- Konu Sahibi meleğimsin
canim yazilarini kac gundur takip ediyorum bence hamilesinnn benimde 9 gu var adetime sag kasigim cok agriyo arada birde bulantim var arada ama bu ay goguslerim hic sismedi onceki aylarda cok siserdi bekliyorum bir umut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?
kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm:
ben oncamed yapmıştım cnm eczanede varr sor bi fiyatıda 5 yada 3 buçuk ytl gibi olması gerek...işte bende silik çizgiyi gösteren test oydu....benmde adet 6 gün geçti ama aynı adet ağrısı gibi ağrım var testte de öyle belli belirsiz çizgi çıkınca adet gelir diye kanda yaptırmadım...ama burda arkadaşları okuyorum şimd hamişkende adet ağrısı benzer ağrı oluyormuş benimde göbeğimin alt kısmı orda sabit bazen cinsel organıma bacaklara vuruyor ağrı böyle bişey arada oluyor bazen hiç anlaşılmaz derece kadar azalıyor bazen çok... tamam diyorum gelicek ama krem rengi gibi bi akıntı geliyorrr :uhm:
merhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? Yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?
Kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm: