Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya çok moralim bozuk karnım çok ağrıyo kanda geliy 4gün geçmişti ne güzel of ya
kötükedihüso uyuz oluyorum senin bu yaptıklarına sana daha önce bişey sormuştum hamile olduğum halde değil hayır demiştin bırak insanlarıda umutlandırma yada umutsuzluğa sokma :mymeka:SENİN SAPLANTINI ANLAMIŞ DEĞİLİM YA ÇOK BOŞ Bİ HAYATIN VAR BULAŞACAK VE UĞRAŞACAK KİŞLER VE YERLER ARIYOSUN AMA BEN SENLE VAKİT HARCAMAYI BOŞ BULDUĞUM İÇİN SENİ YOK SAYIYORUM BİRDAHA BENİM SAYFAMA GİRME VE YAZI YAZMA EĞER DEVAM EDERSEN SENİN PSİKOLOJİK Bİ RAHATSIZLIĞIN OLDUĞUNU KABULLENİP ACIYIP SANA KARŞILIK VERMEYE DEVAM EDERİM ELİNE NE GEÇİYOR BİLMİYORUM BÖYLE SAÇMALAMAKLA BİLMİYORUM AMA SENİ TATMİN EDİYORSA DEVAM ET SEVİN SAÇMA SAPAN YAZI YAZMAYA DEVAM ET PSİKOLOJİNE İYİ GELECEKSE BANA GÖRE YOK Bİ PROBLEM :lepi:
baht sana karsı bı tavrım yok ..begenmezsen gırmezsın tavrında hıc hos degıl..burda 20 gunden bahsetmıssın sonrada dogru okuyun dıyosun ..ben asaga yukarı 14 gun dedım dıyosun...burası hepımızın ortak alanı yanıs yazılmıs konuyu duzeltmek dıger okuyan arkadaslarımız ıcındıCANIM SPERMİN YUMURTAYA ULAŞMASI 8 SAAT SÜRÜYO YUMURTAYA ULAŞTIKTAN SONRA BÖLÜNMHEYE GEÇİYO VE RAHİM YUVASINA YERLEŞİYO ORADA BÖLÜNMNEYİ BİTİRİNCE YUMUTADAN SIYRILIP YERLEŞİYO DÖLLENMESİ 14 VEYA17 GÜN SÜRÜYO BUNBDAN 5 VAYA7 GÜN SONRA HCG DEDİĞİMİZ SIVIYI HORMONU YAYIYO VÜCUDA DAHA SONRA DÖLLENME BİTİNCE YANİ 17 GÜN SONRA UFAK UFAK BELİRTİKLER GEBELİK BELİRTİLERİ VERMEYE BAŞLIYO TABİ HERKEZDE AYNI DEĞİL FARKLI BELİRTİLER VERİYO VEYA TAM TERSİ BELİRTİ YAŞANMIYO YUMURTA ÇATLAMASIDA KASIK BEL VE KARINA İĞNE BATMA HİİSİ VEREBİLİYO ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİDE BOL ŞEFFAF AKINTI KASIK BEL AĞRI VEYA BATMASI GİBİ BELİRTİLERİ YAŞATIYO TEKRARLIYORUM BELİRTİ YAŞAMAYAN BİR ÇOK GEBEDE VAR YANİ TAHMİNİ GÜNDEN 20 GÜN SONRA KAN TESTİYLE GEBELİK ÖĞRENEBİLİYO GARİP VE AKSİ DURUMLAR OLMADIKÇA ÖP.:lepi:
aynen yazdıgın da boyle 14 gunu yanlıs yazmısım 17 demıssın...sen 20 gun ustunede koy dıyosun...oysa benım alper mumcunun sıtesınden alıp koydugum yazı 6 ıle 9 gun arası dıyo.10.gun en gec beta hcg kanda olur dıyo sen 20 gun dıyosun..farklı bısey yazmadım anlamaya calıssan ıyı olur dıyosun...acık acık soyle yanlıs bılgılenmısım dıye.sonucta sende yanlıs bılıyo olabılırsın.CANIM BENDE FARKLI BİLGİ YAZMADIM ZATEN ANLAMAYA ÇALIŞIRSAN İYİ OLUR BEN OLABİLECEK KARŞILAŞTIĞIM VE DUYDUĞUM YAŞADIĞIM BELİRTİLERİ YAZIYORUM BENDE TAHMİNİ GEBELİK SAPTANILABİLECEK GÜNÜ OLARAK17 GÜN DİYE BELİRTTİM ZATEN BENİM AÇIKLAMAM YÜZEYSEL AMA DOĞRULUĞU OLAN Bİ AÇIKLAMADIR BEĞENMEZSEN OKUMZSIN OLUR BİTER YİNEDE ELEŞTİRİDİ OLSA İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER:lepi:
badegulcum uzulme be guzelim onemli olan hayırlısı ve saglıklı olması daha gencsin bu ay olmaz obur ay olur ne zamandır deniyorsun
doktormu bu yaaa lmaz:
baht buralarda yok sanırım size sorayım kısalr ben adetıme 5 gun kala bugun kanda baktırdım negatif cıktı yumurtlamadan sonra 9 gun gectıı kesın yokmu gebelık
slm baht arkadaşım,öncelikle şunu söyleyeyim sen burda insanlara tecrübelerini aktarmak istemişsin, bir kaç kişi çıkmış gereksiz yere sana sataşıyor bence hiç takma ve ne yazarlarsa yazsınlar cvp verme.o yazan kişileride tanımıyorum sizide tanımıyorum ama konu gereksiz yere başka yerlere kaymış.karşı çıkan arkadaşlar varsa girmesinler bu bölüme olsun bitsin.
şimdi soruma gelicem,ama biraz uzun :)cevap verirsen sevinirim.:bbo:
ben 5.ayın 25.inde 3 aylık korunma iğnesi yaptırdım.tam bir ay ara kanamam oldu,sonra 20 gün kanamam olmadı,tekrar başladı 20 gün sürdü ve bu arada da bütün vücudum inanılmaz derece döktü ve acayip bir kaşıntı yaptı.bu iğnenin yan etkisiymiş.cildiye doktoru öyle söyledi.benim sorunum 8. ayın 25.inde iğnenin günü bitti ve ben bir daha vurdurmadım.ve yaklaşık 2 aydır adet olamıyorum.bu arada da ilkin göğüslerimde aşırı hassasiyet oldu,miğde bulantısı,baş dönmesi,sigara içiyorum ondan tiksiniyorum,karnım ve kasıklarım çok ağrıyor,söylemesi ayıp çok fazla gaz problemim oluyor,tuvalete fazla çıkmaya başladım,sarımsı bir akıntı oluyor .çok yemek yemiyorum ona rağmen 3 kilo almışım.evde yapılan idrar testinden yaptım negatif çıktı.takdir edersiniz ki kafam çok karıştı hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum.sağlık sigortam olmadığı içinde dotora henüz gidemedim.bu arada sanırım şunuda belirtmeliyim.(eşim yurtdışında 1,5 aydır ilişkiyede girmiyorum doğal olarak :))) bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.