How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

slm kizlar.benim son 3 ay adet gunum 20 agustos.18 eylul ve 16 ekim.normalde 13 kasim yeni adet gunum hesaplamalarda ole diyoo. tum adet belirtilerim var aama daha olmadim.yumurtlama gunum 15 gunumdu ama biz 13 gun beraber olduk esimle bidahada hic olmadik....sizce durmum ne yorumu olan varmiii.

CANIM BEN İLK KIZIMDA HİÇ YUMURTLAMA GÜNÜ FALAN BİLMEZDİM HİÇTE UYGULAMADIM NE 2. ÇOCUĞUMDA NEDE 3. ÇOCUĞUM DA ALLAHIM NEZAMAN UYGUN GÖRDÜ OZAMAN KALDIM GEBE SANA DYCEM YUMURTLAMA GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA ÖNEMLİ Bİ YARDIMCI BELKİ AMA SEN OLURUNADA BIRAK YUMURTLAMA GÜNLERİNİDE YİNE İSTERSEN TAKİP ET AMA BANBA GÖRE HİÇ GÜN AY YIL FARK ETMEZ BENİM DÜŞÜNCEM ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN SANA CANNNN:Saruboceq::Saruboceq:

evet cnm ben de merak ediyorum..bulantı varmıdır ki??kasıklarımda hafif ağrı ve bulantım var göğüsler de şiş..sen de ne gibi belirtiler var canm??

CANIM SENİN CEVABIDA ESPRANZAYLA BİRLEŞTİRDİM SORULARINIZ AYNIYDI ÇÜNKÜ BU CEVAP İKİNİZİN SORUSUNUN YANITIYDI SENİ UNUTMADIM BİLESİN :lepi:

goguslerımde coook agrı var dokunamıyorum normal adet donemı bukadar agrımazdı
test yaptım 1.cızgı cıktı 2cı kısım cızgı seklınde degıl okısım komple kırmızı cıktı damla gıbı
acaba hamılemıyım arada kasık agrısı gırıp cıkıyor bıde belımde 2-3 gundur hafıf bı agrım var egılıp kalkarken belımı tutuyorum

goguslerımde coook agrı var dokunamıyorum normal adet donemı bukadar agrımazdı
test yaptım 1.cızgı cıktı 2cı kısım cızgı seklınde degıl okısım komple kırmızı cıktı damla gıbı
acaba hamılemıyım arada kasık agrısı gırıp cıkıyor bıde belımde 2-3 gundur hafıf bı agrım var egılıp kalkarken belımı tutuyorum

CANIM İDRAR TESTLERİNE GÜVEN OLMUYOR BİRAZ DAHA BEKLE TEKRARLA TESTİ İSTERSEN EVET CANIM HER GEBEDE BULANTI KUSMA OLMAYABİLİR OZAMANDA BAŞKA BELİRTİLER OLABİLİYO HER İNSAN FARKLI BELİRTİLER VEREBİLİYO AMA ÇOĞUNLUĞU BİLİNDİK VE DUYULMUŞ GEBELİK BELİRTİLERİ YAŞIYOR HAKKINDA HAYIRLISI ALLAH DUANI KABUL ETSİN İŞALLAH:Saruboceq:

bahtcım teşekkürler cnm..merak etme beni unutmadığını farkettim..bayanlar sakine kendimi de kattım:))))öptümmmmş şeker...

bu ayda beklenen regl gunume ki insallah gelmez :) 7 gun kaldı kızlar , 28 kasımda bakalım neler olacak .. belirti derseniz sadece kasıklarımda agrı var bazende goguslerimde hafif bir sızlama var, hadi hayırlısı :)

yıne test yaaptım bu sefer cıft cızgı cıktııı
bakalım tehlıkelı olan su 3 ayı gecıreyyım bakalım

slm arkadaşlar! benim bir sorum olacak lütfen yorumlarınızı beklıyorum. 1 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyorum. hiç ilaçda kullanmadım adetlerim duzenlidir 27 gundebir. yumurtlama dönemi sürecinde sağ kasıgımda ağrı bu çatlamaya dogru dahada şiddetleniyor o gun ilişkide bile acı çekiyorum. beraberlik sonrası 2 gun sonra sag kasıgımda batma ve gerilmeli agrı oluyor sanki iç çamaşırınn lastiği sıkar gibi. bu böle devam ediyor hooopp bi bakıyosun reglime1 hafta var yine aynı sağ kasıgımda agrı hamilede kalamıyorum ustune üstünlük bu agrıları çekıyorum. doktora gittim bazı bünyelerde olabilir dedi genel kan testi yaptı okadar.nedense hep sag tarafımda agrı oluyor zaten sagdaki yumurtam hep çatlıyo.. böle bir sorunla karşılasan oldumu....

CANIM MERAK ETME BAZI BEBEKLER ANNE KARNINDA AZ VE YAVAŞ HAREKET EDERLER BAZILARIDA TAM TERSİ HİÇ DURMAZLHAR AMA KÖTÜ OLANI HİÇ HAREKET ETMEYEN BEBEKLERDİR BU YÜZDEN MERAK ETME BENİM KIZIM 1 AY HEMEN HEMEN ÇOK AZ DENİLECEK DERECEDE HAREKET ETMİŞTİ AMA DOKTOR BANADA SAĞLIKLI DEMİŞTİ HİÇ HAREKET ETMEZSE SORUN DUR BİZİM İÇİN DEDİ İLERLEYEN HAFTALARDADA HİÇ DURMADI OYNADI DURDU TABİ KALP ATIŞLARIDA NORMALSE DR. DEDİĞİ GİBİ SORUN YOKTUR ÖP.:CüvCüv:

