Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

CANIM BU DÖNEMDE DOĞUM KONTRÖL HAPLARININ KORUNMA İÇİN EN ÜST SEVİYEDE GÖRÜYO UZMANLAR AMA SPRAIL LE BİLE GEBE KALINIYOSA HAP LADA KALMA OLASILIĞI VARDIR BENCE EN GÜZELİ Bİ DR. GÖRÜNMEN EN AZINDAN ŞÜPHENİ YENMİŞ OLURSUN HADİ HAYIRLISI HAKKINDAÖP.:lepi:

benim psikolojik rahatsızlığım var :mymeka:
ama sende benden aşağı sayılmazsın naniknanik

YA CANIM BURDAKİ YAZILARI VE SANA VERİLEN TEPKİLERİ Bİ OKU SENİ BURDA KİMSE İSTEMİYOR SANA CEVAP VERDİKÇE SENİN HOŞUNA GİDİYO EŞİNDEN İLGİMİ GÖREMİYOSUN BİLMEM AMA ONUN STRESİNİDE BURDA ATMAYA ÇALIŞIYORSUN ARKADAŞLARIN YAZDIĞI GİBİ ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN BİZ HALİMİZDEN MEMNUNUZ AYRICA GEBEYMİŞSİN YAZDIĞINA GÖRE AMA PSİKOLOJİNE BAKARAK YALAN SÖYLEMİŞTE OLABİLİRSİN EĞER DOĞRUYSA GEBE KADINLARIN HORMANLARI KARIŞIK OLUR İLGİ VE ŞEVKAT BEKLERLER TABİ CANIM YAZIK SANA AİLENDEN GÖREMEYİNCE BU SEVGİYİ SİNİRLENDİN VE STERESİNİ ATICAK YER ARADIN BU YÜZDEN DE BANA BULAŞMAK İSTEDİN EĞER GEBEYSEN SANA KIYAMAM TATMİN OLUP STRESİNİ ATABİLİYOSAN BÖYLE DEVAM ET VALLA SANA KIZMIYCAM KARŞILIKTA VER MİYCEM AMA DİKKAT HERKEZ BENİM GİBİ SABIRLI DEĞİL ÇETİN BİR CEVİZE GELİRSEN SENİ SİNİRDEN HOPLATITR BE GÜLÜM HADİ BAKALIM ALLAH SANA VE BEBEĞİNE SAĞLIK SIHAT VERSİN HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN BENİM GÖZÜMDE İNSAN NEKADAR ÇİRKİNLEŞSEDE BEN YİNE O İNSANA KIYAMAM ÇOKDA KIZAMAM BEN BÖYLEYİM NE SEN BUNU DEĞİŞTİREBİLİRSİN NEDE BAŞKASI BU YÜZDEN UĞRAŞMA BANA BEN SANA 10 BEDEN BÜYÜK GELİRİM TAŞIYAMAZ ALTIMDA EZİLİRSİN ANLAYANA BU LAFFFFFF:lepi:

PES ETME CANIM BENDE İKİ BUÇUK YILDIR UĞRAŞIYORUM PES ETMEDİM ETMEM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN GÜZEL RABBİM DUANI DUYSUN İŞALLAH :Saruboceq:

beni es geçmişsin:umursamaz:.zaten artık bıraktım bu işlerin peşini.ne yapalım artık zamana kalsınşutarafagitti

SENİ ES GEÇMEDİM CANIM BAZEN KENDİNİ ZAMANA BIRAKMAM İYİDİR ÇOK DÜŞÜNCE BÖYLE ŞEYLERİN PEŞİNE VÜCUDUMUZA ÇOK KAPILIP YANILA BİLİYORUZ BEN BİLE ARADA Bİ TOPİĞE GİRMEYİP DİNLENMEYE GEÇİYORUM BEYNİMİ RAHATLATMAYA ÇALIŞIYORUM BİRAZ CIK BEKLE EN DOĞRUSUNU YAPIYORSUN ÖP.a.s.

[Q
UOTE=sves;10047951]kimse yokmu?ARKADASLAR NERELERDESINIZ:turkbayragi[/QUOTE]

HOŞGELDİN HAYATIM ARAMIZA Şeniz

Bahtcım ben bisi sorcam ben adetimin 11. gunu dr a gittim yumurtama baktı sonra 13. gunu gittim catlamıs dedi ama biz 14. gunu calısabildik sence yumurtayı canlı yakalayabilmismiyizdir?

Bahtcım ben bisi sorcam ben adetimin 11. gunu dr a gittim yumurtama baktı sonra 13. gunu gittim catlamıs dedi ama biz 14. gunu calısabildik sence yumurtayı canlı yakalayabilmismiyizdir?

