Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

badegulcum uzulme be guzelim onemli olan hayırlısı ve saglıklı olması daha gencsin bu ay olmaz obur ay olur ne zamandır deniyorsun

ya çok moralim bozuk karnım çok ağrıyo kanda geliy 4gün geçmişti ne güzel of ya

CAN BOZMA MORALİNİ BU AY KIRMIZI GÖRDÜYSEN İŞALLAH ÖBÜR AYDA BEYAZI GÖRÜRSÜN MORALİNİ YÜKSEK TUT ÇIKMADIK CANDAN BİLE UMUT KESİLMEZKEN SEN NİYE UMUTSUZLUĞA KAPILIYOSUN ÖP.klava:

kötükedihüso uyuz oluyorum senin bu yaptıklarına sana daha önce bişey sormuştum hamile olduğum halde değil hayır demiştin bırak insanlarıda umutlandırma yada umutsuzluğa sokma :mymeka:

benim psikolojik rahatsızlığım var :mymeka:
ama sende benden aşağı sayılmazsın naniknanik

baht sana karsı bı tavrım yok ..begenmezsen gırmezsın tavrında hıc hos degıl..burda 20 gunden bahsetmıssın sonrada dogru okuyun dıyosun ..ben asaga yukarı 14 gun dedım dıyosun...burası hepımızın ortak alanı yanıs yazılmıs konuyu duzeltmek dıger okuyan arkadaslarımız ıcındı

aynen yazdıgın da boyle 14 gunu yanlıs yazmısım 17 demıssın...sen 20 gun ustunede koy dıyosun...oysa benım alper mumcunun sıtesınden alıp koydugum yazı 6 ıle 9 gun arası dıyo.10.gun en gec beta hcg kanda olur dıyo sen 20 gun dıyosun..farklı bısey yazmadım anlamaya calıssan ıyı olur dıyosun...acık acık soyle yanlıs bılgılenmısım dıye.sonucta sende yanlıs bılıyo olabılırsın.

ne yazdıgın belırtılere nede senın sahsıyetıne bısey demedım ben... ama dollenme 6.en gec 9. gun oluyo ..beta hcg de en gec 10.gun hormon salgılamaya baslıyo dıye doktor yazmıs.. sen 14 ve 17 gun dollenme oluyo ustunede 5 yada 7 gun koy dıyosun.. sımdı doktormu yanlıs senmı bunada bısey soylersen pes dıcem

slm baht arkadaşım,öncelikle şunu söyleyeyim sen burda insanlara tecrübelerini aktarmak istemişsin, bir kaç kişi çıkmış gereksiz yere sana sataşıyor bence hiç takma ve ne yazarlarsa yazsınlar cvp verme.o yazan kişileride tanımıyorum sizide tanımıyorum ama konu gereksiz yere başka yerlere kaymış.karşı çıkan arkadaşlar varsa girmesinler bu bölüme olsun bitsin.

şimdi soruma gelicem,ama biraz uzun :)cevap verirsen sevinirim.:bbo:

ben 5.ayın 25.inde 3 aylık korunma iğnesi yaptırdım.tam bir ay ara kanamam oldu,sonra 20 gün kanamam olmadı,tekrar başladı 20 gün sürdü ve bu arada da bütün vücudum inanılmaz derece döktü ve acayip bir kaşıntı yaptı.bu iğnenin yan etkisiymiş.cildiye doktoru öyle söyledi.benim sorunum 8. ayın 25.inde iğnenin günü bitti ve ben bir daha vurdurmadım.ve yaklaşık 2 aydır adet olamıyorum.bu arada da ilkin göğüslerimde aşırı hassasiyet oldu,miğde bulantısı,baş dönmesi,sigara içiyorum ondan tiksiniyorum,karnım ve kasıklarım çok ağrıyor,söylemesi ayıp çok fazla gaz problemim oluyor,tuvalete fazla çıkmaya başladım,sarımsı bir akıntı oluyor .çok yemek yemiyorum ona rağmen 3 kilo almışım.evde yapılan idrar testinden yaptım negatif çıktı.takdir edersiniz ki kafam çok karıştı hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum.sağlık sigortam olmadığı içinde dotora henüz gidemedim.bu arada sanırım şunuda belirtmeliyim.(eşim yurtdışında 1,5 aydır ilişkiyede girmiyorum doğal olarak :))) bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.

