• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı

bildiğim kadarıyla yok böyle birşey.göz çevresine yayılan koyu bir renk olur onun dışında bu bahsettiğin şey olmaz canım:(

adetini kaç günde bir gördüğün önemli burda. mesala 28 günde bir gören kadın 14. gün yumurtluyor büyük ihtimal. 30 günde bir gören kadın 16. gününde. adetini olduğun ilk günden 14 gün öncesi yumurtlama gerçekleşiyor. bundan 2 gün önce ve sonrasınıda değerlendirmek gerekiyo.drlar 28 günde adet gören kadınlara 12. 14. 16. günlerde ilişkiye girmelerini öneriyo. internette bir çok sitede hesaplayıcı var yumurtlama tarihi hesaplama diye ordanda kolayca hesaplayabilirsin. bol şanss

ben bu yumurtlama tarihlerien pek güvenmiyorum.daha önce iki düşük yaşadım.birincisi adetime 1 hafta kala.diğeride adetimin bittiği gündü.ALLAH ne zaman verirse o zaman hamile kalıyoruz

arkadaşlar benim de adetimden 10 gün önce kadar göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı başladı hiç böyle olmazdı bi de sık idrara çıkıyorum ve beyaz akıntım var şimdi adetime 5 gün kaldı sizce test yaptırmalı mıyım çok da umutlanmak istemiyorum amaCADIARZU

bazen insan kendini dinlediğindede bu belirtileri beyin otomatik olarak yapıyormuş.sen yine de bekle.hayrlısı olsun canım.uygun zamanda inşallah hamile kalırsın

Kizlar bisi sorcam..Suan hamileyim ama gögüslerim nerdeyse yok denecek kadar az acimaya basladi ilk zamanlar cok aciyordur. Sizce bu normal mi yani hersey yolundadir dimi? Bundan önce bir düsük yaptigim icin endiseleniyorum

olabilir canım sadece göğüslerle iş bitmiyo.kendine dikkat et inşallah düşük olmaz.moralini bozma

ya arkadaşlar benim adetime 4 gün var ama karnım hafif hafif ağrıyor bu ay yine mi olmadı acaba?ama gögüslerim dolgunlaştı daha önce böyle olmazdı?nolur beni bilgilendirin.

Sat kaçtı canım .yumurtlaman erken olduysa evde yapılan testlerde çıkıyor,ama yinede sen emin olmak istiyorsan kanda baktır onda hemen çıkıyor.hayrlısı olsun.

Sat kaçtı canım .yumurtlaman erken olduysa evde yapılan testlerde çıkıyor,ama yinede sen emin olmak istiyorsan kanda baktır onda hemen çıkıyor.hayrlısı olsun.

sat 13 eylül 30 günde bir oluyorum aslında 16.gün yumurtlamam gerekiyor ama be 12. 13. gün yumurtladığımı hissediyorum o günlerdede çalışma yapmıştık.şimdi 3 gün var bana kalsa test yapıcam da eşim bekleyelim diyor.

Hamile kaldıktan sonra regl olman gereken güne gelmeden kanaman oldu mu hiç. gün içinde tek bir kere biraz yoğun kan gelmesi gibi bir olay? ya da fikri olan var mı

Hamile kaldıktan sonra regl olman gereken güne gelmeden kanaman oldu mu hiç. gün içinde tek bir kere biraz yoğun kan gelmesi gibi bir olay? ya da fikri olan var mı

benim böyle bir durum geçen ay başıma geldi adetimden 3 gün önce ve 2 gün önce kahverengiye yakın akıntı gibi bişey geldi çok umutlandım ama adet olucağım günde adet oldum ve ço üzüldüm.seninde böyle bişey mi başına geldi?

benim böyle bir durum geçen ay başıma geldi adetimden 3 gün önce ve 2 gün önce kahverengiye yakın akıntı gibi bişey geldi çok umutlandım ama adet olucağım günde adet oldum ve ço üzüldüm.seninde böyle bişey mi başına geldi?

