- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma ben 25 eylülde 8+4 kürtaj oldum kalp atışı olmadı tekrar başladım denemelerime hayırlısı artıkEvet ben hamileyim 5 haftalık olduk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma ben 25 eylülde 8+4 kürtaj oldum kalp atışı olmadı tekrar başladım denemelerime hayırlısı artıkEvet ben hamileyim 5 haftalık olduk :)
Amin canım sen de en kısa zamanda tekrar güzel haberi alırsın inşallah :)Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma ben 25 eylülde 8+4 kürtaj oldum kalp atışı olmadı tekrar başladım denemelerime hayırlısı artık
Merhabalar arkadaşım ,sevgili meslektasım .oncelıkle bebeğin hayırlı olsun tebrık edıyorum.5ay önce bir zorunlu kürtajım oldu kalp atışı olmadığından .o zamandan bu yana ovulasyon testıyle uğraşıyorum ama malesef başarılı olamadık .tum testlerı yaptırdık her şey harıka benım de esımın de .hsg dahı cektirdim .sureci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım ve Dr takıbi ile ilıskı oldu ,çatlatma iğnesine gerek duymadı.4veya 5inde yumurtam çatladı :1,3,5ve 6sında ılıskı oldu .bugun yumurtlamamın uzerınden tahmını 7gün geçti .yani reglıme 6-7gün var .kan testi verdim sonuç negatif .sence erken mıydı? Çok umutlanmıştım bu ay klomen De kullandım diye ve Dr kontrolü ile diye senın 15cıktıgında regle kaç gün vardı tam olarak ?Merhaba arkadaşlar. Bu süreçte bu forumda o kadar çok araştırma yaptım ki ben de pozitifi görünce kendi sürecimi paylaşmak istedim araştıranlara umut olsun diye :)
Laboquick ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim 23 Ekim'de pik oldu 25 Ekim'de çatladı. O günleri değerlendirdik. 27 Ekim'de sol kasığımda ağrılar başladı. Gün geçtikçe şiddetlendi hatta 29 Ekim'de bütün gün yattım ani hareketlerimde çok ayakta kaldığımda yüksek yerlere uzandığımda aşırı sancım oluyordu. 29 Ekim resmi tatil olduğundan evdeydim sürekli uzandım. O günden sonra da her gün sancım oldu sabahları iyi kalkıyordum ama gün içinde (öğretmen olduğum için) sürekli ayaktayım ve ağrım artıyordu. Akşamları ayaklarımı uzatıp dinlenince geçiyordu.
Bunun yanı sıra 28 Ekim'de gögüslerim acımaya başladı, özellikle uçları. Gün geçtikçe arttı. Bu pazartesiden itibaren ( 2 Kasım) kıyafetlerim bile değse aşırı canım yanıyordu şüphelenmeye başladım o yüzden. Ayrıca bazı günlerde midem yanıyordu. Bunların dışında bir belirtim yoktu.
3 Kasım Salı günü yani yumurtlamadan tam 10 gün sonra iş çıkışı eve geldiğimde idrar testi yaptım (tuvalete gitmemiştim okulda) hayali bir çizgi çıktı yani böyle görmeye çalışırken kör oluyorsun :) İçime doğdu sanırım kalkıp kan vermeye gittim. Kanı verdim eve geldim nasılsa bir şey çıkmayacak diye. Çünkü BAT 8 Kasım Pazar günü yani adetime daha 5 gün vardı. Sonra telefondan internet sitesine girip sonucuma baktım 15 beta hcg ile kocaman POZİTİF yazıyordu :) Betam daha 15 iken idrar testinde o çizgiyi nasıl farkedebildim bilmiyorum. Ertesi gün yani BAT'a 4 kala sabah ilk idrarla test yaptım yine, zorla görülebilecek bir çizgi çıktı. Bu sabah (BAT'a 3 kala) yine ilk idrarla test yaptım bu sefer net görülebilen silik çizgi çıktı. Bugün iş çıkışı gidip kan vereceğim yine betam ikiye katlanmış mı diye.