Arkadaslar hamle kalmak istiyoruz , gunleri sayıyoruz bir takım degisiklikler yasiyoruz bedenimizde, zırt pırt doktoru arayıp soramıyoruz bizde ne yapiyoruz burda bizim gibi insanlarla paylasiyoruz, bu sitenin amacıda paylasımdır, kimse dr luk sifa vericilik falan taslamamaktadir. ornegin ben asilama konusunda yeni yaptıracak arkadasların sorularına cevap veriyorum neden cunku basıma geldi olabildigince tecrubelerimi aktarıyorum, ama doktor degilim ve her bunye farklı benzerlikler olabilir ama kimse birebir aynı seyleri yasamaz.. baht arkadasımızda bizim endiselerimizi meraklarımızı dinliyor ve tecrubelerini bilgilerini paylasiyor.. kendini oldugundan farklı lanse ettigi veya bir tavırlara girdigide yok, burda yapilana kıymet vermeyen zaten sormaz paylasmaz.. O nedenle lutfen gereksiz polemiklere girmeyelim.. sadece saygı duyalım..

Konuyu buralara kadar getirdiğiniz için tebrik ederim. Paylaşılan sadece tecrübelerdir. Cevap beklediğiniz kişi uzman değildir ve sadece TECRÜBELERıNı paylaşmaktadır.

bahtcım dun dr gittim reglimin 8. gununde 13 mm bi yumurtam var :) :)

baht buralarda yok sanırım size sorayım kısalr ben adetıme 5 gun kala bugun kanda baktırdım negatif cıktı yumurtlamadan sonra 9 gun gectıı kesın yokmu gebelık

doktormu bu yaaa lmaz:

bakın arkadaşlar hiç kimsenin yazdıklarını ve düşüncelerini aşalayamazsınız baht sadece bildiklerini ve öğrendiklerini paylaşıyo işinize gelmiyosa girmez ve okumak zorunda kalmazsınız bu kadar insanın üstüne gidilmez ama ayıp denen bişey var okumak zorunda değilsin ve herkesin ondan bilgi alması seni neden bu kadar rahatsız ediiyo alan memnun satan memnun lütfen uzatmayın:CüvCüv::sm_confused:

Merhaba,

benımde bır sorum olacak cevap alırsam cok sevınırım.......
Hemen hemen 4 aylık evlıyım ve dogum kontrol hapı kullanıyorum......
Ama bu bır kac gÜndÜr cok halsızım ıkı gÜndÜr de tansıyonum dÜŞÜyor
ve baŞım cok dÖnÜyor,uyumaya gıdınce cok mıdem bulanıyor
ve aynadan kendıme bakınca sankı hamıleyım cok ŞıŞkınlık de var karnımda.
Adetımı bır hafta Önce gÖrdÜm ama dogum k.hapı kullanıyorum hamıle olmam mÜmkÜnmÜ aceba??????????????

Yardıma ıhtıyacım var

baht buralarda yok sanırım size sorayım kısalr ben adetıme 5 gun kala bugun kanda baktırdım negatif cıktı yumurtlamadan sonra 9 gun gectıı kesın yokmu gebelık

kesın yok dıyemen canım benım adetım 4 gun gectıkten sonra kanda cıktı adetımın gunu negatıf cıkmıştı gec dollenme olabılır hatta bu donem bıle hamıle kalabılırsın bazen gec yumurtlama olabılıo.

MERHABA
Arkadaşlar bu belirsizlık beni delirtecek adetimi 4 gün var ama güyüslerim alev alev yanıyor iç çamaşırım bile beni rahatsız ediyor ayaklarım bu gibi kasıklarımda arda kramplar oluyor baş ağrılarım var ... İŞİN tuhaf yanı bunları her ay yaşıyor olmam dün idrar testi yaptım ama tek çızgi çıktı ama yinede bir ümit 1 yıldır korunmuyoruz

CANIM KORUNMBA İĞNESİ BİR KRE DENEDİM YAN ETKİ YAPTI VE BİRDAHA YAPTIRMADIM BU YÜZDEN KORUNMA İĞNESİYLE İLGİLİ Bİ BİLGİM YOK NASIL YAN ETKİ YAPAR VEYA VÜCUTTA NSAIL TEPKİLER VERDİRİR BİLMEM AMA BELİRTİĞİN BELİRTİLERİN ÇOĞU AYNI GEBELİK BELİRTİLERİNE UYAN ŞİKAYETLERDİR İDRAR TESTİ BANA MESALA HEP YANLIŞ SONUÇ VERMİŞTİR VE TANIĞIM BİRÇOK KİŞİYE BU YÜZDEN İDRAR TESTİNE GÜVENMEM AMA KAN TESTİNİN EN GÜVENLİ VE KESİN SONUÇLAR VERDİĞİNE HEM FİKİRİM KENDİN BİLİRSİN AMA BENCE SENİN ACİLEN KAN TESTİ YAPTIRIP SONUCU ÖĞRENMEN EN GÜZELİ BU KADAR BELİRTİ VARSA GEBELİK KANDA MUTLAKA ÇIKAR HAYIRLISI HAKKINDA ÖP.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…