• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

3 sene çok testler gördüm tek çizgi kimini parçaladım kimini kırdım ama tek bildiğin asla bırakmadım ve sonuç 3 sene sonra 2 çizgi yakaladım önce silik sonra belirgin 4 tane test ve hepsi çift çizgi hala saklarım azmin sonu 3 aylık civeli bi kız allah herkeze tüm isteyenlere versin işallah amin savaşa pes değil heves için deyim aytttttttttttttttttttttttttttttttt

HAYDİ KIZLAR İŞALLAH GEBE HABERLERİNİZİ ALIRIM BEKLİYORUM HAMİŞ HABERLERİNİZİ GELSİN BEBELER YAZMAYI BU MUTLULUĞU PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN ÖPTÜM KOCAMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNŞeniz

bugünlük bayyy yarın görüşürüz siz yazın ben mutlaka dönerim size öptüm hepinizi

yeni güne yeni hayırlar olsun yarın bi kaçınızında olsa hayırlı haberlerini alırım işallah öpüldünüz bybybybybybybybybybyby

mrb baht benimde reglime 1 hafta kaldı.reglime 13 gün kala göğüslerim şişti,her lavaboya gittiğimde sanki regl olcakmışım gibi ağrılar var ama regl olmadım ve aşırı kasıklarım ağrıyor yardımcı olursan sevinirim.bu arada 1 senelik evliyim ve ilk denememiz

kızlar hiç belirti olmadan hamile olmak mümkünmü benim hissettiğim hiç belirtim yok yarın adet günüm klomen kullanmıştım bu ay ama yine tutmadı galiba ya hiç değşklik yok çünkü bende bilmiyorumkismile

yeni üyeyim...
biraz uzun bir anlatım olacak ama çatlamak üzereyim...
en son 8 eylülde regl oldum!eşim regl olmadan başka bir şehre tayin oldu:(anlıyacağınız arada hamile kalma olasılığım sıfır:(
eylül ayı sonunda kahverengi akıntım oldu 2 gün, kasık ağrısıyla birlikte...
bu ay ki adetim 7 gün geçikti...
birkaç arkadaşımdan üstüne görme dedikleri şeyi duydum
hamile olma ihtimalim varmıdır sizce?
bu arada dün 2 tane hamilelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı
offffff çatlıycam cidden...
bu arada kasık ve bel ağrılarım, cok fazla gaz, tükrük salgısında artış gibi değişiklikler de var..
ha bir de akıntımın olduğu dönemden sonra uzun bi süre kabızlık yaşadım ama su an öyle bir problemim yok.
of nolur yorum yapın...çooook deneyimsizim:(:(:(

psikolojik olmasın canım belirtiler testlerde negatif çıkmış bilmiyorumkismile

kızlar son adet tarihim 28 eylül ayın 25inde adet olacağım yumurtlama günüm ayın 12 siydi doğum günümle aynı gün.
adetimin 12.14.15.ve 17.günlerinde ilişkiye girdim fakat bugün inanılmaz bel ve kasık ağrım hatta bacak ağrım falan var sanki böyle adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi ama daha 9 gün var acaba diyorum bugün yerleşme olabilirmi?yumurtlama günümden buıgüne 4 gün gecti sizce rahime yerleşme anlaşılabilinirmi?
bu tarz belirtiler verirmi?

kızlar son adet tarihim 28 eylül ayın 25inde adet olacağım yumurtlama günüm ayın 12 siydi doğum günümle aynı gün.
adetimin 12.14.15.ve 17.günlerinde ilişkiye girdim fakat bugün inanılmaz bel ve kasık ağrım hatta bacak ağrım falan var sanki böyle adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi ama daha 9 gün var acaba diyorum bugün yerleşme olabilirmi?yumurtlama günümden buıgüne 4 gün gecti sizce rahime yerleşme anlaşılabilinirmi?
bu tarz belirtiler verirmi?

mrb canım bende de aynı belirtiler var adet olcakmışım hissi acayip kasık ağrım ve bel ağrım var inş canım hamileyizdir...:emir_bebek:

inş canım ya psikolojik gebelik yaşamaktan bıktım artık inş bu ay gerçekten hamileyizdir.
adet tarihin ne zaman canım.