EVET HAYATIM ÇATLAMA 1 VEYA 2 GÜNDE DEVAM EDEBİLİYO HERKEZDE DEĞİL AMA BEKLENİLEN TARİHİN 1 VEYA2 GÜNDE DEVAM ETTİĞİNİ DUYDUM VE YAŞADIM YANİ YAKALAMIŞ OLABİLİRSİN BİTANEM HAYIRLISI OLSUN

hayırlısı ile canım ya saglıkla sıhhatle insallah, Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

slm arkadaşlar bişey sorcam baht ya 17. haftama girdim bebeğim çok az hareket ediyo normal mi dr salı günü gittim herşey normal çıktı ama benim içim rahat etmedi tabi bi sorayım dedim birazda kilom var

arkadaşlar bişey sormak istiyorum. ben dün beta hcg yaptırdım 265 çıktı adetimi 2 gün geçmişti. sonra heyecandan bütün gece uyuyamadım. ama dün geceye kadar göğüslerimin ucunda acaip bir acı vardı ve meme başlarım kırmızı kırmızıydı. fakat bugün tamamen söndüler acı da şişlik te kayboldu. doktoru aradım düştü mü acaba diye yarın öğleden sonra bir hcg daha yaptıralım bir de progesteron için crinore jel kullanalım dedi. yani bu konuda tecrübesi olan var mı?

slm kizlar.benim son 3 ay adet gunum 20 agustos.18 eylul ve 16 ekim.normalde 13 kasim yeni adet gunum hesaplamalarda ole diyoo. tum adet belirtilerim var aama daha olmadim.yumurtlama gunum 15 gunumdu ama biz 13 gun beraber olduk esimle bidahada hic olmadik....sizce durmum ne yorumu olan varmiii.

Benim adetime 10 gün var.Adete 10 gün kala hangi belirtiler olur çok merak ediyorum.Lütfen cevaplayın.

evet cnm ben de merak ediyorum..bulantı varmıdır ki??kasıklarımda hafif ağrı ve bulantım var göğüsler de şiş..sen de ne gibi belirtiler var canm??

Tuğbacığım, benim karnımda kasıklarda ve sağ bacakta ağrı var.Ama göğüs ağrısı falan yok.Ya bilenler bize yardımcı olur musunuz lütfen?

slm arkadaşlar bişey sorcam baht ya 17. haftama girdim bebeğim çok az hareket ediyo normal mi dr salı günü gittim herşey normal çıktı ama benim içim rahat etmedi tabi bi sorayım dedim birazda kilom var

CANIM MERAK ETME BAZI BEBEKLER ANNE KARNINDA AZ VE YAVAŞ HAREKET EDERLER BAZILARIDA TAM TERSİ HİÇ DURMAZLHAR AMA KÖTÜ OLANI HİÇ HAREKET ETMEYEN BEBEKLERDİR BU YÜZDEN MERAK ETME BENİM KIZIM 1 AY HEMEN HEMEN ÇOK AZ DENİLECEK DERECEDE HAREKET ETMİŞTİ AMA DOKTOR BANADA SAĞLIKLI DEMİŞTİ HİÇ HAREKET ETMEZSE SORUN DUR BİZİM İÇİN DEDİ İLERLEYEN HAFTALARDADA HİÇ DURMADI OYNADI DURDU TABİ KALP ATIŞLARIDA NORMALSE DR. DEDİĞİ GİBİ SORUN YOKTUR ÖP.:CüvCüv:

Tuğbacığım, benim karnımda kasıklarda ve sağ bacakta ağrı var.Ama göğüs ağrısı falan yok.Ya bilenler bize yardımcı olur musunuz lütfen?

BAYANLAR SAKİN GÖĞÜS AĞRISI HER GEBEDE HEMEN BELİRTİ VERMEZ HATTA BAZILARINDA 3 VEYA 4 AYLIKKEN BİLE BELİRTİYİ GEÇ VEREBİLİR GÖĞÜS AĞRISI ŞİŞLİK VEYA DAMAR BELİRMESİ RENK DEĞİŞİKLİĞİ GEÇTE OLUŞABİLİR AMBA SORUN TEŞKİL ETMEZ ÇABUK BELİRTİ VEREN KISIMLARIMIZ KASIK BATMASI BACAK VE VÜCUTTA GERİLMELER BULANTI BAŞ DÖNMESİ GİBİ BELİRTİLER ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİDİR BUNLAR GEBELİĞİN EN KISA DÖNEMLERİNDE HAREKETE GEÇEN BELİRTİLERDİR HADİ BAKALIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN ÖPTÜM SİZLERİa.s.:enbuyukkk:

Benim adetime 10 gün var.Adete 10 gün kala hangi belirtiler olur çok merak ediyorum.Lütfen cevaplayın.

VALLA CAN ADETE YAKIN BELİRTİLERLE GEBELİK BELİRTİLERİ HEP KARIŞIR HEMEN HEMEN İKİSİDE AYNI BELİRTİLERİ VERİR KARIN AĞRISI KASIK AĞRISI GÖĞÜS ŞİŞLİĞİ VE AĞRISI BU YÜZDEN ADETE YAKIN BELİLRTİLERLE GEBELİK BELİRTİLERİDE KARIŞIR AMA BUNLARIN İÇİNDE BULANTI BAŞ DÖNMESİ UYKU HALİ VE GARİP AŞ ERMELERİ GİBİ BELİRTİLER VARSA GEBELİĞE YORUMLANA BİLİR BU YÜZDEN BU GİBİ BELİRTİLER OLURSA GEBELİK ŞÜPHESİDE OLUŞUR AMA HEP TEKRARLADIĞIM GİBİ HER GEBE AYNI BELİRTİLERİ YAŞAMAYA BİLİR VEYA HİÇ BELİRTİDE YAŞAMADAN GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENEBİLİR BAZILARI İSE 1 BELİRTİ YAŞAYARAK BİLE GEBE OLDUKLARINI ÖĞRENE BİLİYO ÖPÜLDÜN:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…