Merhaba,
benİmde bİr sorum olacak cevap alırsam cok sevİnİrİm.......
Hemen hemen 4 aylık evlİyİm ve dogum kontrol hapı kullanıyorum......
Ama bu bİr kac gÜndÜr cok halsızım İkİ gÜndÜr de tansıyonum dÜŞÜyor
ve baŞım cok dÖnÜyor,uyumaya gİdİnce cok mİdem bulanıyor
ve aynadan kendİme bakınca sankı hamİleyİm cok ŞİŞkİnlİk de var karnımda.
Adetİmİ bİr hafta Önce gÖrdÜm ama dogum k.hapı kullanıyorum hamİle olmam mÜmkÜnmÜ aceba??????????????
Yardıma İhtİyacım var
benim psikolojik rahatsızlığım var :mymeka:
ama sende benden aşağı sayılmazsın naniknanik
MERHABA
Arkadaşlar bu belirsizlık beni delirtecek adetimi 4 gün var ama güyüslerim alev alev yanıyor iç çamaşırım bile beni rahatsız ediyor ayaklarım bu gibi kasıklarımda arda kramplar oluyor baş ağrılarım var ... İŞİN tuhaf yanı bunları her ay yaşıyor olmam dün idrar testi yaptım ama tek çızgi çıktı ama yinede bir ümit 1 yıldır korunmuyoruz
beni es geçmişsin:umursamaz:.zaten artık bıraktım bu işlerin peşini.ne yapalım artık zamana kalsınşutarafagitti
Bahtcım ben bisi sorcam ben adetimin 11. gunu dr a gittim yumurtama baktı sonra 13. gunu gittim catlamıs dedi ama biz 14. gunu calısabildik sence yumurtayı canlı yakalayabilmismiyizdir?
hayırlısı ile canım ya saglıkla sıhhatle insallah, Allah her isteyene hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Benim adetime 10 gün var.Adete 10 gün kala hangi belirtiler olur çok merak ediyorum.Lütfen cevaplayın.
slm arkadaşlar bişey sorcam baht ya 17. haftama girdim bebeğim çok az hareket ediyo normal mi dr salı günü gittim herşey normal çıktı ama benim içim rahat etmedi tabi bi sorayım dedim birazda kilom var
Tuğbacığım, benim karnımda kasıklarda ve sağ bacakta ağrı var.Ama göğüs ağrısı falan yok.Ya bilenler bize yardımcı olur musunuz lütfen?
Benim adetime 10 gün var.Adete 10 gün kala hangi belirtiler olur çok merak ediyorum.Lütfen cevaplayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?