Son düzenleme:
inş canım ya psikolojik gebelik yaşamaktan bıktım artık inş bu ay gerçekten hamileyizdir.
adet tarihin ne zaman canım.

benim adetime 5 gün kaldı ama çok sabırsızım önceden test yaptım dayanamadım negatif çıktı tabi adetimin geçmesini bekliycem ama sabırsızım işte...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hımmm bencede canım eğer adetin gecikirse o zaman yap testi ben test yapma gibi birşey düşünmüyorum bu heyecanı yaşamakta güzel eğer olurda yine negatif çıkarsa çok üzülürüm en iyisi böyle adet gününü beklemek.

kızlar ya bel ve kasık bölgemi ciddi anlamda üşüttüm yada gebeyim artık beklemekten başka çarem yok offffff nefret ediyorum bu beklemelerden.

peki sende nasıl belirtiler var mı:emir_bebek::ecrin_bebek:

bende adetim gecmeden belirti olmuyor canım subatta bir gebelik gecirdim 10 günüm gectikten sonra test yapmıştım ve günüm gecmedende belirtiler başlamamıştı günüm gectikten sonra yanlarım agrımaya başladı sık idrara cıkmaya başladım merdivenlerı tutunarak cıkıyorudum halsizdim su an bilmiyorum bişey yok henüz ilk bebegımı kaybettım kalbi durdu mayısta su an 2 ay oldu korunmayı bırakalı hayırlısı bakalım

bende adetim gecmeden belirti olmuyor canım subatta bir gebelik gecirdim 10 günüm gectikten sonra test yapmıştım ve günüm gecmedende belirtiler başlamamıştı günüm gectikten sonra yanlarım agrımaya başladı sık idrara cıkmaya başladım merdivenlerı tutunarak cıkıyorudum halsizdim su an bilmiyorum bişey yok henüz ilk bebegımı kaybettım kalbi durdu mayısta su an 2 ay oldu korunmayı bırakalı hayırlısı bakalım

allah sabır versin canım,sağlıklı hayırlı evlat versin allah hepimize...benim kasıklarımın ağrısı adetime 13 gün kala başladı ve lavaboya gittiğimde adet olcakmışım gibi sancım oluyor ama ne aadet ne de bebek var şuanda.adetime daha 5 gün var, allah nasip ettiyse olur inş.sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip etsin allah:emir_bebek::emir_bebek:

aynen superlady sanki adet olcakmış gibiyim rahmimde pıt pıt atmalar var ya erken adet olacağım ama hiçte şaşmaz günlerim yada üşüttüm hiç gebelik olasılığını düşünmek istemiyorum 3 yıldır uğraşıyorum o yüzden sürekli umutlanmak istemiyorum.
bu arada dün doktora gittim yumurtalıklarımın sesli ve renkli ultrasonu çekildi her neyse kapıda beklerken bi bayan kürtaj olacağından bahsediyordu hamilelerde ayyy yapma kıyma diyordu ama kadın kesinlikle aldıracağım 15 aylık bi bebeğim var bi de buna bakamam diyordu bende dayanamadım ya ne aldırması ben 3 yıldır buraya bi evlat sahibi olabilmek için geliyorum tabiri caizse kendimi yardırıyorum beni düşün benim gibi olanları düşün git şimdi evine kendine dikkat et hayırlısıyla doğsun bebeğin derken tabi herkeste destekte olunca kadın vazgeçip evine gitti.
giderken dediği tek şey allahım bana bu ikisi yeter artık olmayanlara ver dedi.
inş allah bizlerede verir.

aynen superlady sanki adet olcakmış gibiyim rahmimde pıt pıt atmalar var ya erken adet olacağım ama hiçte şaşmaz günlerim yada üşüttüm hiç gebelik olasılığını düşünmek istemiyorum 3 yıldır uğraşıyorum o yüzden sürekli umutlanmak istemiyorum.
bu arada dün doktora gittim yumurtalıklarımın sesli ve renkli ultrasonu çekildi her neyse kapıda beklerken bi bayan kürtaj olacağından bahsediyordu hamilelerde ayyy yapma kıyma diyordu ama kadın kesinlikle aldıracağım 15 aylık bi bebeğim var bi de buna bakamam diyordu bende dayanamadım ya ne aldırması ben 3 yıldır buraya bi evlat sahibi olabilmek için geliyorum tabiri caizse kendimi yardırıyorum beni düşün benim gibi olanları düşün git şimdi evine kendine dikkat et hayırlısıyla doğsun bebeğin derken tabi herkeste destekte olunca kadın vazgeçip evine gitti.
giderken dediği tek şey allahım bana bu ikisi yeter artık olmayanlara ver dedi.
inş allah bizlerede verir.

bizimkiler psikolojik değildir umarım.bu sefer inş hamilesindir benimde hiç adetim şaşmaz ama ağrılarımda adetime yakın olurdu bu sefer 2 hafta önceden sancılarım başladı.bebek kısmetiyle gelir aldırmak çok yanlış allah bizede nasip etsin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back