İnşallahİns gelecek ay olur normalde varmı bı sknti yoksa sebepsiz mi olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahİns gelecek ay olur normalde varmı bı sknti yoksa sebepsiz mi olmuyo
Bilmem içimden var gibi geliyordur cnmMerhaba canım adetine daha var belkide geç döllenme olmuşdur üzülme kuzum
Hayırlı olsun kuzum rabbim saglıklı kucağına aşamayı nasip etsin çok sevindim
İnşallah vardir canim ben önceki hamileliyimde yumurtlamadan 10 gun kadar sonra yapdigimda bembeyazdi cok ağlamışdım cunki olacagina cok inaniyodum yinede inancimi kayb etmedim namaz kildim aglayarak istedim rabbimden ezan okunurken dua etdim ve 1 hafta sonra yapdigimda net 2 cizgi çıkdı, devam etmesede bana cok iyi geldi duşuk yapincada uzulmedim hep hayirlisini istedim ve 3 aydan sonra qaliba yine hamileyim 15 aydi denediyimiz . Demem o ki canim bol bol dua et yurekden inan rabbim er gec nasibinde varsa ol diyecek uzun oldu ama üzülmenize dayanamiyorumBilmem içimden var gibi geliyordur cnm
Ve ben ilk adet gördüyüm günden ilaçsız adet olamiyorum yani 12 yaşımdan 20 yaşıma kadar kendi kendime hiç adet olmadım evlendikten sonra ilaçla oluyordum ama çok şükür buna rağmen hamile kalmak oluyormuşİnşallah vardir canim ben önceki hamileliyimde yumurtlamadan 10 gun kadar sonra yapdigimda bembeyazdi cok ağlamışdım cunki olacagina cok inaniyodum yinede inancimi kayb etmedim namaz kildim aglayarak istedim rabbimden ezan okunurken dua etdim ve 1 hafta sonra yapdigimda net 2 cizgi çıkdı, devam etmesede bana cok iyi geldi duşuk yapincada uzulmedim hep hayirlisini istedim ve 3 aydan sonra qaliba yine hamileyim 15 aydi denediyimiz . Demem o ki canim bol bol dua et yurekden inan rabbim er gec nasibinde varsa ol diyecek uzun oldu ama üzülmenize dayanamiyorum
Çok şükür cnm benim çok sevindimVe ben ilk adet gördüyüm günden ilaçsız adet olamiyorum yani 12 yaşımdan 20 yaşıma kadar kendi kendime hiç adet olmadım evlendikten sonra ilaçla oluyordum ama çok şükür buna rağmen hamile kalmak oluyormuş
Çok şükür cnm benim
Hangimizin canim?Hafif gorunuyo belkide hamilesin kaç günün var adetine
Benmde bata 7gun var sabh test yaptim ama negatif sizfe erkenmi yaptim bazi belirtilerde var ama pskolojikmi sizceO zaman umut var canim birazcikda sabr et❤
Nasil soylemez dr bisey yaa.Bazen diyorum bi dan anlamiyolar.Bende kontrole gitmistim, ooooo, Hersey cok iyi , cok guzel cok saglikli ! Nolduuuuu ? 5gun sonra kalbi durdu.Bende yapdim yine silik çıkdı ama doktor kesin bişey söylemedi
Papatyam sen gulum. Senin test pozitifHangimizin canim?
Erken yapmışsın canim birazcikda sabr et ,hangi belirtilerin var?Benmde bata 7gun var sabh test yaptim ama negatif sizfe erkenmi yaptim bazi belirtilerde var ama pskolojikmi sizce
Bel agrisi akinti fazlaca gogus ucu hassasiyeti gerginlik bazen sicak basmasi bazen karinda ve kasikta kasilma ve minik harketlilikErken yapmışsın canim birazcikda sabr et ,hangi belirtilerin var?
Ya cok üzüldüm canim(( benim dr. qaliba boşuna umutlanmayim diye bişey sölemedi biraz bekle sonra kanda bakalim dediNasil soylemez dr bisey yaa.Bazen diyorum bi dan anlamiyolar.Bende kontrole gitmistim, ooooo, Hersey cok iyi , cok guzel cok saglikli ! Nolduuuuu ? 5gun sonra kalbi durdu.
Bel agrisi akinti fazlaca gogus ucu hassasiyeti gerginlik bazen sicak basmasi bazen karinda ve kasikta kasilma ve minik b
Belirtiler hamilelik belirtileri gibi cnm inşallah öyledirBel agrisi akinti fazlaca gogus ucu hassasiyeti gerginlik bazen sicak basmasi bazen karinda ve kasikta kasilma ve minik harketlilik
Canim daha sonra hamile kaldinmi?Nasil soylemez dr bisey yaa.Bazen diyorum bi dan anlamiyolar.Bende kontrole gitmistim, ooooo, Hersey cok iyi , cok guzel cok saglikli ! Nolduuuuu ? 5gun sonra kalbi durdu.
Yok gùlùm ya, o kurtaj dan sonra Karin icinde yapisikliklar olmus.Ameliyat oldum Rahim tupler yumurtaliklar kontrol edildi yapisikliklar temizlendi.Eylul den beride ovitrelle, asilama, bu ay yine ovitrelle Denedim olmadi. Yarin tekrar gonalf baslicam, Rabbim ne zaman Kûn fe yekûn derse bekliyorum.Ben 9ayda bu kadar daraldim.yillardir bekleyenlere sabir versin Rabbim. Bizi bu yollarda sùrùndùrmesin.Canim daha sonra hamile kaldinmi?
Amin canim ne derler sabr eden dervish muradina ermish Allah hepimizin kucağını hayirli evlatlarla doldursun inşAllahYok gùlùm ya, o kurtaj dan sonra Karin icinde yapisikliklar olmus.Ameliyat oldum Rahim tupler yumurtaliklar kontrol edildi yapisikliklar temizlendi.Eylul den beride ovitrelle, asilama, bu ay yine ovitrelle Denedim olmadi. Yarin tekrar gonalf baslicam, Rabbim ne zaman Kûn fe yekûn derse bekliyorum.Ben 9ayda bu kadar daraldim.yillardir bekleyenlere sabir versin Rabbim. Bizi bu yollarda sùrùndùrmesin.