BAHT GEÇEN PAZARTESİ DAYANAMAYIOP DR GİTTİM ÇOK HAREKETLİ DEDİ AMA BEN HİÇ HİSSETMİYOM SONRAKİ GÜN ÇOK HAREKETLİYDİ YİNE KAÇ GGÜNDÜR HAREKET ETMİYO BAZEN ÇOK HAFİF SEYİRMELER OLUYO O KADAR
:CüvCüv::Saruboceq:

hamilesinnn hayırlı olsun :nazar:

belirtilerin nelerdi

goguslerım asırı hassas dokununca acıo
karnımda arada agrı var
kasıklarda arada agrı var
arada basım donuyor
bıde nıdem hep yanıyor ve solemesı ayıptır kabızlık olustu hıc olmazdı bende hadı hayırlısı benım sımdı cocugummu olucak ınanamıyorum hatta okadar ınanamıyorumkı dogumdan tırsan ben telasa dusmedım daha

CANLAR GÜZEL HABERıM VAR SıZE BU GÜN GÜNÜM GEÇELı SADECE 3 GÜN OLDU Bı ıDRAR TESTı YAPIYIM BAKIYIM DEDıM ÇIKMAZ YOKTUR DıYE DÜŞÜNÜRKEN DıKKAT 2 ÇıZGı ÇIKTI GEBEYıM ARKADAŞLAR HEPıNıZE HABER VERıYıM DEDıM YAKINDA KAN TESTıNE GDECEĞıM HEPıNıZE HAYIRLI HABERLER VERıRıM ıŞALLAH TERZı KENDı SÖKÜĞÜNÜ DıKEMEZ HESABI KENDı GEBELıĞıMıN FARKINA VARAMADIM ÖPÜYORUM SıZı:CüvCüv:

bahtım cok sevindim arkadasım, Allah saglıkla hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin evladını.. Canım sende ne gibi belirtiler oldu..benim 28 kasımda reglim fakat kasıklarımda agrı var ve idrarım koyu ve tortulu.. bekliyorum :)

[color="ındigo"]bahtım cok sevindim arkadasım, allah saglıkla hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin evladını.. Canım sende ne gibi belirtiler oldu..benim 28 kasımda reglim fakat kasıklarımda agrı var ve idrarım koyu ve tortulu.. Bekliyorum :)[/color]

canımkasıklarımda batma var sadece bir gün miğde bulantısı yaşadım oda hafif bi miğde bulantısı ete aş erdim nerdeyse kanlı kanlı yiyecektim en önemlisi ben taaaaaa 15 gün önceden ben hamileyim dedim hissettim arkadaşlar gülmüştü eşimde dahil ama şimdi haklıymışsın diyolar ha bide halsizlik var amva uyku yok en belirgini kasık batması bel ağrısı 2 ve3 gündürde göğüste ağrı ve şişlik bu kadar can ya daha fazlası olursa emin ol paylaşırım öp

bende de kasık agrısı var ama goguslerde sisme falan yok canım arada derinden sızlıyor ama dokununca falan acımıyor.. bende bu ay cok umutluydum dr yumurtalarıma bakarken sanki hamiel gibi hissediyordum kendimi.. aama goguslerimde sisme olmayınca acaba diyorum su an gerçi reglim 28 inde senin bile regl gecince sismis sanırım

ha bıde unuttum gÖĞÜs uÇlarımda renk aÇılımı var bÖyle pembemsı gıbı bı renk alıyo rengı aÇılıyo kası batması ve bacak aĞrımda oluyo bendekı belırtıler Şımdılık bÖyle bayram sonrası bıde kan testı yapıp kesınleŞtırıyım ayını gÜnÜnÜ hesaplattırıyım haberını verırım sızlere gebe kaldım dıye sızlerı unutmam sÖz hepınızı kocaman ÖptÜm unutmadan bı arkadaŞım gebe olduĞunu kaŞınmadan sonra ÖĞrenmıŞ duyulmuŞ bı belırtı deĞıl ama arkadaŞım vÜcudunun her yerının kaŞındıĞını sÖyledı Öyle bı belırtı olmuŞ kendınde ve sonra gebesın haberı gelmıŞ bı belırtı daha kaŞınıyorsanız buda bı belırtı olabılıyormuŞ ÖĞrenmıŞ oldum

baht yardimci olsan sevinirim. ben igne yaptirdim ve duphaston kullandim 3 gun gecikti ve karnim agriyo bende anlamadim adet agrisi na benziyo beklimde cok agri var göslerim her zamankine göre fazla agri yok ama arada ucunda sizi oluyo ama bi sn kadar

bende de kasık agrısı var ama goguslerde sisme falan yok canım arada derinden sızlıyor ama dokununca falan acımıyor.. bende bu ay cok umutluydum dr yumurtalarıma bakarken sanki hamiel gibi hissediyordum kendimi.. aama goguslerimde sisme olmayınca acaba diyorum su an gerçi reglim 28 inde senin bile regl gecince sismis sanırım

CANIM İLLA GÖĞÜS AĞRISI HEMEN ORTAYA ÇIKACAK DİYE BİŞEY YOK BUNDAN ÖNCEKİ GEBELİĞİMDE 2 AY SONRA GÖĞÜSLERİM AĞRIMIŞTI YANİ GÖĞÜS AĞRISI SONRADANDA ORTAYA ÇIKABİLİR İLLA GÖĞÜS AGRISI HEMEN OLACAK DİYEDE BİŞEY YOK SEN YİNE UMUDUNU KAYBETME BİLMİYORUM AMA BEN TEST YAPMADAN ÖNCE BİLE BEN GEBEYİM DİYODUM NASI ANLADIM BİLMİYORUM AMA O HİS İNSANA GELİYO Bİ ŞEKİLDE DİLERİM RABBİMDEN BÜTÜN İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA:Saruboceq:

Back