Şu anda sol kasığımda sancı ve göğüs ağrısı dışında hiç bir belirtim yok. Zaten daha erken diğerleri için :)
Benim sürecim bu şekilde, inşallah herkes o çift çizgiyi görme mutluluğunu yaşayabilir ben hala hamile olduğuma inanamıyorum :)
Meleğini bekleyen ve bu süreçle ilgili soruları olan arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim bildiğim kadarıyla :)
Sanırım erkendi benim yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmişti beta 15 çıktığında adetime de 5 gün vardı ama herkeste farklı olabiliyor çoğu kişide adeti geçmeden çıkmıyor diye biliyorum inşallah siz de pozitifi görürsünüz :)Merhabalar arkadaşım ,sevgili meslektasım .oncelıkle bebeğin hayırlı olsun tebrık edıyorum.5ay önce bir zorunlu kürtajım oldu kalp atışı olmadığından .o zamandan bu yana ovulasyon testıyle uğraşıyorum ama malesef başarılı olamadık .tum testlerı yaptırdık her şey harıka benım de esımın de .hsg dahı cektirdim .sureci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım ve Dr takıbi ile ilıskı oldu ,çatlatma iğnesine gerek duymadı.4veya 5inde yumurtam çatladı :1,3,5ve 6sında ılıskı oldu .bugun yumurtlamamın uzerınden tahmını 7gün geçti .yani reglıme 6-7gün var .kan testi verdim sonuç negatif .sence erken mıydı? Çok umutlanmıştım bu ay klomen De kullandım diye ve Dr kontrolü ile diye senın 15cıktıgında regle kaç gün vardı tam olarak ?
Benimde 12 Kasım peki nezmn bakıcaz test olarak inşallah rabbim gönlümüze göre verirBenim de bat 12 kasım. Değerlendirdim ama nedense umudum yok bakalım hepimiz için hayırlısı olsun bacılar
Benimde 12 Kasım peki nezmn bakıcaz test olarak inşallah rabbim gönlümüze göre verir
Benimde yumurtlama günü 12 Kasım kaçhün sonrasında bakılıyor testeben regl olmadım ama testte de negatif çıktı. Bilmiyorum ki sen yap olmadıysan belki hamilesindir
12 kasım derken dün müydü yani, yumurtlamadan 10-11 gün sonra kanda çıkar diyorlar daha geç çıkan da var tabi.Benimde yumurtlama günü 12 Kasım kaçhün sonrasında bakılıyor teste
Ben 24lü almıştım ovulasyon testini adetim bittiği gün yapmaya başladım her gün gün içinde yaptım sabah idrarıyla olmuyor gün içinde de son 1 2 saatte su içmedim 2 3 saat de en az tuvaletimi tutup öyle yaptım hep. Ben cuma akşamı pik gördüm, cumartesi hala pikti hem sabah hem akşam yaptım çatlamayı kaçırmayayım diye. Pazar sabahı baktığımda çatlamıştı. Yani cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı yumurtam ben sadece cumartesi ilişki yaşadım.merhaba öncelikle hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Bende 1 seneden fazladır her ay femara kullandım arada çatlatma iğneleri ve sürekli doktorda yumurta takibi yaptırdım ve artık sinir sistemim çöktüğü için doktor bir süre kendin takip yap ovulasyon testi dene dedi. Ben iki taraftanda pko um çok fazla yumurtam var ama en fazla 2 tanesi büyüyü çatlasada bir türlü döllenmiyor. ' normal gebelik geçirdim 2 side düştü + 1 kimyasal..ayın 5 inde regli oldum 8 inde bitti bende ovulasyon testi aldım medi birşeydi adı içinde 5 adet varmış. İnternetten araştırdım 11 gun sonra 5 gun ust uste yap diyenler var. 5. gununden sonra yap diyenler var. pik olduktan sonra 24-36 saat içinde yumurta çatlıyormuş. pik gördüğüm gun birliktelik yetermi? ve kimisi akşam 8 den önce yap sıvı tüketmemiş ol diyor. Kimisi en geç 10 da yap.Siz nasıl yaptınız acaba
Evet dündü 29 renglm sizce nezmn test yapayım12 kasım derken dün müydü yani, yumurtlamadan 10-11 gün sonra kanda çıkar diyorlar daha geç çıkan da var tabi.
