Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım korunmayı bırakdıkdan sonra bu tarz kramp ve adet günleri değişio nedendir bilmiom , bndede var o kasık batmasıBata 2 gün kaldı sol kasığımda dehşet bi acı var.Batma şeklinde.Neler oluyordur?Bi yardım lütfen...
Canim naptin adet oldun mubi yorum yapar mısınız bat 3 gün geçti. ama bu bat dan 3 gün öncesi
Oldum canım bugün sonunda oldum gayet ağrılı bir şekilde.... en azından belirsizlikten kurtuldum diye sevindim. Zaten kan da vermiştim çarşamba günü 0.1 çıkmıştı. Bekliyordum ateşim perşembe sabahi 36.8 den 36.4 e düştü.bugün sabah da 36.2 ye düştü zaten bekliyordum artık. Size nasip etsin inşallah en kisa zamanda Allah.ben oglumla bir ay daha geciricem tek çocuk anası olarakCanim naptin adet oldun mu
Hayirlisi canim insallahOldum canım bugün sonunda oldum gayet ağrılı bir şekilde.... en azından belirsizlikten kurtuldum diye sevindim. Zaten kan da vermiştim çarşamba günü 0.1 çıkmıştı. Bekliyordum ateşim perşembe sabahi 36.8 den 36.4 e düştü.bugün sabah da 36.2 ye düştü zaten bekliyordum artık. Size nasip etsin inşallah en kisa zamanda Allah.ben oglumla bir ay daha geciricem tek çocuk anası olarak
Arkadasim karin sancisiyla gitmis diktora hamile oldugunu ogrenmis ve idrar yolu enfeksiyonu oldugu icinmis sancilanmalar. Yani oylede hamile kalinabiliyormus..senin soruna gelince demet nur 3 cü çocuğuma 6 ayda zor hamile kaldım çünki idrarında enfeksiyon vardı doktor yardımıyla tedavi olup hamile kaldım daha önce idrar yolu enfeksiyonu için gitmemiştim kendim çözmeye kalktım ama en güzeli doktor yardımı
sakın kulaktan dolma şeylere kanma atkadaşım
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım
Bence test yap canım hamilelik belirtileri yaşıyosun anlattıklarına bakılırsa aklında soru kalmamış olur inşallah hamilesindir canım :)Bana da bir yardimci olabilir misiniz? 8 aylık evliyim ve bu ay korunmadik.Gecen ay 3 Ekim de adet olmuştum ve dongum 27 günde bir.Bu ayin 30 unda olmam gerekiyordu bugun gecikmesinin 4.günü. Fakat olmadım ve sunlari yasiyorum göğüslerim çok sis, yeşil yeşil damarları çok belli olmuş, sürekli olarak bir uykulu uyumak ister hallerdeyim, bir iki kere baş ağrısı ve hafif mide bulantısı oldu, yüzümde bir solgunluk var ve dudaklarım ağzım kuruyor.Son olarak bir iki gündür wc ye gidip Afedersiniz silindikce çok açık böyle sanki pembe ile kahverengi karışmış gibi bir renkte peçeteye leke çıkıyor arada da kasiklarimda batma oluyor.Ne dersiniz?
bence de hamile olma ihtimalin çok yuksek hemen test yapmalisinBana da bir yardimci olabilir misiniz? 8 aylık evliyim ve bu ay korunmadik.Gecen ay 3 Ekim de adet olmuştum ve dongum 27 günde bir.Bu ayin 30 unda olmam gerekiyordu bugun gecikmesinin 4.günü. Fakat olmadım ve sunlari yasiyorum göğüslerim çok sis, yeşil yeşil damarları çok belli olmuş, sürekli olarak bir uykulu uyumak ister hallerdeyim, bir iki kere baş ağrısı ve hafif mide bulantısı oldu, yüzümde bir solgunluk var ve dudaklarım ağzım kuruyor.Son olarak bir iki gündür wc ye gidip Afedersiniz silindikce çok açık böyle sanki pembe ile kahverengi karışmış gibi bir renkte peçeteye leke çıkıyor arada da kasiklarimda batma oluyor.Ne dersiniz?
Yaptım negatif çıktı kan testide yaptım 2.5 çıktı değerbence de hamile olma ihtimalin çok yuksek hemen test yapmalisin
daha gec dollenme olmus olabilir belki sonradan degerin yukselebilir hala adet olmadiysan eger.biraz daha bekle bakalim insallah yukselir de hamilesindir.Yaptım negatif çıktı kan testide yaptım 2.5 çıktı değer