28 yaşındayım geçen sene ocaktan beri deniyoruz bu ay rahim filmi çekildim artıkSende benim gibi bayadır deniyorsun anlaşılankaç yaşındasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşındayım geçen sene ocaktan beri deniyoruz bu ay rahim filmi çekildim artıkSende benim gibi bayadır deniyorsun anlaşılankaç yaşındasın
Predictor early demi gördünüz yalancı pozitifiAhh bende daha önce o testte yalancı pozitif gördüm hala daha saklarım![]()
Neden öyle dediniz predictorda yalancı olmuyor diye biliyorum amaBu testler yalanci pozitif kizlar
Bende 29 yaşındayım bizimde eylülde 1 sene dolu denemeye başlayalı sonra geçen sene eylülde rahimde polip olduğunu öğrendim aralıkta polip ameliyatı oldum bu ay tekrar denedik. Geçenki yalancı pozitifim duratest diye bir markaydı28 yaşındayım geçen sene ocaktan beri deniyoruz bu ay rahim filmi çekildim artık
Reglime 5 gün vardı sonra gün gün çizgiyi takip ettim koyulaşma olduğunu anlar anlamaz kan verdimSiz kaç gün önceden öğrenmiştiniz
İnşallah benim de öyle olur Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallahReglime 5 gün vardı sonra gün gün çizgiyi takip ettim koyulaşma olduğunu anlar anlamaz kan verdim![]()
İnşallah benim ilk çizgim sizinkinden bir tık daha silikti hattaİnşallah benim de öyle olur Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallah![]()
Benim testimle aynı markaymış, benimkide duratestti yalancı pozitif demekkiBende 29 yaşındayım bizimde eylülde 1 sene dolu denemeye başlayalı sonra geçen sene eylülde rahimde polip olduğunu öğrendim aralıkta polip ameliyatı oldum bu ay tekrar denedik. Geçenki yalancı pozitifim duratest diye bir markaydı
Tam sana yazıyordum canım bende aynı böyle hafif silik çizgi predictor early ile öğrendim 2 gün önce var bende dicektim 35 çıktı benimdeKızlaaaar kan sonucum çıktı 8.04çok çok yeni dua edin lütfen düzenli artsın çok tuhaf hissediyorum şu an lütfen dua edin benim için
![]()
Bende hamilemiyim değil miyim düzenli artacak mı sevinemedim bile çok erken öğrendiğimiz içinKızlaaaar kan sonucum çıktı 8.04çok çok yeni dua edin lütfen düzenli artsın çok tuhaf hissediyorum şu an lütfen dua edin benim için
![]()
Benimde duratestti silik pozitif çıktı ertesi gün başka marka ile yaptım ondada silik pozitif çıktı ve ben ilk defa erken gebelikte çift çizgi gördüm olmasa çıkmaz dı bence başka marka ile tekrar deneyinBenim testimle aynı markaymış, benimkide duratestti yalancı pozitif demekki
Hayırlı olsun sağlıcakla olsunKızlaaaar kan sonucum çıktı 8.04çok çok yeni dua edin lütfen düzenli artsın çok tuhaf hissediyorum şu an lütfen dua edin benim için
![]()
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBende hamilemiyim değil miyim düzenli artacak mı sevinemedim bile çok erken öğrendiğimiz için![]()