evet adetimden 8-9 gün önce falan oldu ama. tek bir gün geldi ve durdu. baya panik oldum.

mrb canım bende hamıle oldugumu anladım ama rahme bıle ınmeden dusuk yaptım sımdı yıne beklıyorum ınsallah olur

Son düzenleme:
mrb ya ben sıteye yenı gırdım benım adet gunumden ıkı gun gectı cok ıstıyorum test negatıf cıkar dıye korkuyorum ondan test yapamıyorum cok korkuyorum:((((

Benimde 3 gün geçti, öğle arası test yapıcm

insallah hamilesindir arkadasım , iyi haberlerini duymayı cok isterim bana da moral olur belki..

benim daha 10 gün var adetime , bekliyoruz.. ama senin gibi 3 gün gecmesini bekleyebileceğimi sanmıyorum..:1no2:

merhaba arkadaşlar

Benim kızlıktan beri kist sorunum var ve halen devam ediyor.birde üstüne adet düzensizliği eklenince hamile kalamıyorum.bende doktora gittim .serophene kullandım.11.gün yumurta boyutum 14 tü.doktorum 5 gün sonra yine gel dedi .iyi mi yoksa kötü mü .akıntılarım arttı .acaba diyorum doktara gerek kalmadan çatlamış olabilir mi lütfen bilen birilri cevaplasın

mrb ya ben sıteye yenı gırdım benım adet gunumden ıkı gun gectı cok ıstıyorum test negatıf cıkar dıye korkuyorum ondan test yapamıyorum cok korkuyorum:((((

Merhaba Nergizz
Bu topice yeni girdim, test yaptınmı merak ettimmm...

Kizlar bisi sorcam..Suan hamileyim ama gögüslerim nerdeyse yok denecek kadar az acimaya basladi ilk zamanlar cok aciyordur. Sizce bu normal mi yani hersey yolundadir dimi? Bundan önce bir düsük yaptigim icin endiseleniyorum

CANIM MERHABA GÖĞÜSLERİN İLK BAŞTA ÇOK AĞRIMASI NORMAL ÇÜNKÜ VÜCUT KENDİNİ BEBEĞE GÖRE DÜZENLER VE DAHA SONRA AĞRILAR VE GÖĞÜSTEKİ AĞRILAR HAFİFLER ÇÜNKÜ VÜCUDUN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BEBEĞE HAZIRANMIŞTIR BU YÜZDEN GÖĞSÜNDEKİ AĞRI KESİLMESİ NORMAL AMA6 CI AYDAN SONRA ÇOK KAŞINIP AĞRIYCAK ÇÜNKİ SÜT BEZLERİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYCAK VE GÖĞÜSLERİN BÜYÜYECEK YANİ NORMAL HAKKINDA HAYIRLISI OLSU GÜZEL ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :Saruboceq:

Son düzenleme:
KIZLAR ŞU GEBE KALMA HESAPLARINA bi cevap vereyim 4 GEBELİK YAŞADIM ALLAHA ŞÜKÜR 3 YAŞIYO EN SONUNCU 3 AYLIK 4 GEBELİĞİMDE DE HİÇ HESAPLAMA YAPMADIM YAPMAKTA SAÇMALIK GELİYO VEREN ALLAH HESABA BAKMIYO NERDE BULDUN ORDA YALLAH YA TUTARSA HESABI SONUNCUYA ÇOK ZOR HAMİLE KALDIM 3 SENE UĞRAŞTIM ONDAN SONRA KALABİLDİM AMA HESAP HİÇ YAPMADIM BİLMEDİĞİMDEDNMİ HAYIR HEPSİNİ BİLİRİM AMA SAÇMA OLANLARIYAPMAM BU YÜZDEN GEBELİK OLURSA TARİH HESAPLAMA TINLAMAZ HEPİNİZİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KOCAMAAAAAAAAAAN ÖPTÜM HEPİNİZİopuyorumnanaktan

Back