- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi meleğimsin
Hamilelik kaynakli mi acaba hadi bakalim insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de adetime 17 gun var akintim sumuk gibi ve adet.olucak misim gibi kasiklarim agriyo gaz sikismam cok var normalde adet olucagim gun kasiklarim agrirdi ve hastalanirdim bu normal degil hic yasamamistim.
kızlar bizim de ilk denememiz geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım son adet tarihim 10 kasım. geçen hafta göğüs uçlarım çok acıdı,sıcak basması mide yanması oldu ama bu hafta göğüslerimdeki acı geçti gibi. adet olacakmışım gibi ağrılar var ama daha şiddetli ve batma şeklinde haftasonu hasta olmayı bekliyorum ama inşallah olmam. benim gibi hap bırakıp bunları yaşayanlar oldu mu? yoksa hamilelik belirtisi mi?
Hamilesin sakın ilaç kullanma. Hemen kan testi yaptır. Hayırlı olsun şimdiden.Kizlar size bir sorum var benim adetim geceli 13 gun oldu ve adetmisim gibi kasik agrilarim var belim agrior .. Cok cabuk acikiyorum ve cok yorgun hissediorum .. Evlenmeden once duzensizligim vardi acaba oylemi oldu diordum hap kullanmak icin test yaptim ilk once ama testte hamile ciktim resimdeki gibi ama tekrar test yaptim bu seferde silik bir sekilde cikti ama cok belirgin deil cizgileri size hamişmiyim ben yarin doktora gidicem ama korkuyorum esim cok istiyor bebis rabbim istiyen herkese nasip etsin
Hamilesin sakın ilaç kullanma. Hemen kan testi yaptır. Hayırlı olsun şimdiden.
İstemiyormusun bebiş? Hakkında hayırlısı olsun.Amerikada yasiyorum oyle gidip hemen kan testi yaptiramiorsun malesef ... Gercektende oylemiyimmm korkuyorum ikinci testi yapmaya
Istiyorum ve cok sukur hamileyim .... 6 haftalikİstemiyormusun bebiş? Hakkında hayırlısı olsun.