slm kizlar.benim son 3 ay adet gunum 20 agustos.18 eylul ve 16 ekim.normalde 13 kasim yeni adet gunum hesaplamalarda ole diyoo. tum adet belirtilerim var aama daha olmadim.yumurtlama gunum 15 gunumdu ama biz 13 gun beraber olduk esimle bidahada hic olmadik....sizce durmum ne yorumu olan varmiii.
evet cnm ben de merak ediyorum..bulantı varmıdır ki??kasıklarımda hafif ağrı ve bulantım var göğüsler de şiş..sen de ne gibi belirtiler var canm??
goguslerımde coook agrı var dokunamıyorum normal adet donemı bukadar agrımazdı
test yaptım 1.cızgı cıktı 2cı kısım cızgı seklınde degıl okısım komple kırmızı cıktı damla gıbı
acaba hamılemıyım arada kasık agrısı gırıp cıkıyor bıde belımde 2-3 gundur hafıf bı agrım var egılıp kalkarken belımı tutuyorum
yıne test yaaptım bu sefer cıft cızgı cıktııı
bakalım tehlıkelı olan su 3 ayı gecıreyyım bakalım
CANIM MERAK ETME BAZI BEBEKLER ANNE KARNINDA AZ VE YAVAŞ HAREKET EDERLER BAZILARIDA TAM TERSİ HİÇ DURMAZLHAR AMA KÖTÜ OLANI HİÇ HAREKET ETMEYEN BEBEKLERDİR BU YÜZDEN MERAK ETME BENİM KIZIM 1 AY HEMEN HEMEN ÇOK AZ DENİLECEK DERECEDE HAREKET ETMİŞTİ AMA DOKTOR BANADA SAĞLIKLI DEMİŞTİ HİÇ HAREKET ETMEZSE SORUN DUR BİZİM İÇİN DEDİ İLERLEYEN HAFTALARDADA HİÇ DURMADI OYNADI DURDU TABİ KALP ATIŞLARIDA NORMALSE DR. DEDİĞİ GİBİ SORUN YOKTUR ÖP.:CüvCüv:
hamilesinnn hayırlı olsun
belirtilerin nelerdi
[color="ındigo"]bahtım cok sevindim arkadasım, allah saglıkla hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin evladını.. Canım sende ne gibi belirtiler oldu..benim 28 kasımda reglim fakat kasıklarımda agrı var ve idrarım koyu ve tortulu.. Bekliyorum :)[/color]
bende de kasık agrısı var ama goguslerde sisme falan yok canım arada derinden sızlıyor ama dokununca falan acımıyor.. bende bu ay cok umutluydum dr yumurtalarıma bakarken sanki hamiel gibi hissediyordum kendimi.. aama goguslerimde sisme olmayınca acaba diyorum su an gerçi reglim 28 inde senin bile regl gecince sismis sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?