Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar benim adetımede 2 gun kaldı ıns olmam allahın ıznıyle kasık karın ve bel agrım 10 gun onceden nasladı ya delırcem allahım ıstıyen herkeze nasıp etsın amiiiinn
bende 9 haftalık hamileyim,çok takip ettim ne değişiklikler gözlerim diye regli olacakmışım gibi bekledim aynı belirtiler,sadece göğsümde sivilcelenmeler oldu,kasık ağrıları durduk yere değilde yatakta sağa sola dönerken ani bir karmp tarzında oldu.Burdan anladımki hamile olabilirim diye gerçekten çıktı.
merhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?
kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm:
aynen canım benimde öyle hatta eşime dedim ben adet olurken bile bu kadar sancı çekmedim diye bi geliyor bazen olduğum yerde kalıyorum inşallah bende hamileyimdir şafak 5 ama günler geçmiyor eğer değilsemde düşünmekten gecikicek biliorum...
canım öncelikle tebrik ederim...Allah analı babalı büyütmesi nasip etsin.bende hep erken olucam diyorum ama gelen giden yok çünkü her an adet olucakmış gibiyim inşallah bende hamileyimdir çünkü bu ağrılar bir umut oldu bana canım senin adetine kaç gün kala ağrımaya başlamıştı?benimde 4 gün var adetime inşallah hamileyimdir...:Saruboceq:
merhaba feros. ne oldu hamile misin diye merak ettim. ben de heyecanlı bi bekleyiş içerisine girdim çünkü.inşallah hayırlısıyla hamileyimdir.. sen de hamilesindir inşallahMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bayaa bir zamandır forumu netten takip ediyordum sonunda bende aranıza katıldım
19 aylık evliyim yaklaşık son 2 aydır çocuk çalışmalarına başladık ve niyet ettiğim günden beri yumurtladığım günler ve adet günlerimi not alıyorum adet döngüm 28 günde bir oluyor benim son adet olduğum tarih 26 şubattı ve ogünden itibaren sayınca 14,günüm yanı yumurtlama günüm 11 mart fakat biz yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girebildik (10/03/2011) ve yumurtlamadan sonra
(12/03/2011) girebildik fakat ilişkiden 7,8 gün sonra şiddetli kasık ağrıları çimciklenirmiş gibi yada batmalar oldu adetime 5 gün falan varkende bikini bölgemin üst kısmında iğne batmasıı gibi ağrılar ve kasıkalrımdada aynı şekilde oldu bu batmalar ilk zamanlarda olunca daha adetime var diyodum sonra çekilmeler falan olunca dikkat edilicek şekilde çekilmeler ve batmalar olunca çok dikkatimi çekti ilk defa böyle oluyorum bugun normalde adet olmam gerekiyordu halaa sağ kasıpım ara ara sancı yapıyor hafif akıntı var umarım hasta olmamm (( lütfen deneyimli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum ..
Kızlar ben de bu sabah ögrendim hamile oldugumu,o kadar mutluyum ki,inanamıyorumm hala:) ve asırı kasık agrılarım vardı 10 gündür felan her an regli olacakmısım gibi,bel ve bacak agrısı da dahil olunca fena oluyo walla,ama 3 günüm geçti test yaptım ve çift çizgisırnaşık şey Allah dileyen herkkese bu güzel duyguyu nasip etsinn