Bende seninle aynı durumdayım. Bat 19 kasım bakalim. Sen de var mi güzel haberler?Ben 24lü almıştım ovulasyon testini adetim bittiği gün yapmaya başladım her gün gün içinde yaptım sabah idrarıyla olmuyor gün içinde de son 1 2 saatte su içmedim 2 3 saat de en az tuvaletimi tutup öyle yaptım hep. Ben cuma akşamı pik gördüm, cumartesi hala pikti hem sabah hem akşam yaptım çatlamayı kaçırmayayım diye. Pazar sabahı baktığımda çatlamıştı. Yani cuma cumartesi pik yaptı pazar çatladı yumurtam ben sadece cumartesi ilişki yaşadım.
Bende doktor kontrolünde klomen desteği ile felan 3 ay denedim olmadi. Bu ay doktora girmedim. Doktor kelimene bile gerek yok olur felan demişti büyüklük ve çatlama vs iyi dedi hep.Merhabalar arkadaşım ,sevgili meslektasım .oncelıkle bebeğin hayırlı olsun tebrık edıyorum.5ay önce bir zorunlu kürtajım oldu kalp atışı olmadığından .o zamandan bu yana ovulasyon testıyle uğraşıyorum ama malesef başarılı olamadık .tum testlerı yaptırdık her şey harıka benım de esımın de .hsg dahı cektirdim .sureci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım ve Dr takıbi ile ilıskı oldu ,çatlatma iğnesine gerek duymadı.4veya 5inde yumurtam çatladı :1,3,5ve 6sında ılıskı oldu .bugun yumurtlamamın uzerınden tahmını 7gün geçti .yani reglıme 6-7gün var .kan testi verdim sonuç negatif .sence erken mıydı? Çok umutlanmıştım bu ay klomen De kullandım diye ve Dr kontrolü ile diye senın 15cıktıgında regle kaç gün vardı tam olarak ?
Ben de laboquick kullanmıştım evet ikisi de aynı kırmızılığa ulaştığında pik oldu demek yani yumurta bir iki gün içinde çatlayacak. Sürekli test yapmaya devam ederseniz T çizgisi biraz silikleştiğinde yumurtanın çatladığını anlayabilirsiniz.Benim kullandığım ovulasyon testinde t çizgisi c den koyu olduğunda 24-36 saat içinde yumurtlamanız olcak demektir yazıyor. Laboquick markası. Acaba biz yanlış mı kullanıyoruz? Yumurta çatladı sandığımızda acaba yumurtlama mı oluyor
Evet 5 haftalık hamileyim ben :) Benim bat 8 kasımdı.Bende seninle aynı durumdayım. Bat 19 kasım bakalim. Sen de var mi güzel haberler?
Ben de laboquick kullanmıştım evet ikisi de aynı kırmızılığa ulaştığında pik oldu demek yani yumurta bir iki gün içinde çatlayacak. Sürekli test yapmaya devam ederseniz T çizgisi biraz silikleştiğinde yumurtanın çatladığını anlayabilirsiniz.
Oy maşallah rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmen için yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al canım benim❤❤❤Evet 5 haftalık hamileyim ben :) Benim bat 8 kasımdı.
Yumurta çatladığı anda döllenmek icin 24 saati oluyor belki o yuzden yumurtlamak olarak ifade ediyordur. Ama zaten onemli olan yumurtanin çatlaması pik oldugunda degil çatladiginda döllenebiliyor. Pik oldugunda iliskinin sebebi yumurta çatladiginda iceride sperm olmasini saglamak.yumurtanız çatlamış olcak demiyor yumurtlayacaksınız diyor 24-36 saat içinde.
Inşallah❤Oy maşallah rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmen için yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al canım benim❤❤❤