara ara sancı ve göğüs uçlarımda ağrı var.test yaptım bugün negatifff.adet olcam galiba ama psikolojim çok bozuldu çok fazla belirti yaşadım ve hepsi boşuna galiba üzgünüm hemde çokkkk

benim adetim geçtikten bir gün sonra kanda baktırdım sonuç1,20 doktorum şüpeli dedi ilaç felanda kulanmadım çünkü bu değeri yükseltecek sonra adet olmazsan gel dedi benim bu gün gecikmemin6.günü ve gelen giden yok yarın baktırcam tekrar bu arada son 1 haftadır göğüslerimde damarlar çok belirginleşti ve ilk defa bu gün bulantımm oldu hafiften kasıklarım batıyoo fazla ayakta kalıp sonra uzanınca sanki kasıklarım güm güm güm atıyoo sizce hamilemiyimdirrrrrrrr

Son düzenleme:
:emir_bebek::emir_bebek:mrb baht benimde reglime 3 gün kaldı.reglime 13 gün kala göğüslerim şişti,her lavaboya gittiğimde sanki regl olcakmışım gibi ağrılar var ama regl olmadım ve aşırı kasıklarım ağrıyor yardımcı olursan sevinirim.bu arada 1 senelik evliyim ve ilk denememiz

benim adetim geçtikten bir gün sonra kanda baktırdım sonuç1,20 doktorum şüpeli dedi ilaç felanda kulanmadım çünkü bu değeri yükseltecek sonra adet olmazsan gel dedi benim bu gün gecikmemin6.günü ve gelen giden yok yarın baktırcam tekrar bu arada son 1 haftadır göğüslerimde damarlar çok belirginleşti ve ilk defa bu gün bulantımm oldu hafiften kasıklarım batıyoo fazla ayakta kalıp sonra uzanınca sanki kasıklarım güm güm güm atıyoo sizce hamilemiyimdirrrrrrrr

canım yaşadıklarım gebelik belirtileriyle aynı fakat kan tahlinin şüpheli yani dış gebelik kimysal gebelik tahlil sonucu gibi ama inş öyle değildir inş bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir.

canım yaşadıklarım gebelik belirtileriyle aynı fakat kan tahlinin şüpheli yani dış gebelik kimysal gebelik tahlil sonucu gibi ama inş öyle değildir inş bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir.

inşallahh cnm inşallahh bugün kan verdim vee yarın çıkıcak sonuçç ama akşam nettende belli oluyoo eğer varsa haber vericemm bakalımmm dua edinn nolurrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonucum hemen çıktı vee sonuçç yine aynı 1,20 bu nedir şimdiiiii

buna en iyi cevabı doktorun verecektir gebelik yok diyebilmek için 00.1 gibi sonuç çıkmalı 1.20 acıkcası bana dış gebelik yada kimyasal gebelik gibi geliyor inş öyle değildir canım sen canını sıkma yarın doktorunla görüşürsün.

bakalım hayırlısı artık yapcak bişi yok ama çok üzüldümmm sanırım yarın adet söktürücü verir doktorum

merhaba.. 16 ekim'de (geçtiğimiz cumartesi) regl olmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle halen olmuş değilim. 12 ekim'de jinekologda randevum vardı girdim çıktım.. akşam eve gelince pembe bir akıntı vardı regl oldum zannettim ancak bir sonraki sabah devam etmeyince herhalde muayeneden kaynaklandı diye düşündüm. doktorun verdiği tahlillere kendim şüphelendiğim için beta hcg'yi de eklettim. regl olmam gereken tarihten bir gün önce tahlili yaptırdım sonuç negatif. dün ve bu sabah idrar tahlili yaptım negatif. sizce bir umut var mı? yoksa olağan bir gecikme mi? normalde 28 günde bir olur ve nokta atışıdır şaşmaz.. bilemedim ama olmadıkça patlayacak bir hale geldim ağrılarımdan..

evet..reglden bir gün önce kan tahlili, dün de evde test yaptım..

negatıf çıktı yani.ama moralını bozma kımılerınınkı 10 gunden sonra bellı oluyomuş umarım senınde oyle olur benım 2 gun geçti daha.reglm geçmeden test yapmuıştım negatıftı şimd,de yapmadım daha.pekı adet duzensızlığı varmı canıms ende

negatıf çıktı yani.ama moralını bozma kımılerınınkı 10 gunden sonra bellı oluyomuş umarım senınde oyle olur benım 2 gun geçti daha.reglm geçmeden test yapmuıştım negatıftı şimd,de yapmadım daha.pekı adet duzensızlığı varmı canıms ende

hayır her zaman vaktinde olur.. bu akşam doktora gidiyorum benden bi takım tahliller istemişti bakalım belki o bir şey der.

