Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence moralinizi bozmayın. Hiç bir belirtisi olmayan arkadaşlarında hamile haberlerini aldık.Esma bende 8 gunumdeyim. Ama hiçbişey hissediyorum artık. Hayırlısı
Nasıl silik canım foto atsana..5.gun embriyosu 20 kasim cuma gunu transfer edildi. Bugun 3 gun idrar testi yaptim silik dayanamadim napim
Evet var canım hayırlı olsun nerde oldu transferin? Belirtilerin varmıydı? Çok erken öğrenmişsin.. Darısı başıma inşallahhhhhIlk resim dun yaptigim ikincide bugun yaptim
Adana kisla baskent hastanesi cnm dr erhan simsek ..valla bu gune ladar bi belirtim yok kasik batmasi falan yok .fakat as erdim resmn tursu ve eksiye .sabah kahvaltida tirsu yiyorum belkide pskolojik kesin hamilemiyim bilmiyorum.ve asiri gaz sorunum var ..transferden sonra gunluk ceviz kayisi ananas kuru uzum yedim.ayrica soya sutu ictim.isallah tutmustur ve hamileyimdir..ve hepimiz guzel haber aliriz isallahEvet var canım hayırlı olsun nerde oldu transferin? Belirtilerin varmıydı? Çok erken öğrenmişsin.. Darısı başıma inşallahhhhh