- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
Papatyam, sen yurtdisin damisin?TURKIYE demi?Amin canim ne derler sabr eden dervish muradina ermish Allah hepimizin kucağını hayirli evlatlarla doldursun inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Papatyam, sen yurtdisin damisin?TURKIYE demi?Amin canim ne derler sabr eden dervish muradina ermish Allah hepimizin kucağını hayirli evlatlarla doldursun inşAllah
Ben azeriyim canim Bakuda yashiyorum☺Papatyam, sen yurtdisin damisin?TURKIYE demi?
Erken gebelik testimi yaptınBenmde bata 7gun var sabh test yaptim ama negatif sizfe erkenmi yaptim bazi belirtilerde var ama pskolojikmi sizce
Hayir normal kaset testErken gebelik testimi yaptın
Canimsin Yazis seklinden anladim TURKIYE de olmadigini.Ben azeriyim canim Bakuda yashiyorum☺
Ben erken yaptım 4 gün bar adetime negatif cıktıHayir normal kaset test
Tekrarladinizmi daha sonra yoksa adet oldunuzmjBen erken yaptım 4 gün bar adetime negatif cıktı
Yaa oylemiaslinda dilimiz ayni gibi , kardeshiz zatenCanimsin Yazis seklinden anladim TURKIYE de olmadigini.
Tabiki kardesiz Azerbaycan bizim CANIMIZ yaaTURKIYE kendi evim, Azerbaycan kardesimin evi derim her zaman. Benim bi tane Sevda ablam var Baku den gelin gelmisti , kendi akrabalarimdan bin kat daha yakinim gibidir. Cansiniz cannn .Yaa oylemiaslinda dilimiz ayni gibi , kardeshiz zaten
Sizde bizim icin öylesiniz canim Türkiye bizim büyük kardeshimizTabiki kardesiz Azerbaycan bizim CANIMIZ yaaTURKIYE kendi evim, Azerbaycan kardesimin evi derim her zaman. Benim bi tane Sevda ablam var Baku den gelin gelmisti , kendi akrabalarimdan bin kat daha yakinim gibidir. Cansiniz cannn .
Sizde bizim icin öylesiniz canim Türkiye bizim büyük kardeshimiz
Yok olmadım hatta teste baktıgımda sonra silik çizgi oluşmusTekrarladinizmi daha sonra yoksa adet oldunuzmj
Erken gebelik testinde sonrada silikleşse kuruma izimi oluyor
Çizgiyi gördünmüCanim bidaha tekrarla testi azcıkta olsa koyulaşma olucakdır gebelik varsa
Evet canim gördüm ama kurumamı hamilelikmi anlaşılmiyo bak canim kendi testlerimi aticam belki bi yardimi dokunurÇizgiyi gördünmü