Yok daha 5 gün varAdetin gecdimi canim? Negatife benziyor maselef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha 5 gün varAdetin gecdimi canim? Negatife benziyor maselef
O zaman umut var canim birazcikda sabr et❤Yok daha 5 gün var
Adetin hangi gün cnmBende yarin 14 gun oluyor 12 gunu yapdim cok silik cıkdı bendede böyle çıkar inşAllah
Aynen cnm umut varO zaman umut var canim birazcikda sabr et❤
İnşallah dua edin neolur nezmn yapayım yarın erken gebelik testi yapsamAynen cnm umut var
Bı yap bakalmİnşallah dua edin neolur nezmn yapayım yarın erken gebelik testi yapsam
Tamam cnm yarın sabah yapıcaz inşallahBı yap bakalm
Yarin sabah bende yapicam cok heyecanliyim inşallah guzel sonuclar alırızTamam cnm yarın sabah yapıcaz inşallah
Haber ver bize cnmTamam cnm yarın sabah yapıcaz inşallah
Tamam cnm inşallah bolca dua edicem sizlerde edermisin inşallahHaber ver bize cnm
İnşallah cnmYarin sabah bende yapicam cok heyecanliyim inşallah guzel sonuclar alırız
Cadisin yaaahemde tatlisindan.oh ilac gibi geldin , gece gece,coookkkkkk mutlu oldum.Allah cc tamamina erdirsin gùlùm dur buay bende pik gununde durayim , belkide pùf noktasi budur he?Sanırım tuturmusum
Yaptım test sabahı zor ettim ama hüsran negatifHaber ver bize cnm
Merhaba canım adetine daha var belkide geç döllenme olmuşdur üzülme kuzumYaptım test sabahı zor ettim ama hüsran negatif
Valla cnm bilemedim ki puf noktası o mu ama enfeksiyon tedavisi çok iyi geldi rabbim hepimize nasip etsinCadisin yaaahemde tatlisindan.oh ilac gibi geldin , gece gece,coookkkkkk mutlu oldum.Allah cc tamamina erdirsin gùlùm dur buay bende pik gununde durayim , belkide pùf noktasi budur he?
İns gelecek ay olur normalde varmı bı sknti yoksa sebepsiz mi olmuyoYaptım test sabahı zor ettim ama hüsran negatif