Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 17 yadır bebeek istiyom inş omuştur bu sefer. 5 gün var adete kasık ağrısı çok var mide de bulantı ve ağrı
kızlar merhaba ben de geldim aranıza
benimde bir sorum olacak 2 aylık evliyim eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. adetime 3-4 gün var ama 10 gündür kasıklarımda ağrı var bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. bir de iştahım arttı çok yiyorum artık. acaba hamilemiyim... yani hem istiyoruz hemde evliliğin tadını çıkaralım diyoruz... ne dersiniz? bu belirtiler için?
Bende hamileliğimi geçen hafta öğrendim çok yemek yemeye başlamıştım,kasık batması ara ara oluyordu ama adet tarihime 3-4 gün kala resmen bacağımdan kasığıma birşeyler çekildi bacağımı birşey çekiyordu bunu çok net hissettim bide bağırsak sorunum vardı öyle kolay kolay kabızlık çekmezdim onuda yaşadım ama tabi ihtimal vermedim meğesem hamileymişim,öyle bulantı falan olmadı 5. haftdayım çok şükür hala bulantı yok,birazcıkda gaz sorunu var.. kendini dinlemenin nasıl bişey olduğunu bilirim inşallah hamilesinizdir kızlar
canim bu kasik batmasi nasil bir sey ve tam olarak nerde? Benim zaten hemen hemen 7 gun agrisiz geciyor diger gunler nasil diyeyim elimde bir agri yok hissetmezsin kasik bolgem ole deil hep bir agri ya da gaz var. muayene oldum bisey cikmadi ama bilmiyorum...
canım mrb. Bende var yumurtlama zamanımdan berı devam edıyor sag tarafta bıcak batması gıbı 6 aylık evlıyım her ay olacak dıye beklıyorum ama hep kırmızılar geldı. Gecen ay cok kötü bıcak batması gıbı olmustu kesın hamıleyım demıstım ama degılmısım adetım 11 gun gecıktı zaten hamıleyım dıye gezıyordum malesef bu ay ınsallah olur gögüslerım de cok agrıyor senın ne tarafta var ?
kızlar lütfen tecrübeliler yazsın merakten ölecem yaaa (( çalışıyorum işime yoğunlaşamıyorum
arkadaşım bi kan testi yaptır bende aynniydim ve 1 hafta önce öğrendim ki hamileyimmerhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?j
kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm:
Arkadaslar yumurtlama gununden iki gun once esimle birliktelik oldu ve su an yumurtlama gunumun 3. Gunu sag kasigimda adet olacakmis gibi agri var neden ?