8 günüm geçtii kanda idrada bişi yok kandaki değer 1,20 ama ben hala adet olmuyorumm göğüslerim çok büyüdü ve damarlar gün geçtikce dahada belirginleşiyoo midem bulanıyooooo offf napcam ben yaaa

8 günüm geçtii kanda idrada bişi yok kandaki değer 1,20 ama ben hala adet olmuyorumm göğüslerim çok büyüdü ve damarlar gün geçtikce dahada belirginleşiyoo midem bulanıyooooo offf napcam ben yaaa

doktorum bana önümüzdeki hafta çarşamba günü kan testi yaptır olmazsan ve sonucu al bana gel dedi..bu da demek oluyor ki reglimi 12 gün geçince yaptıracağım..idrarda çıkmaz daha boşa deneme dedi. bence siz de bekleyebilirsiniz 4 gün daha ya da doktora gidin.

merhaba.. 16 ekim'de (geçtiğimiz cumartesi) regl olmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle halen olmuş değilim. 12 ekim'de jinekologda randevum vardı girdim çıktım.. akşam eve gelince pembe bir akıntı vardı regl oldum zannettim ancak bir sonraki sabah devam etmeyince herhalde muayeneden kaynaklandı diye düşündüm. doktorun verdiği tahlillere kendim şüphelendiğim için beta hcg'yi de eklettim. regl olmam gereken tarihten bir gün önce tahlili yaptırdım sonuç negatif. dün ve bu sabah idrar tahlili yaptım negatif. sizce bir umut var mı? yoksa olağan bir gecikme mi? normalde 28 günde bir olur ve nokta atışıdır şaşmaz.. bilemedim ama olmadıkça patlayacak bir hale geldim ağrılarımdan..

canım 4-5 gün gecikince kan tahlili yaptır benimde aynen adet gecikmenin 2.-3.gününde pembemsi bir kan geldi ki o da yumurtlamanın olduğuna dairmiş bende adet olurum diye beklerken 6.adet gecikmenin gününde kan tahlilimde hamile olduğumu öğrendim

canım 4-5 gün gecikince kan tahlili yaptır benimde aynen adet gecikmenin 2.-3.gününde pembemsi bir kan geldi ki o da yumurtlamanın olduğuna dairmiş bende adet olurum diye beklerken 6.adet gecikmenin gününde kan tahlilimde hamile olduğumu öğrendim

ya çok fazla düşünmek istemiyorum artık düne kadar gerçekten çok paniktim artık kanıksadım olabilir ama olmaya da bilir.. bunun için doktorun dediği güne kadar beklemeye karar verdim. ben ne kadar panikleyip meraklanırsam sonuç o kadar uzaklaşıyor. belirsizliği yaşıyorum. bu nedenle oluruna bıraktım.

kızlar adetime 5 gün kaldı belirtilerim şöyle belim çok ağrıyor bacaklarım halsiz ve kasıklarımda resmen adet olacakmışım gibi sızlıyor ayakta durup 2 dk iş yapamıyorum halsizim ve yorgunum her zaman 8 9 gibi kalkarken bugün saat 10 da zor kalktım.
şimdi 1 saat önce de akıntı başladı kokusuz sarı renkte öyle yoğun değil su gibi ama çok fazlada değil yalnız vajinamın ıslak olduğunu hissedebiliyorum sanki böyle akıntı çok ama içerde dolaşıyor dışarıya çıkmıyor gibi.
şimdi adetime yakın böyle kasık bel gögüs ağrısı olurdu bende ama ilk defa vajinam adetime yakın ıslak acaba gebelikte akıntı aşırımı olmalı yoksa böyle ıslak olmasıda normalmi?

Son düzenleme:
Back